Heyka!
Czy mozecie podac tutaj jakies tytuły ciekawych filmów o pokerze? Chetnie bym sobie cos ogladnął a nie tylko filmiki treningowe:P
Heyka!
Czy mozecie podac tutaj jakies tytuły ciekawych filmów o pokerze? Chetnie bym sobie cos ogladnął a nie tylko filmiki treningowe:P
Był taki temat.
Mi najbardziej utkwil w pamieci:
'all in', 'stu', 'grand'
+ oczywiscie Hazardzisci, Wielki Szu (wbrew obiegowej opinii bardzo fajny film)
No i klasyk Cinncinati Kid
Oglądałem kiedyś fajny film w TV, nie traktował on o pokerze tylko o szczęściarzach-dosłownie o ludziach mających niesamowitego farta. Głównym motywem miał być turniej tych farciarzy w jakimś kasynie na pustyni. Dokładnie nie pamiętam ale mieli tam eliminacje tego typu że np trzeba było przebiec w poprzek ruchliwej autostrady z opaską na oczach itp. Zwycięzca miał grać z królem szczęścia czyli szefem tego kasyna w rosyjską ruletkę (5 komór pełnych, 1 pusta, sic!!!) Film chyba zaczynał się na literę "I".
Napisane przez supersymmetry
Oglądałem kiedyś fajny film w TV, nie traktował on o pokerze tylko o szczęściarzach-dosłownie o ludziach mających niesamowitego farta. Głównym motywem miał być turniej tych farciarzy w jakimś kasynie na pustyni. Dokładnie nie pamiętam ale mieli tam eliminacje tego typu że np trzeba było przebiec w poprzek ruchliwej autostrady z opaską na oczach itp. Zwycięzca miał grać z królem szczęścia czyli szefem tego kasyna w rosyjską ruletkę (5 komór pełnych, 1 pusta, sic!!!) Film chyba zaczynał się na literę "I".
Widziałem kiedyś trailer tego filmu, ale nie znam tytułu.
Jak ktoś zna tytuł niech poda, proszę.
Mam na końcu języka tytuł filmu o którym mówisz.
Poważna inspiracja filmem:
Ok znalazlem. Intacto
Polecam Deal, Lucky You i oczywiście Hazardzistów. Wiadomo może coś o relacjach z WSOPA
Napisane przez nikujin
a ja polecam odcinek opowieści z krypty, o prawdziwych gamblerach
![]()
okropne
Napisane przez nikujin
a ja polecam odcinek opowieści z krypty, o prawdziwych gamblerach
![]()
+1