Przejdź do forum
Chce wiecej artykul...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Chce wiecej artykulow!!! SNG

17 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
850 Wyświetlenia

Witam,

ogolnie splukalem sie z kasy i gram na resztkach, ale na maxa wkrecilem sie w turnieje. Przeczytalem sobie artykulu na temat SNG i przyznam, ze jak zaczalem sie do nich stosowac, to przynajmniej zaliczam final table w turniejach na 50 osob. Nie wiem czy to jakies wielkie osiagniecie, ale daje mi wielka satysfakcje i gra w pokera sprawia radosc, o nic wiecej mi nie chodzi. No moze, jeszcze o to, zeby rozwijac swoje umiejetnosci i tu sie pojawia moj problem.

Gralem dzisiaj dwa turnieje na 50 osob i w obu zajalem drugie miejsce. poniewaz totalnie gubie sie w Heads up. Przyznam, ze im mniej osob tym trudniej mi idzie, nie za bardzo wiem jak sie zachowac, wczesniej gralem glownie FR i z tym sobie w miare radze. Artykuly na ten temat mam zablokowane, a chetnie bym je sobie poczytal.

Kolejna sprawa to ze brakuje mi 1 punkt do statusu srebro, ale mimo to ze na tych dwoch turniejach wygralem w sumie 400 FTP to nic mi to nie dalo. Normalnie zeby ugrac 400 FTP potrzebowalem kilka dobrych wieczorow z SSS.

Co macie panowie adminowie na to do powiedzenia??

16 odpowiedzi
galer

Szczerze mówiąc post nie był adresowany do mnie, tylko do adminów, ale jednak napiszę.
Każdy z nas tu musi się "borykać" ze zdobywaniem SP by podnosić swoją rangę (i umiejętności). Jeśli dobrze grasz SSS to może spróbuj FR grać.
Ja gram na TITAN POKER i dziennie przy spokojnej grze wyciągam około 10 SP. A gram na bardzo niskich stawkach FL.
Artykułów jak sam zauważyłeś nie jest mało. Problem tkwi w tym, że nie masz do nich dostępu. A to nie wina administratorów ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jeśli dobrze grasz SSS to może spróbuj FR grać.

SSS nie za bardzo mi sie podoba, odbiera mi radosc grania w pokera. FR gram wlasnie na turniejach, turnieje mi sie podobaja. Musze sie jeszcze duzo nauczyc, i na nich robie to tanim kosztem. Dzisiejsza sytuacja dala mi do zrozumienia, ze jednak za malo troche wiem, zeby je skutecznie wygrywac, ale niestety PS nie daje mi mozliwosci nadrobienia tego, a szkoda.

A to nie wina administratorów

To kto prowadzi polityke PS, Pan Kracy??

Wybacz, ale na adminów zwalasz to, że nie masz dostępu do artykułów? Jesteś delikatnie niepoważny. Ja gram w pokera od totalnego początku i żeby zdobyć 100 punktów (do srebra) miesięcznie naprawdę nie trzeba wielkiego wysiłku.

Teraz, po stracie swojego kapitału i nieugraniu 100SP masz pretensje do całego świata, tylko nie do siebie.
Przecież dostałeś dostęp do sporej ilości artykułów i 50$ startowego. Jeszcze narzekasz?

Nie uważasz, że jest to śmieszne postępowanie?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie ma do nikogo pretensji. Ale dlaczego nie moge sobie przeczytac na jakis konkretny temat??

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A czy jest gdzies w ogole jakis watek/ strategia do pojedynkow Heads up???

boobaaboo

Po pierwsze jako początkujący w SnG lepiej, żebyś grał w jednostołowych SnG to spowoduje poznanie dobrze strategii która jest w dziale Basic i po zapoznaniu się z tym powinieneś wymiatać na swoich poziomach, a po drugie zagrasz więcej turnieji i więcej punktów PS zdobędziesz.

galer

A to nie wina administratorów

To kto prowadzi polityke PS, Pan Kracy??

