Przejdź do forum
Czy jest sens?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czy jest sens?

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,184 Wyświetlenia
zyvald

Witajcie,

Mam 22 lata, pracuję na trzy zmiany często po 12h dziennie, zarabiam średnią krajową. Ostatnio w pokera grałem dawno temu i zawsze wychodziłem na zero w dłuższym okresie. Właśnie przez słabe wyniki odpuściłem sobie. Teraz tak się zastanawiam czy jest sens zacząć z pokerem znowu, bardziej doświadczony i ustawiony finansowo co powinno mi pomóc, bo nie będzie myślenia 'Ace on the river albo brak chleba jutro'(to taki przykłąd :fdrink ). Po pracy i tak nie mam co robić, a uważam, że podstawy mam mocne i posiadam potencjał na rozwój. Da się jeszcze wybić w pokerze? Wiadomo, że gdybym wrócił to nie po to żeby wiecznie tłuc nl2 tylko iść w górę. Dawniej grałem wszystko najlepiej szło mi w 18os (albo 32? nie pamiętam) Sit&Go za 0.5c na P*, mocno grywałem w Zoom, ale przy 12 otwartych stołach trochę nitowałem przez nadmiar atrakcji :D Co byście mi doradzili? Ma to sens?

Pozdrawiam
:pcuser:

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
djalbert182

Chciałbym mieć 22 lata ;).
A pytanie z gatunku, czy powinienem jutro zjesc steka czy pierogi. Jak masz w sobie wystarczajaco dużo motywacji by poprawiać swój skill i nie zniechęcą cię okresy tiltu, to sens jest zawsze. Dla mnie poker to prawie idealne połączenie przyjemnego z pożytecznym. Lubię grać w pokera, a do tego od czasu do czasu mam z tego dodatkową kasę :).

Odpowiedz
Cytat
zyvald Autor wątku
zyvald

Wpłaciłem te 50$ i będę grał bez żadnego ciśnienia. Po dwóch dniach bankroll 64$ :) Także pozytywnie :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Psychopata

Napisane przez zyvald
Wpłaciłem te 50$ i będę grał bez żadnego ciśnienia. Po dwóch dniach bankroll 64$ :) Także pozytywnie :fdrink

Pamiętaj aby za bardzo się nie podpalać, nie ważne czy masz 100/200$ po jednym dniu , analizuj nawet sesji które kończą się wygrana.
Musisz się edukować i starać podejmować dobre decyzje.

Odpowiedz
Cytat
Sepurta

Ma sens.
Trudniej przebić się przez stawki, zajmie to więcej czasu niż kiedyś ale się da i zawsze będzie się dało dopóki rake jeszcze nie zjada roi ;]
Ja raczej martwiłbym się co będzie z pokerem w Polsce przez nasze prawo, czy jest sens się w to teraz pakować.

Odpowiedz
Cytat
agatixPL

co do polskiego prawa, to predzej czy pozniej bedzie musialo to zostac zmienione, z tego co wiem, do turniejow w kasynach znowu wraca mozliwosc rebuy/addon

Odpowiedz
Cytat
KoziBryant

Zawsze jest sens, nigdy nie jest za późno. Pozdro

Odpowiedz
Cytat