Napisane przez Gier32o
Stoję murem za Madavasterem.
Jakby ktoś z nim nawet chwile pogadal to by wiedzial jaki jest pomocny i ile poswieca dla tej spolecznosci. I z kazda sprawa mozna do niego napisac.
coś w tym jest
Napisane przez Gier32o
Stoję murem za Madavasterem.
Jakby ktoś z nim nawet chwile pogadal to by wiedzial jaki jest pomocny i ile poswieca dla tej spolecznosci. I z kazda sprawa mozna do niego napisac.
coś w tym jest
Zawsze staram sie zachować opinie dla siebie w takich wojnach na forum, ale skoro mod prosi o opinie to prosze.
Twoja prace, od strony technicznej, dla społeczności ps.com oceniam bardzo wysoko.
Natomiast jeżeli chodzi o sprawowanie dosyć wysokiej funkcji w naszej społeczności to zachowałeś sie beznadziejnie. Z satysfakcja strażnika miejskiego wystawiającego mandat za przejscie na czerwonym, próbujesz poniżyć zasłużonego dla środowiska gościa, korzystając ze swojej wysokiej pozycji, bo nie spodobał Ci się ton jego wypowiedzi w waszej prywatnej rozmowie. Tak sie nie robi i dziwi mnie, że o tym nie wiedziałeś.
Jednak co lepsze, teraz pokazałeś (nie wiem po co, bo wydawało mi się, że tak nie jest), że już wogole nie masz jaj, potrzebnych dla człowieka na takim stanowisku, zakładając ten smutny wątek w nadziei otrzymania pozytywnego feedbacku. Albo jesteś konkret i tu rządzisz, albo każdy niech rządzi po troszku ("nie ma równych i równiejszych"...).
Podsumowując nie jestem za tym abyś odszedł, bo wykonujesz na prawde pierwszorzędną prace dla firmy, ale za takie numery zazwyczaj trzeba zapłacić. Ty chociaż weź naukę na przyszlość.
Duży ciężar co nie madavasterze ? Nie miałeś wyjścia .Teraz będziesz zbierać , ale też intensywnie się uczyć . Chyba jednak na dobre Ci to wyjdzie
.
Nie ma krzty złośliwości w tym co napisałem.
Pozdro
Na ps jestem juz ladnych pare lat, jednak laczenie pracy na pelen etat z pokerem raczej nie pozostawialo mi zbyt wiele czasu na udzielaniu sie tutaj. Ale w tym temacie jednak musze zabrac glos bo ta szopka to po prostu zal.pl. I to w wykonaniu ps... Zaznacze tylko ze nie udalo mi sie przeczytac wszystkich postow z kazdego watku ktory powstal odnosnie tematu, po prostu nie mam na to czasu.
1. Zakladajac ten watek i piorac korporacyjne brudy publicznie, w momencie w ktorym simon chcial po prostu odejsc jest tak slabe ze w poniedzialek z usmiechem na ustach przeczytam o rezygnacji madevastera ze stanowiska. Sam pracuje w ogromnej amerykanskiej korporacji. Osobie na jego stanowisku po prostu nie przystoi takie zachowanie:/ Nie wyobrazam sobie aby poprzedni admini rozegrali cos takiego podobnie. Ale pewnie skonczy sie na tym ze chlopak w poniedzialek zapomni o tym co napisal
2. Argument o rownych i rowniejszych... LOL... No chyba nikt mi nie powie ze zdanie simona, osoby ktora wniosla niemierzalny wklad w rozwoj spolecznosci mtt mam traktowac na rowni ze zdaniem randoma grajacego freerole...
3. "Niestosowne" zachowanie simona na treningach... OK, moze rzeczywiscie moemntami puszczaly mu troche nerwy, moze nie byl to powod do dumy... Ale jesli ps mialo cos do tego to jako zleceniodawcy mogli zwrocic mu uwage prywatnie. Jestem pewny ze to by wystarczylo, ze obie strony by sie w temacie dogadaly. Mieli do tego prawo bo skoro placa to i moga wymagac. Ale jesli ktos sie utrzymuje z pokera i gra na pelen etat to potrzebuje pewnych metod na odreagowanie podczas kilkugodzinnej sesji. I IMO duzo lepszym sposobem jest zaklac pod nosem, uderzyc w krzeslo niz przez kolejne kilkadziesiat minut sesji dusic w sobie zlosc i pozwolic, aby miala ona wplyw na nasze decyzje. Tylko zeby to zrozumiec to trzeba grac troche wiecej niz 4h/tydzien
4. Moge tylko potwierdzic slowa simona, a potem olora ze to simon pierwszy mowil o odejsciu z firmy...
5. Chyba wszyscy powinni ubolewac nad tym ze ps pozwala odchodzic/zmniejszac wklad wnoszony do spolecznosci przez najlepszych graczy mtt takich jak simon, a takze olor i pyszalek... No ale przeciez inwestycje w kadre szkoleniowa nie sa oplacalne
GL for simon, ogarnijcie sie dla PS...
Pozdro Simon.