Ano nie Pan Kracy bynajmniej. Ale zasady są proste i wiedziałeś o nich od początku, już wtedy gdy odbierałeś swoje darmowe 50$ i czytałeś pierwsze darmowe artykuły traktujące o strategii pokera.
Bez jaj. Człowiekowi dają jak na tacy wiedze i środki do gry, a niektórym jeszcze mało.
PS to nie warzywniak na rogu gdzie wchodzisz i mówisz: "Chce więcej czegośtam!!!". Płacisz - wymagasz.
A tu póki co nie zapłaciłeś nawet złotówki za dostęp do tego co czytałeś i dostałeś.
Zwłaszcza , że nikt nie wzbrania Ci dostępu do tych arykułów. Musisz zwyczajnie trochę na nie popracować.
Daj człowiekowi palec to...

Oleyy1

pozostaje tylko dodac "Amen"

MoroP

Masz zablokowane ponieważ masz niski status. Jak tylko osiągniesz wymaganą ilość punktów to artykuły się odblokują.

Jak będziesz grał więcej turniejów to z pewnością zdobędziesz więcej SP a tym samym dostęp do nowych artykułów.

Cierpliwości, po jakimś czasie będziesz grał więcej i za wyższe stawki, a wtedy wszystkie artykuły będą w twoim zasięgu.

Życzę samych sukcesów i szybkiego awansu na kolejne statusy.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

stary cos Wam sie wszystkim porabalo, opisuje sytuacje w ktorej sie znalazlem i ze chcialbym pomocy od PS bo sobie nie radze. A ty mi tu wyjezdzasz z palcami i recami i 50 dolarami, godzilem sie na reguly i jestem bardzo zadowolony z PS!

Mam inny problem, nie potrafie grac za bardzo pewnej czesci pokera, skoro wiekszosc swojej wiedzy zdobylem wlasnie na tym portalu, to tu sie odwoluje,

a w warzywniaku to to pewnie pracuje Twoja stara buraku, i na dodatek jest przyjaciolką przyjaciolki

kup sobie Harrington on Holdem vol 1 i 2 i bedziesz mial co czytac o turniejach:-)

Riverneed

Kitemania, nie myśl sobie, że robimy ci na złość. Nic z tych rzeczy. Jedną z podstawowych rzeczy, którą wykładamy na PokerStrategy, jest w pełni profesjonalne podejście do pokera - z cierpliwością i wytrwałością w dążeniu do celu na pierwszych miejscach. Dlatego taki, a nie inny system dostępu do artykułów. W miarę robienia postępów dostajesz kolejne materiały szkoleniowe. Jeśli nie możesz ich czytać, najprawdopodobniej oznacza to, że swoją pokerową postawą jeszcze na nie nie zasłużyłeś. Jednak nie ma co się tu na kogoś obrażać, tylko najlepiej zakasać rękawy i wziąć się ostro do roboty. Zresztą sam przecież przyznałeś, że zostały ci strzępki bankrollu. Powodzenia.

A Pan Kracy to zupełnie z innej bajki jest ;)

Riverneed

kitemania napisał
a w warzywniaku to to pewnie pracuje Twoja stara buraku, i na dodatek jest przyjaciolką przyjaciolki

I proszę, byś nie obrażał nikogo. Żądając szacunku, sam go okazuj.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

I proszę, byś nie obrażał nikogo. Żądając szacunku, sam go okazuj.

Masz racje, sorry, ale to on zaczal z tym warzywniakiem. W pelni sie zgadzam i nie mam pretensji do PS, zostaly mi strzepki bankrollu, ale przegrywajac bardzo duzo sie nauczylem, na przegranych wiecej sie czlowiek uczy niz na wygrynych.

Na tych wlasnie strzepkach zaczalem grac sng i naprawde niezle mi idzie, ale spoko poradze sobie jakos. Jak ktos moze to niech zamknie ten temat.

Riverneed

Nie poddawaj się, a wyjdziesz na prostą! Temat zgodnie z życzeniem zamykam ;)

MoroP

Jeszcze przed zamknięciem podam Ci linka do forum, gdzie możesz wklejać rozdania, które uważasz za wymagające wyjaśnienia lub dyskusji:

https://polska.pokerstrategy.com/forum/board.php?boardid=139