Hej bambino,
nie musisz się denerwować na innych użytkowników - podjąłeś decyzję A, pytasz się tutaj czy ich zdaniem jest prawidłowa. Mówią Ci, że nie - a Ty się denerwujesz na nich, wyśmiewasz
Kurde, każdy z Was jest widzę taki mądry jak bohater A. Grali na całym świecie i pozjadali wszystkei rozumy.
Jedynie co mam sobie do zarzucenia na tę chwilę to to że nie poprosiłem przy graczy przy stole o ich opinie, a podjąłem decyzje na swoją korzyść olewając wszystkich. Jako ja tournament director najlepiej wiem co chciałem zrobić. I to mną kierowało.
Nieładnie ♠_mad:
Jeśli chcesz uzyskać szczerą odpowiedź, musisz zaakceptować to, że nie zawsze będzie ona zgodna z Twoją linią.
Nie gwarantuję Ci, że uzyskasz prawidłową odpowiedź, ale sądzę, że jeśli byś opisał sytuację "w standardzie", jak choćby na przykład tutaj:
AT Big 11$ ~22 left
byłoby łatwiej ludziom ocenić sytuację.
Nie musisz pamiętać ile kto miał dokładnie big blindów. Ale dość istotne, gdzie kto siedział, kto miał stack "pokrywający" przeciwników i tak dalej.
Ja na przykład po słownym opisie z pierwszego postu dalej mam wątpliwości, jak wyglądała sytuacja.
Pozdrawiam
ultrac