Przejdź do forum
dlaczego nie policz...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] dlaczego nie policzyło mi punktow?

17 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
824 Wyświetlenia

dlaczego nie policzyło mi punktow? przez ostatnie dwa dni? tylko wyskoczyły kropki tam gdzie są widoczne punkty pokerstrategy? prosze o pomoc

16 odpowiedzi
ablazer
Elite Grinder

Też tak mam, zapewne problemy z naliczaniem punktów od roomu. Trzeba poczekać ;)

Witaj,

na pewno jest to jakiś mały błąd który wkrótce zostanie poprawiony, pamiętaj też że punkty czasem naliczają się z parodniowym opóźnieniem :)

Pozdrawiam

TimotheeS
Elite Grinder

Też już tak miałem ze dwa razy (i teraz również mam ;) )
Don't panic! :D

Za dwa - trzy dni będziesz miał wszystko wpisane ;)
Nie ma co się martwić, punkty nie zając, nie uciekną :f_biggrin:

Mooris
PokerStrategist

Napisane przez TimotheeS
Nie ma co się martwić, punkty nie zając, nie uciekną :f_biggrin:

Dokładnie :)
Tak naprawdę to nie jest to do końca zależne od nas. My dostajemy informacje od roomów i na tej podstawie naliczamy pkt. - czasami to room się ociąga z dostarczeniem informacji.

Pozdrawiam

Napisane przez Mooris
My dostajemy informacje od roomów i na tej podstawie naliczamy pkt. - czasami to room się ociąga z dostarczeniem informacji

a ja głupi myślałem, że to w pełni zautomatyzowany proces ;)

Mooris
PokerStrategist

;)

Po części jest, ale room musi wysłać raport :)

no jest luzik mi np rosnie ilosc pkt do wyzszego statusu nie maleje. taki dalnsling chyba :(

Chester20o
Elite Grinder

nom przeginaja pałe . ja wysłałem ponad tydzień temu maila do supportu FTP o uwolnienie bonusu 100% i też jak kamień w wode

Marusha43
Poker Player

to moze ja cos napisze.

gram na RIVERSTARSIE i chociaz mam wpisany swoj login na pokerstrategy zer gram an tej platformie to nei naliczaja mi sie zadne punkty. ostatnio nabilem sobie 800 fpp i nic mi sie nei nabilo na pokerstrategy.

i dlatego ciagle jestem brazowy;/ i nei moge ogladac lepszych filmikow i cytac articlesów...

kto "pomorze" :D ------ przypomnialo mi sie to ;d

InTooDeep
PokerStrategist

Napisane przez Marusha43
to moze ja cos napisze.

gram na RIVERSTARSIE i chociaz mam wpisany swoj login na pokerstrategy zer gram an tej platformie to nei naliczaja mi sie zadne punkty. ostatnio nabilem sobie 800 fpp i nic mi sie nei nabilo na pokerstrategy.

i dlatego ciagle jestem brazowy;/ i nei moge ogladac lepszych filmikow i cytac articlesów...

kto "pomorze" :D ------ przypomnialo mi sie to ;d

a opcje na p* request->information sharing zrobiłeś? A jak tak, bo dawno się rejestrowałem, czy nie pomyliłeś linka czy też czegoś co tam należało wpisać przy tej operacji (czy też przy rejestracji)?

InTooDeep
PokerStrategist

btw masz żeńsko brzmiący nick i już myślałem, że się rypnąłem

Ile dni czekasz na punkty ? czasem są opóźnienia w nalizcaniu , tym bardziej w okresie świątecznym

Od 13.12 nie dostałem żadnych punktów. Same zera ; <

trzcinek
BlackMember

Ja roniez sie zglaszam. Otoz od 5 dni mam same kropki, nawet nie zera. Gram na P*

Witam.

Wielu użytkowników ma ostatnio problemy z naliczaniem punktów. Przeczytacie więcej tutaj

Pozdrawiam

Marusha43
Poker Player

Ja mam na imie Marek jak by ktos chcial wiedziec;d dobra to napisze do pomocy drogowej i moze mi pomoga;d