Pytanie. Czym właściwie jest 'czerwona linia'? Wszędzie na forum przewija się jej temat, wiele osob pyta się o nią wzajemnie i zwykle jest na minusie. liczona w -bb/100.
Z góry thx za odpowiedz i pozdro!
Napisane przez Davidusii
Pytanie. Czym właściwie jest 'czerwona linia'? Wszędzie na forum przewija się jej temat, wiele osob pyta się o nią wzajemnie i zwykle jest na minusie. liczona w -bb/100.
Z góry thx za odpowiedz i pozdro!
Hej Davidusii!
Red line to linia reprezentująca Twoje non-showdown winnings, czyli wszystko to co wygrywasz bez showdownu. Jest to temat prawie że mityczny, gdyż wielu początkujących (i nie tylko) ma problem z tym, żeby utrzymywać ją na dobrym poziomie. Nie jestem pewnie najlepszą osobą do wyjaśnienia koncepcji walki z red line - nasi użytkownicy mogą Ci lepiej pomóc - ale jak można łatwo wywnioskować "na zdrowy rozsądek" czerwoną linię poprawiasz przez dobry hand reading, identyfikację przeciwników, adaptację do różnych stylów i exploitowanie rywali.
Moje 3 grosze, hope it helps
Hej Davidusii.
Mogę Tobie polecić świetną serię filmów o czerwonej linii:
The thin red line - część 1
The thin red line - część 2
The thin red line - część 3
The thin red line - część 4
The thin red line - część 5
The thin red line - część 6
The thin red line - część 7
The thin red line - część 8
Wymagany jest status złoty, ale nic straconego!
Chciałbyś na początku października zagrać za darmo w praskim turnieju z pulą gwarantowaną w wysokości 50 000 €? Dzięki naszej promocji 4x4 HESOP Hunter masz okazję, żeby zdobyć jedną z czterech wejściówek do Main Eventu wartych po 175 €. A jeśli ci się nie uda zdobyć biletu, ale spełnisz wszystkie założenia promocji, otrzymasz podwyższenie statusu do końca września!
Pozdrawiam :fdrink.
Ja czerwona bym sie wcale nie przejmowal i skupil sie na zielonej
Z czerwona jest tak, ze jesli jest pozytywna, to zazwyczaj niebieska (showdown winnings) jest bliska zeru. Wszystko zalezy po prostu od stylu w jaki gramy.