Przejdź do forum
Crazy sesja

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Crazy sesja

26 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
2,274 Wyświetlenia
Szahaj

No to czas żebym ja sie pochwalił. Poczytałem wasze tematy i stwierdziłem że jednak to co odwaliłem w minione dwa dni wymaga opisania. Zaczeło sie spokojnym wieczorem gdzie uzależniony pokerzysta czyli ja zasiadł do kompa z zamiarem pouczenia sie do poprawek. No i dorwałem sie do bonusu na party, dali 37$ zeby ugrac 200 punktów w jeden dzien, wyszło że miałem czas do 6rano (była 23) jakies sitngoy nie wyszły to za ostatnia kase na turniej - wygrałem z 11 zrobiło sie 50. I jazda wszedłem na 50/1 NL zrobiło sie ponad 100$. Potem ponad 200$, zaczałem grac 4 stoły po 50$ na kazdy i w 2h miałem juz 700. Potem przez 3h grałem 6 stołów żeby tylko punkty nabic. 2/4NL i 3/6NL. Grałem jak w transie wchodzac na stoły i wychodzac po double upie. Godzina 6 rano - bonus ugrany na koncie ponad 1200$. Stół NL 3/6 chce juz wychodzic a tam QQ rozdanie wkleiłem na dole . SZOK. 8 godzin grania 2 218 na koncie ;D ja nie wierze w to co sie stało i kłade sie spac. Po kilku godzinach przerwy i radosci siadam do grania znowu, troche w dół na cashach wchodze na turniej 22$ 267 osób. 1 miejsce po dobrej grze 1 300$ dla mnie. Dziś z 70$ wygrałem wejsciówke do 1 million, trzymajcie kciuki!! To tyle z mojej good beat story wracam do nauki do poprawek ;p pozdrawiam hazardzistów! 3/6 No-Limit Hold'em (4 handed)
Hand recorder used for this poker hand: Elephant 0.69 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is CO with Q, Q (Comment)
Hero raises to $18,00, BU raises to $60,00, SB folds, BB calls $54,00, Hero raises to $120,00, BU calls $60,00, BB calls $60,00.

Flop: ($363,00) T, 5, Q (3 players) (Comment)
BB raises $386,40 (All-In), Hero calls $360,10 (All-In), BU folds.

Turn: ($1109,50) 3 (Comment)
River: ($1109,50) 9 (2 players) (Comment)

Final Pot: $1109,50

Results follow (highlight to see):
Hero shows three of a kind, queens (Qs Qh)
BB shows high card ace with king kicker (Ad Kd)

Hero wins with three of a kind, queens (Qs Qh)

25 odpowiedzi
rumbacz

...potem się obudziłem...

rumbacz

nie no żartowałem, gratulacje

Endurx

no i to jest wlaśnie dowód na to że niektórzy rodzą sie farciarzami gratz i życzę powodzenia w dalszej grze i wpisów w stylu skasowałem wczoraj Gus Hansena na 500/1000 PL :D

herekPL

Napisane przez Endurxno i to jest wlaśnie dowód na to że niektórzy rodzą sie farciarzami

To niech farci tak 50k rozdan, zobaczymy czy fart go nie opuści. Nice shoot ale teraz wez sie ogarnij i graj zgodnie z BRM.

zendera

WOW, pożycz trochę farta :P

damianpat

IMO to bardzo szybkie busto
wypłać wszystko kup sobie jakąś furę i nie graj w pokera, to najlepsze wyjście
raz się udało i będziesz chciał powtórzyć i i się nie powtórzy

polecam blog Enta

pozdrawiam

smolak

http://www.pokertableratings.com/fulltilt-player-search/apator

Mój koleszka też nie mający o pokerze większego pojęcia wpłacił 50$ i zaczął grać na nl200. Przez moment był ponad 800$ na plusie. Grał dalej i zaczął tracić. Poleciłem mu, żeby resztę wypłacił bo wszystko przegra.

Zobaczcie ile handów rozegrał.

kozak567

obstaw tera na rulete :)

Gra bez farta g*wno warta :)

damianpat

Ruletka nie jest zła ;)
jeden z roomów z Ipoker dał mi 30$ bonusu żebym u nich grał
i oczywiście warunki wypłaty są kosmiczne, z tydzień trzeba grać
można na szczęście nadwyżki, no ale za to to nie pogram

no to ruletka i na czerwone
wygrałem 30$ wypłaciłem
jutro znowu wygrałem 30$ wypłaciłem

aż mnie korciło czy raz nie zagrać za 60$, ale po co ryzykować swoją kasę, lepiej grać za nie swoją ;)

aż w końcu przegrałem, ale 60$ do przodu
coś mi mówi, że już nie dostanę od nich bonusu ;)

pozdrawiam

Szahaj Autor wątku
Szahaj

gram w pokera od kilku lat juz wiec spokojnie ;p troche farta było, no i cisnąłem bez opamiętania i zasad. Nie będzie powtórki takiej sesji dlatego opisałem tą. Teraz gram spokojnie 25/50 i turnieje bo to jednak lubie najbardziej. Farta z chęcią bym pożyczył !! A na gusa przyjdzie jeszcze czas :D peace

smolak

Ale wynik mimo wszystko imponujący;d

To dobrze ze nie jestes poczatkuajcy. Jest tak jak damian mowi. Najgorzej jak nowicjusz wygambluje wieksza kase, to potem jest cisnienie na powtorzenie tego. Mialem podobnie jak wygralem 2k w rulete, ale po wyplacie zablokowalem od razu :D

kozak567

Napisane przez Szahaj
Teraz gram spokojnie 25/50

i jak tam wiedzie sie na NL5k?? :f_biggrin:

jurata

tez bym z checia tak zaryzykowal ale szkoda mi mojego rola ktory starcza na NL 10 :D

Skomentuje to tak: wykres or didn't happen. Skoro grasz na Party to masz na pewno HH, więc powrzucaj wykresiątka z PT3/HM czy nawet słonia. Btw, na tym NL5k to rozumiem, że grasz shortem, tak ?

adrd

Napisane przez MatiKosa
Skomentuje to tak: wykres or didn't happen. Skoro grasz na Party to masz na pewno HH, więc powrzucaj wykresiątka z PT3/HM czy nawet słonia. Btw, na tym NL5k to rozumiem, że grasz shortem, tak ?

Nie NL5k tylko NL50.

Szahaj Autor wątku
Szahaj

Gram 0.25/0.50$ to po pierwsze, po drugie nie używam żadnych programów, wczoraj dopiero elephanta zaistalowałem ale srednio mi sie chce ogarniac o co w nim chodzi i sie przyzwyczajac do grania z nim a nie normalnie. To jakis wykres który mi sie chciało ogarnac w chwile

37bb/100? Dobrze widze? czyli realne do wyrobienia w jedna sesje.
Historia do opowiadania wnukom.

Ja sie wlasnie ostatnio zastanawialem czy nie zrobic sobie podobnego jednodniowego race'u po limitach tak dla odmiany od codziennej gry.

Zaczac kilka stolikow od NL2 i w momencie podwojenia (+ jakies drobne na dopelnianie stacka od razu wchodzic limit wyzej) w przypadku straty polowy stacka limit nizej i tak az do NL1k+. :P
W najlepszym wypadku race podobny do opisanego wyzej. W najgorszym strata kilku BI na NL2.