Dzisiaj widzialem rozdanie, (w krotym nie bralem udzialu), w ktorym gościu nie zauwazyl ze na river mu wszedl straight.
Byl jako last to act i na riverze wszyscy check i on tez check, karty sie odkrywaja a on ma straight
Dzisiaj widzialem rozdanie, (w krotym nie bralem udzialu), w ktorym gościu nie zauwazyl ze na river mu wszedl straight.
Byl jako last to act i na riverze wszyscy check i on tez check, karty sie odkrywaja a on ma straight
zaloze sie o piwo ze nie wiedzial ze istnieje cos takiego jak straight albo nie zauwazyl. czytaj totalny nerd
A mógłbyś przytoczyć więcej szczegółów ?? Bo ja też czasem daję check na riverze przy słabym stricie...
znalazlem....
http://www.pokerhand.org/index.php?page=view&hand=1186442
faktycznie mial slabego tego straight, ale i tak ja bym dal bet.
a tak przy okazji - gdybym zagral to rozdanie to bym je wygral :)))
O w mordę. To ma być strit ??
Z takim czymś na pewno bym nie zabetował. Już przy paru takich sytuacjach się przejechałem na wyższych stritach. I to wcale nie musiał być fish w tym wypadku...
Original od macromia
O w mordę. To ma być strit ??Z takim czymś na pewno bym nie zabetował. Już przy paru takich sytuacjach się przejechałem na wyższych stritach. I to wcale nie musiał być fish w tym wypadku...
e tam... nic nie wskazywalo na to ze ktos ma lepszego strita, kolor tez niemozliwy - bet jak nic!
a gdzie agresja?
w tym rozdaniu prawdopodobnie obydwoje by spasowali na ten bet, ale moglo byc inaczej i moze mozna bylo zarobic jeszcze 1 duzy bet.
Ja jestem przyzwyczajony do gry SSS, może dlatego jestem tak "spaczony"
Ja albo na turnie all-in, albo już check do końca