Hej Rinnok,
nie znam dokładnie tekstu, jaki będzie przy transakcji, ale przypuszczam, że będzie zaznaczone, iż wpłata pochodzi od PokerStrategy.com (tekst będzie zależny od poker roomu).
Pozdrawiam
Hej Rinnok,
nie znam dokładnie tekstu, jaki będzie przy transakcji, ale przypuszczam, że będzie zaznaczone, iż wpłata pochodzi od PokerStrategy.com (tekst będzie zależny od poker roomu).
Pozdrawiam
Na moim koncie pokerstrategy nadal nie ma SP z 7 i 9 maja. Lista graczy przekazana mimo, że nie ma kompletu danych? hmm...
edit: gram na betfair
Hej aniaGD,
chodziło mi oczywiście o listy z tych poker roomów, na których mamy komplet StrategyPoints. Przepraszam, że wyraziłem się mało precyzyjnie, nie chciałem nikogo wprowadzić w błąd.
Natomiast sprawę z brakującymi StrategyPoints za grę na Betfair Poker przekazaliśmy już w odpowiednie ręce.
Pozdrawiam
OK. Dołącze się do szumu petentów czekających na swoje drobniaki z pytaniem :
Co z William Hill i wpłatami na TaF ?
Czy adnotacja o wpłacie pojawi się na https://polska.pokerstrategy.com/tell-a-friend/payout/ ?
To ja się też podepnę.
Co z PH?
Mija już drugi tydzień promocji, a tam $$ ani widu ani słychu.
Wiem, że były problemy techniczne ze zliczaniem PS.
I przy okazji - widzę, że mam zliczone punkty, ale przy statusie pozostały nie zliczone, ocb?
Hej mqrcin,
problem z naliczeniem zaległych StrategyPoints za grę na Poker Heaven został usunięty wczoraj, co oznacza, że dopiero teraz możemy złożyć listy użytkowników uprawnionych do otrzymania pieniędzy i wysłać je do poker roomu. Proszę o cierpliwość.
@maginott: ♠_thumbsup:
Pozdrawiam.
siema,a u mnie jak nie bylo tak nie ma siana za 1 tydzien(2 rowniez),pisalem dzis do supportu 24hpoker w zwiazku z ta syt. i kazali sie kontaktowac z pokerstrategy,moglby to ktos ogarnac?;) pozdro
na pewno masz kase ;p tylko musisz otworzyc zakladke bonuses i przelac sobie srodki na pokera ;p (to jeszcze inne nize glowne:D)
kliknij u gory Bank/My Account/Bonuses
Cześć NERINEJA85,
cieszę się, że sytuacja się wyjaśniła i znalazłeś otrzymane od nas pieniądze.
Życzę powodzenia w kolejnych tygodniach wyścigu :fdrink
Punkcików za 7 i 9 maj nadal nie ma na moim koncie
Problem dotyczy wszystkich graczy z betfair?
edit: punkty właśnie się pojawiły
Kiedy mogę się spodziewać wypłaty za 1 i 2 wyścig? ;p
Napisane przez dohpaZ
Hej mqrcin,problem z naliczeniem zaległych StrategyPoints za grę na Poker Heaven został usunięty wczoraj, co oznacza, że dopiero teraz możemy złożyć listy użytkowników uprawnionych do otrzymania pieniędzy i wysłać je do poker roomu. Proszę o cierpliwość.
@maginott: ♠_thumbsup:
Pozdrawiam.
No i co tam jak tam?
Już trzeci tydzień się kończy a u mnie nic.
Zaczynam wątpić.