Przejdź do forum
Chiński pokerroom

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Chiński pokerroom

2 Posty
2 Użytkownicy
9 Reakcje
1,034 Wyświetlenia
Bolexx

Na konkurencyjnej stronie natrafiłem na newsa w którym zachęcają na grę głównie z Azjatami, różnica polega na tym że się dołącza do klubu i jest to głównie aplikacja mobilna choć na pc tez można grać , czy ktoś już gra i rzeczywiście są to sprawdzone pokerkluby ?

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
zajcur

,,UWAGA – BARDZO WAŻNE: bycie w klubie nie oznacza zamknięcia się w nim – grając w klubie po prostu decydujesz sięna opiekę danego klubu i agenta, dzięki któremu możesz organizować wpłaty i wypłaty. Grasz wciąż ze wszystkimi graczami w danej „Unii” czyli całym player pool!"
Tak więc średnio polecam. IMO aktualnie Jedyne value to dostęp do ekskluzywnych klubów, bo gierki naprawdę stały się ciężkie. Znam kilku crusherów, którzy przerzucili się na omaszkę lub wrócili na starsy. Rok temu gierki były naprawdę juicy, bo sam klikałem nawet nl800, ale ostatnio męczyłem się na nl150. Tak więc jeśli nie jesteś jakimś crusherem, lub nie masz bardzo dobrych kontaktów pokerowych, które umożliwią Ci dostęp do mega juicy klubów, to polecałbym odpuszczenie tematu. Pozostaje jedynie zazdrościć osobom o dobrych kontaktach, które już na chinolu grały 3 lata temu :D

Odpowiedz
Cytat