Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Boku87

20 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
2,463 Wyświetlenia
eestevu

witam co sie stało z słynnym Boku87 jakieś info , bo w teamie P go już nie ma ;( ?(

Odpowiedz
Cytat
19 odpowiedzi

Hej,

obecnie nie należy już do teamu Poker Stars. Pewnie gra sobie gdzieś mniej spektakularne gierki. W każdym razie, czyni to już na własną rękę.

Odpowiedz
Cytat
bastian081

ktoś ma jego aktualne wyniki ?

Odpowiedz
Cytat
krzysiekmiszcz
ultraplazmator

a co to za koles?

Odpowiedz
Cytat
zaperos

Napisane przez ultraplazmator
a co to za koles?

Thomas "Boku" Boekhoff of Germany gained worldwide fame in early 2009 when he won a famous prop bet. Over a period of 15 days, Boku turned $100 into $10,000 by playing only $15+1 Turbo Sit & Go's (or lower) on PokerStars.

Odpowiedz
Cytat
ultraplazmator

ok ;)

Odpowiedz
Cytat
piszczek

boku87 właśnie gra 75 stolików. Jak to możliwe?

Odpowiedz
Cytat
Kamil181

i 80 jest możliwe ale bez huda

Odpowiedz
Cytat

faktycznie, ma pewnie ustawione push fold a od final table pewnie przenosi na inny monitor albo jakos tak. fajnie to musi wygladac ;p 70 stołów

przy takiej ilosci hud zbedny na jakims filmiku było ze we wczesnej fazie pushuje AK QQ+ a od srodkowej puszhuje ATs+ AQ+ TT+ po co hud :D

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

piszesz do ps i masz

Odpowiedz
Cytat

sam kiedys otwarłem z ciekawosci 35 stołów jakiegos sng micro i tak mi sie powieszało że w nie było sensu grać

Odpowiedz
Cytat
qsiex

Napisane przez blelol
sam kiedys otwarłem z ciekawosci 35 stołów jakiegos sng micro i tak mi sie powieszało że w nie było sensu grać

jak byś otworzył zamiast otwarł to może by się nie zawiesiło

Odpowiedz
Cytat

Ograniczenie ilości stołów jest na stoliki cash - turniejów można odpalić ile się chce.

Sam gram 180tki odpalając wszystkie jak lecą. W peaku sesji mam ~35 stołów. Nie ma mowy, aby nawet na średnim komputerze TN + client P* przycinał. Problemy powoduje dopiero HUD - aby odpalić huda na tylu stołach trzeba potężnej maszyny z dyskiem SSD.

70 stołów imo wydaje się o wiele bardziej sick niż jest w rzeczywistości. Kiedyś grając 4 stoły nie wierzyłem, że da się ogarnąć ~20. Teraz 30 stołów jest dla mnie normalną ilością. Gdyby na 180tkach był traffic to na pewno próbowałbym grać więcej.

Odpowiedz
Cytat

Ale nie ma bata zeby on uzywal Hud. Decyzje podejmuje bardzo szybko wiec nie wierze ze skupia sie na cyferkach z Huda. Ale taka ilosc stolow robi wrazenie no i widac jakdobrze mu ida te 7$ 45 os.

Odpowiedz
Cytat
galer

Napisane przez qsiex

Napisane przez blelol

jak byś otworzył zamiast otwarł to może by się nie zawiesiło

Nie chcę być złośliwy, ale zanim się kolega purysta przyczepi, to lepiej niech sprawdzi, bo może strzelić niezłego babola. ;)
Obie formy są poprawne.

Co do Boku87, to pamiętam jak były jakieś streamy z jego gry. Koleś robot jak dla mnie. Sam mam problem z ogarnięciem 6 stolików. :D

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat
sz3sz

bez sensu grac taki multitabling bez table ninja
ile on czasu traci na klikanie potwierdzenai rejestracji itd
juz nei wspomne o sng sensei

Odpowiedz
Cytat
Nasir99

ale oldschool :D
stary layout i lobby i stołów. i do tego jeszcze lobby turniejów mu się odpala ;d

Odpowiedz
Cytat
kerieone

jeszcze na chacie odpisywał czasami :D

Odpowiedz
Cytat