dlaczego nie policzyło mi punktow? przez ostatnie dwa dni? tylko wyskoczyły kropki tam gdzie są widoczne punkty pokerstrategy? prosze o pomoc
Witaj,
na pewno jest to jakiś mały błąd który wkrótce zostanie poprawiony, pamiętaj też że punkty czasem naliczają się z parodniowym opóźnieniem
Pozdrawiam
Też już tak miałem ze dwa razy (i teraz również mam
)
Don't panic!
Za dwa - trzy dni będziesz miał wszystko wpisane
Nie ma co się martwić, punkty nie zając, nie uciekną
Napisane przez TimotheeS
Nie ma co się martwić, punkty nie zając, nie uciekną![]()
Dokładnie
Tak naprawdę to nie jest to do końca zależne od nas. My dostajemy informacje od roomów i na tej podstawie naliczamy pkt. - czasami to room się ociąga z dostarczeniem informacji.
Pozdrawiam
Napisane przez Mooris
My dostajemy informacje od roomów i na tej podstawie naliczamy pkt. - czasami to room się ociąga z dostarczeniem informacji
a ja głupi myślałem, że to w pełni zautomatyzowany proces
no jest luzik mi np rosnie ilosc pkt do wyzszego statusu nie maleje. taki dalnsling chyba
nom przeginaja pałe . ja wysłałem ponad tydzień temu maila do supportu FTP o uwolnienie bonusu 100% i też jak kamień w wode
to moze ja cos napisze.
gram na RIVERSTARSIE i chociaz mam wpisany swoj login na pokerstrategy zer gram an tej platformie to nei naliczaja mi sie zadne punkty. ostatnio nabilem sobie 800 fpp i nic mi sie nei nabilo na pokerstrategy.
i dlatego ciagle jestem brazowy;/ i nei moge ogladac lepszych filmikow i cytac articlesów...
kto "pomorze"
------ przypomnialo mi sie to ;d
Napisane przez Marusha43
to moze ja cos napisze.gram na RIVERSTARSIE i chociaz mam wpisany swoj login na pokerstrategy zer gram an tej platformie to nei naliczaja mi sie zadne punkty. ostatnio nabilem sobie 800 fpp i nic mi sie nei nabilo na pokerstrategy.
i dlatego ciagle jestem brazowy;/ i nei moge ogladac lepszych filmikow i cytac articlesów...
kto "pomorze"
------ przypomnialo mi sie to ;d
a opcje na p* request->information sharing zrobiłeś? A jak tak, bo dawno się rejestrowałem, czy nie pomyliłeś linka czy też czegoś co tam należało wpisać przy tej operacji (czy też przy rejestracji)?
Ile dni czekasz na punkty ? czasem są opóźnienia w nalizcaniu , tym bardziej w okresie świątecznym
Witam.
Wielu użytkowników ma ostatnio problemy z naliczaniem punktów. Przeczytacie więcej tutaj
Pozdrawiam
Ja mam na imie Marek jak by ktos chcial wiedziec;d dobra to napisze do pomocy drogowej i moze mi pomoga;d