Nie znam Cie, ale z tego co czytam, w twoich blogach, wypowiedziach wydajesz sie byc jakims wielce panem, ktory za zadanie ma wydzielac sprawiedliwosc. Odchodzac, maja Cie calowac w piety i zwalac wszystko na bogu winnych adminow. Admini sa pod wyzszym kierownictem i to do nich powinna isc cala krytyka.
Najazd na Madavastera nic tu panowie nie da.
Zgadzam sie z toba co do polityki firmy. Z takim podejsciem, to juz zbyt dlugo PS nie pociagnie. W samym polskim dziale mysle, ze straci teraz bardzo duzo uzytkownikow.
Nie mam nic do Ciebie, oprocz tego, ze nie moge zniesc w jaki sposob sie wypowiadasz i zapewne robisz to niesmiadomie. Jestes swietnym gracze i szczerze zycze Ci powodzenia! Ale musze dodac, ze twoj [treść edytowana] glos na filmikach strasznie mnie [treść edytowana].
// wulgaryzmy - galer
Napisane przez mko101
Pozdro Simon.Nie znam Cie, ale z tego co czytam, w twoich blogach, wypowiedziach wydajesz sie byc jakims wielce panem, ktory za zadanie ma wydzielac sprawiedliwosc. Odchodzac, maja Cie calowac w piety i zwalac wszystko na bogu winnych adminow. Admini sa pod wyzszym kierownictem i to do nich powinna isc cala krytyka.
Najazd na Madavastera nic tu panowie nie da.
przeczytaj najpierw wszystkie posty dotyczace tej sprawy a potem sie wypowiadaj-przeciez simonek na poczatku po prostu zakomunikowal rezygnacje ze wspolpracy z ps nie oczerniajac ps,dopiero po akcji madavastera zaczal sie bronic co chyba zrozumiale.
Napisane przez mko101
Nie mam nic do Ciebie, oprocz tego, ze nie moge zniesc w jaki sposob sie wypowiadasz i zapewne robisz to niesmiadomie. Jestes swietnym gracze i szczerze zycze Ci powodzenia! Ale musze dodac, ze twoj [treść edytowana] glos na filmikach strasznie mnie [treść edytowana].
a tu chlopie przegiales!!!To swiadzczy o twojej niedojrzalosci i braku kultury,po za tym nie on jest odpowiedzialny za barwe swego glosu za twoj tekst nalezy ci sie ban na przemyslenie swojego postepowania,to byl cios ponizej pasa
Napisane przez ssspeeder
dzieki galer za szybka edycje dziwie sie ze nikt tego wczesniej nie zglosil![]()
bo może ludzie po prostu w niedzielny poranek śpią o tej porze?
Nie chcę zupełnie zabierać głosu w tej kwestii, ale dodam tylko, że przerażające i smutne jest, jak dużo osobistych wycieczek niektórzy sobie tu urządzają
madavaster śmiechu warte najpierw opluwasz ludzi ,a potem jakieś słodkie pierdy piszesz na usprawiedliwenie ze się niby do dyspozycji oddajesz
śmichu warte więcej kultury i rozsądku kolego
sosick84:
Masz racje, ale z wszytkim oprocz zachowania Simona. Zgadzam sie ze powinien dostac jedno, drugie upomnienie i dopiero out - ale piszesz, ze pracujesz w korporacji - wiec powinienes zrozumiec latwiej niz inni ze takie zachowanie jest poprostu nieprofesjonalne i ze takie osoby nie moga pracowac na takim stanowisku, bo reprezentuja firme. Dlatego ja w pelni rozumiem decyzje ps, ale wiem tez ze zle zostaly dobrane metody i tutaj zostal popelniony blad.
przyjmijmy że CM zapłaci za swoje emocje głową. Co to oznacza dla nas? Zostajemy z jednym jedynym CM i żadnymi rezerwami. Czy w takim wypadku Korn'niszon może podjąć decyzje o zamknięciu polskiej sekcji, bo nie ma komu jej prowadzić?
Napisane przez tjall77
przyjmijmy że CM zapłaci za swoje emocje głową. Co to oznacza dla nas? Zostajemy z jednym jedynym CM i żadnymi rezerwami. Czy w takim wypadku Korn'niszon może podjąć decyzje o zamknięciu polskiej sekcji, bo nie ma komu jej prowadzić?
taa, zrezygnuje z masy $ zamiast zatrudnic kolejna osobe...
