Witam,
ogolnie splukalem sie z kasy i gram na resztkach, ale na maxa wkrecilem sie w turnieje. Przeczytalem sobie artykulu na temat SNG i przyznam, ze jak zaczalem sie do nich stosowac, to przynajmniej zaliczam final table w turniejach na 50 osob. Nie wiem czy to jakies wielkie osiagniecie, ale daje mi wielka satysfakcje i gra w pokera sprawia radosc, o nic wiecej mi nie chodzi. No moze, jeszcze o to, zeby rozwijac swoje umiejetnosci i tu sie pojawia moj problem.
Gralem dzisiaj dwa turnieje na 50 osob i w obu zajalem drugie miejsce. poniewaz totalnie gubie sie w Heads up. Przyznam, ze im mniej osob tym trudniej mi idzie, nie za bardzo wiem jak sie zachowac, wczesniej gralem glownie FR i z tym sobie w miare radze. Artykuly na ten temat mam zablokowane, a chetnie bym je sobie poczytal.
Kolejna sprawa to ze brakuje mi 1 punkt do statusu srebro, ale mimo to ze na tych dwoch turniejach wygralem w sumie 400 FTP to nic mi to nie dalo. Normalnie zeby ugrac 400 FTP potrzebowalem kilka dobrych wieczorow z SSS.
Co macie panowie adminowie na to do powiedzenia??