Przejdź do forum
ChilliPoker-Nie pol...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ChilliPoker-Nie polecam

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
610 Wyświetlenia
piachu01
BlackMember

Witam.
Przedstawie tutaj moją krótką historię, która może kogoś powstrzyma przed wpłatą na ten room.

Otóż kiedyś grałem tutaj strasznie dużo, ale po tym jak na wypłatę 20k czekałem 3tygodnie postanowiłem już nigdy tam nie zagrac. Jakiś miesiąc temu dostałem telefon od polskiego supportu Chilli z informacją, że wszystkie problemy, których kiedyś doświadczali zostały naprawione i nie mają szans już się powtórzyć, a wszystkie wypłaty są realizowane w max 3 dni. Jako, że szukałem odmiany to postanowiłem tam coś wpłacić. I wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że tydzień temu z przyczyn osobistych wypłacić wszystko co mi tam zostało-9k.
I tutaj zaczynają się jaja.
Oczywiście po 3 dniach pieniędzy nie było. Wtedy zacząłem być codziennie informowany, że moja wypłata będzie najprawdopodobniej dnia jutrzejszego ponieważ księgowość została poproszona o jak najszybsze jej zaksięgowanie. Tak się działo od środy popołudniu do piątku. W piątek gdy polski support był zajęty rozmawiałem z angielskim i dowiedziałem się, że moja wypłata zostanie zaksięgowana najwcześniej po tygodniu od momentu złożenia wniosku o wypłatę ponieważ jest to DUŻA suma(jaja jak berety. Skoro 9k to dla nich duża suma to ciekawe ile ktoś by musiał czkeać np na 30k. Oczywiście każdy room na którym do tej pory grałem 9k wypłacał w max 2dni.). Tydzień mija i pieniędzy nadal nie ma. Pewnie jeszcze z tydzień będę sciemniany(już dzisiaj usłyszałem po raz kolejny magiczne-wypłata zostanie zrealizowana najszybciej jak to możliwe), ale może ktoś się powstrzyma na podstawie mojej historii i nie wpłaci tam grosza. Roomów z ipoker jest wiele i polecam inne gdyż prawdopodobnie one nie będą tak chamsko przetrzymywać Waszych funduszy.
Pozdrawiam

2 odpowiedzi
Head Admin
spinek
PokerStrategist

A to można dyskutować o roomach, które nie są w ofercie PS? ;-)

Nie jesteś pierwszy, który ma problem z wypłatą sporej sumy z Chillipoker. Gdzieś już kiedyś o tym czytałem. Wszystko to spowodowane jest przepisami dla roomów z sieci iPoker, które muszą prezentować więcej depozytów niż wypłat bo inaczej płacą olbrzymie kary. Stąd niektóre z nich (te które mają więcej regów wypłacających niż fishów wpłacających) robią takie numery jak dzielenie wypłat, opóźnianie ich itp.
Przepis ten wprowadzono po to, żeby zmusić roomy do walki o niedzielnych graczy, ale spowodowało to właśnie wyżej wymienione problemy + niektóre roomy (głównie te, które oferowały duży rakeback pod stołem i stąd miały mnóstwo regularsów) w ogóle zamknęły konta swoim najwięcej wygrywającym regom i wyprosiły ich od siebie.
Choć nie wiem czy 9k$ to jest aż tak duża suma, żeby musieli robić takie numery. Jak tak to coś cienko ten room przędzie.

W każdym bądź razie jest to skandaliczne zachowanie. Mam nadzieję, że w końcu się doczekasz na pieniądze.

Dzięki za ostrzeżenie Piachu.

Muszę jednak być konsekwentny - nie rozmawiamy na naszym forum o roomach spoza naszej oferty - i tak nikt tam przecież nie gra :)

Mam nadzieje że szybko dostaniesz swoją kasę, jednak nasze forum to nie jest dobre miejsce na dyskusję o Chilli Poker.

Pozdrawiam, temat zamykam