witam co sie stało z słynnym Boku87 jakieś info , bo w teamie P go już nie ma
Hej,
obecnie nie należy już do teamu Poker Stars. Pewnie gra sobie gdzieś mniej spektakularne gierki. W każdym razie, czyni to już na własną rękę.
Napisane przez ultraplazmator
a co to za koles?
Thomas "Boku" Boekhoff of Germany gained worldwide fame in early 2009 when he won a famous prop bet. Over a period of 15 days, Boku turned $100 into $10,000 by playing only $15+1 Turbo Sit & Go's (or lower) on PokerStars.
faktycznie, ma pewnie ustawione push fold a od final table pewnie przenosi na inny monitor albo jakos tak. fajnie to musi wygladac ;p 70 stołów
przy takiej ilosci hud zbedny na jakims filmiku było ze we wczesnej fazie pushuje AK QQ+ a od srodkowej puszhuje ATs+ AQ+ TT+ po co hud
sam kiedys otwarłem z ciekawosci 35 stołów jakiegos sng micro i tak mi sie powieszało że w nie było sensu grać
Napisane przez blelol
sam kiedys otwarłem z ciekawosci 35 stołów jakiegos sng micro i tak mi sie powieszało że w nie było sensu grać
jak byś otworzył zamiast otwarł to może by się nie zawiesiło
Ograniczenie ilości stołów jest na stoliki cash - turniejów można odpalić ile się chce.
Sam gram 180tki odpalając wszystkie jak lecą. W peaku sesji mam ~35 stołów. Nie ma mowy, aby nawet na średnim komputerze TN + client P* przycinał. Problemy powoduje dopiero HUD - aby odpalić huda na tylu stołach trzeba potężnej maszyny z dyskiem SSD.
70 stołów imo wydaje się o wiele bardziej sick niż jest w rzeczywistości. Kiedyś grając 4 stoły nie wierzyłem, że da się ogarnąć ~20. Teraz 30 stołów jest dla mnie normalną ilością. Gdyby na 180tkach był traffic to na pewno próbowałbym grać więcej.
Ale nie ma bata zeby on uzywal Hud. Decyzje podejmuje bardzo szybko wiec nie wierze ze skupia sie na cyferkach z Huda. Ale taka ilosc stolow robi wrazenie no i widac jakdobrze mu ida te 7$ 45 os.
Napisane przez qsiex
Napisane przez blelol
sam kiedys otwarłem z ciekawosci 35 stołów jakiegos sng micro i tak mi sie powieszało że w nie było sensu graćjak byś otworzył zamiast otwarł to może by się nie zawiesiło
Nie chcę być złośliwy, ale zanim się kolega purysta przyczepi, to lepiej niech sprawdzi, bo może strzelić niezłego babola.
Obie formy są poprawne.
Co do Boku87, to pamiętam jak były jakieś streamy z jego gry. Koleś robot jak dla mnie. Sam mam problem z ogarnięciem 6 stolików.
bez sensu grac taki multitabling bez table ninja
ile on czasu traci na klikanie potwierdzenai rejestracji itd
juz nei wspomne o sng sensei
ale oldschool
stary layout i lobby i stołów. i do tego jeszcze lobby turniejów mu się odpala ;d