problem w tym, ze do znalezienia kolejnej osoby by minelo sporo czasu, kolejne tyle zanim dana osoba ogarnelaby o co w tym wszystkim chodzi = polskie ps znacznie by sie cofnelo poniewaz przez jakis okres wszystkie sprawy ktore teraz dzielone sa na Madavastera i Marte, spadlyby na ta druga osobe a nie wyobrazam sobie aby tyle obowiazkow pociagnal jeden CM
nie wypowiadalem sie w tej calej wojnie bo tak na prawde nie mam zdania ale wiem, ze gdyby teraz Madavaster odszedl to bylby to spory cios w spolecznosc
hellYeahEnT
nie zgadzam sie z tym co piszesz o simonie
gdyby pracował w firmie adwokackiej,korporacji naftowej etc oki. trzymanie emocji, pełna kontrola nad sobą to podstawa podczas negocjacji, tutaj chłopak ma pokazać jak wygrywać turnieje i sadze że gdybyś miał w sasiegu 40K$ to pofolgowałbyś sobie jeszcze bardziej,jednak coś musi być na rzeczy skoro wielu osobom to jednak przeszkadzało
myśle że ,poza kłopotami o których pisał, to rutyna i może lekkie znudzenie wciaż tymi samymi pytaniami itd. ale tutaj własnie potrzebny jest ktoś z góry z autorytetem ,przecież simon nie jest debilem i wie że nie może we wszystkim mieć racji i na konstruktywne uwagi na pewno by zareagował to jest własnie praca " za zamknietymi drzwiami" o której my nie musimy wiedzieć
no i jeszcze raz powtórzę- utrata gracza o takich osiągnieciach z takimi możliwosciami
to po prostu managerska porażka, w sporcie np. piłce zawsze takie spory kończyły sie ze szkodą dla drużyny
Napisane przez marszp81
przecież simon nie jest debilem i wie że nie może we wszystkim mieć racji
potwierdzam
zaprzeczam
Napisane przez Lepracun
Zawsze staram sie zachować opinie dla siebie w takich wojnach na forum, ale skoro mod prosi o opinie to prosze.Twoja prace, od strony technicznej, dla społeczności ps.com oceniam bardzo wysoko.
Natomiast jeżeli chodzi o sprawowanie dosyć wysokiej funkcji w naszej społeczności to zachowałeś sie beznadziejnie. Z satysfakcja strażnika miejskiego wystawiającego mandat za przejscie na czerwonym, próbujesz poniżyć zasłużonego dla środowiska gościa, korzystając ze swojej wysokiej pozycji, bo nie spodobał Ci się ton jego wypowiedzi w waszej prywatnej rozmowie. Tak sie nie robi i dziwi mnie, że o tym nie wiedziałeś.
Jednak co lepsze, teraz pokazałeś (nie wiem po co, bo wydawało mi się, że tak nie jest), że już wogole nie masz jaj, potrzebnych dla człowieka na takim stanowisku, zakładając ten smutny wątek w nadziei otrzymania pozytywnego feedbacku. Albo jesteś konkret i tu rządzisz, albo każdy niech rządzi po troszku ("nie ma równych i równiejszych"...).Podsumowując nie jestem za tym abyś odszedł, bo wykonujesz na prawde pierwszorzędną prace dla firmy, ale za takie numery zazwyczaj trzeba zapłacić. Ty chociaż weź naukę na przyszlość.
sign
Mam duże braki internetu i z opóźnieniem śledzę SIMONGATE , ale po raz kolejny jako user czuję się zażenowany postawą takiej firmy jak PS.com
Obie strony są winne, nie raz już od jakiegoś czasu czytając posty ex trenera simona odniosłem wrażenie że trochę mu sodówka uderzyła do głowy i jego postawa wobec użytkowników jest nie na miejscu , zwłaszcza patrząc na funkcje jaką sprawował, ale mimo wszystko mając na uwadze 'całość' , mimo tych 'ale' i 'wad' Simon 1 : 0 PS.com.
pozdrawiam, zawiedziony użytkownik PokerStrategi
Napisane przez kNoq001
Napisane przez tjall77
przyjmijmy że CM zapłaci za swoje emocje głową. Co to oznacza dla nas? Zostajemy z jednym jedynym CM i żadnymi rezerwami. Czy w takim wypadku Korn'niszon może podjąć decyzje o zamknięciu polskiej sekcji, bo nie ma komu jej prowadzić?taa, zrezygnuje z masy $ zamiast zatrudnic kolejna osobe...
problem w tym, ze do znalezienia kolejnej osoby by minelo sporo czasu, kolejne tyle zanim dana osoba ogarnelaby o co w tym wszystkim chodzi = polskie ps znacznie by sie cofnelo poniewaz przez jakis okres wszystkie sprawy ktore teraz dzielone sa na Madavastera i Marte, spadlyby na ta druga osobe a nie wyobrazam sobie aby tyle obowiazkow pociagnal jeden CM
nie wypowiadalem sie w tej calej wojnie bo tak na prawde nie mam zdania ale wiem, ze gdyby teraz Madavaster odszedl to bylby to spory cios w spolecznosc
ale czemu by nie? booki i pokerroomy jakośsą w stanie się wycofać z polskiego rynku.
mnie chodziło o to, że gdyby madi poleciałby za ten spór z simonem, community miałoby naprawde przesrane
Witam,
dzięki za ciekawy feedback i różne opinie.
Przeanalizuję i wyciągnę wnioski z każdego posta. Co nas nie zabije to nas wzmocni ♠_thumbsup:
Pozdrawiam
Napisane przez Brookeet
zamknijcie ten cyrk w końcu nic konstruktywnego tu nie powstaje