Przejdź do forum
ciekawostka

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ciekawostka

10 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,538 Wyświetlenia

Dzisiaj widzialem rozdanie, (w krotym nie bralem udzialu), w ktorym gościu nie zauwazyl ze na river mu wszedl straight.

Byl jako last to act i na riverze wszyscy check i on tez check, karty sie odkrywaja a on ma straight :)

9 odpowiedzi
44kajtush

pewnie zaznaczył sobie Fold to any bet wcześniej.

zaloze sie o piwo ze nie wiedzial ze istnieje cos takiego jak straight albo nie zauwazyl. czytaj totalny nerd ;)

macromia

A mógłbyś przytoczyć więcej szczegółów ?? Bo ja też czasem daję check na riverze przy słabym stricie...

Uczestniczyłem w podobnym rozdaniu. Dobry fish nie jest zły :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

znalazlem....
http://www.pokerhand.org/index.php?page=view&hand=1186442
faktycznie mial slabego tego straight, ale i tak ja bym dal bet.

a tak przy okazji - gdybym zagral to rozdanie to bym je wygral :)))

magic83

Ja tez sobie czesto tak powtarzam najczesciej patie wczesniej przegrywam :D

macromia

O w mordę. To ma być strit ?? :P Z takim czymś na pewno bym nie zabetował. Już przy paru takich sytuacjach się przejechałem na wyższych stritach. I to wcale nie musiał być fish w tym wypadku...

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Original od macromia
O w mordę. To ma być strit ?? :P Z takim czymś na pewno bym nie zabetował. Już przy paru takich sytuacjach się przejechałem na wyższych stritach. I to wcale nie musiał być fish w tym wypadku...

e tam... nic nie wskazywalo na to ze ktos ma lepszego strita, kolor tez niemozliwy - bet jak nic!
a gdzie agresja?
w tym rozdaniu prawdopodobnie obydwoje by spasowali na ten bet, ale moglo byc inaczej i moze mozna bylo zarobic jeszcze 1 duzy bet.

macromia

Ja jestem przyzwyczajony do gry SSS, może dlatego jestem tak "spaczony" :P Ja albo na turnie all-in, albo już check do końca :P :P