Przejdź do forum
Co wybrać ?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Co wybrać ?

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
451 Wyświetlenia
ManForYou
PokerStrategist

Siem. Właśnie wpłaciłem 40$ i pytanie następujące. Co grać - sng 0.50-1$ 45os i 90os. czy MSS na NL5. Dodam, że w sng na FTP szło mi genialnie, wygrana za wygraną i mam obcykaną technikę. Co do NL5 to chyba łatwo się da wygrywać prostym ABC, ale trochę bardziej mnie nudzi. Bardziej zastanawia mnie co jest bezpieczniejsze i gdzie się lepiej da szybko zarobić. pokerrroom - PS ;)

Pzdr ;)

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Masqb
BlackMember

lol poker i szybki zarobek. Do tego jeszcze od czasów upadku FTP sporo się zmieniło (na gorsze)

Odpowiedz
Cytat
ManForYou Autor wątku
ManForYou
PokerStrategist

Taaaa, ogólnie wszystko na tym świecie zmierza ku gorszemu IMO. A propos FTP to możliwe, że w tym roku już wróci....

Odpowiedz
Cytat
insanepro
Elite Grinder

Witam,

Decyzja należy do Ciebie, graj to co sprawia Ci większą frajdę. Pewnie gracz grindujący cash powie Ci, że nl5, a turniejowiec SNG. Nie zapomnij przeglądnąć filmów dla twojego statusu z odmiany, na którą się zdecydujesz bo wiele mogło się z niej zmienić od czasów FTP.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
ManForYou Autor wątku
ManForYou
PokerStrategist

Dziex za odp :) Chyba Cię pamiętam z NL5, nawalałeś 20 stółów BSS z jakims avatarem z gry czy cos :D ? Dobrze kojarze ?

Odpowiedz
Cytat
insanepro
Elite Grinder

Bardzo możliwe ponieważ zaczynałem od cash i rzeczywiście grałem sporo stołów :sdrink

Odpowiedz
Cytat