Nie musicie w nic wierzyc nie zalezy mi na tym nie pisalem tutaj zeby mnie ktokolwiek podziwial tylko odpowiadalem czepialskim . Trafiliscie moja ex faktycznie byla modelka a obecna narzeczona jest jeszcze lepsza i to tez nie jest klamstwo ale rozumiem w waszych umyslach sie to nie zmiesci pozdrawiam
No spoko wstyd bo chcialem oddac wpisowe mozliwe ze macie racje ale czlowiekiem jestem i przyznaje sie do bledu i wyszlo zle a chcialem dobrze i tyle . I nie jestem zyla na kase nawet troszke zostawialem napiwki itp a jak jestem przy kasie to nikomu nie zydze ale co moze mialem jej cala wygrana oddac ? Popelnilem blad i tyle oceniajcie mnie jak chcecie nie obchodzi mnie zdanie ludzi waszego pokroju .
Siemas rozumiem iz twierdzisz ze klamie ale co jesli to prawda a ty sie smiejac pokazujesz tylko ze dla ciebie jest to nierealne to tylko udowadnia jak bardzo ograniczony jestes i zapawne zbyt wiele nie osiagnales i spedzasz zbyt duzo czasu nad serialami zamiast isc do przodu Adminie zamknij temat .Myslalem ze moze tutaj sie ktos zna na temacie ale nie przemyslalem ze wiekszosc z nich chce sie doksztalcic jak wygrac 10dolarow na internecie z artykulow dla poczatkujacych ktorych odradzalbym czytac bo mozna zlapac zle nawyki . Jak ktos jest zainteresowany gra na zywo lub na internecie smialo jestem otwarty na kazde stawki 1 na 1.
ama516 rozumiem iz twierdzisz ze klamie ale co jesli to prawda a ty sie smiejac pokazujesz tylko ze dla ciebie jest to nierealne to tylko udowadnia jak bardzo ograniczony jestes i zapawne zbyt wiele nie osiagnales i spedzasz zbyt duzo czasu nad serialami zamiast isc do przodu.
Stary
za proces zaplacisz adwokatowi kilka tysi,
prawdopodobnie juz cos zaplacilesz bo udalo mu sie ciebie skusic na sprawe, w ktorej nie wygrasz więcej niz 500 zł, a raczej 0 zł
dolicz sobie koszty sadowe i tak z 2 lata cyrku na sali sądowej
pozdro
ps. daj znać kiedy pierwsza rozprawa, tylko nie wiem czy mnie wpuszczą z popcornem?
Rafson kilka tysi to chcial prawnik za ten cyrk w kasynie a dokladnie 5 przed sama rozprawa wiec nasza rozmowa skonczyla sie na telefonie poniewaz nie byl to moj prawnik gdyz moj sie takimi rzeczami nie zajmuje i Adminie zamknij temat bo juz mi sie niedobrze robi odpisujac na to wszystko tym bardziej ze wypowiadaja sie ludzie, ktorzy nie maja zielonego pojecia co i jak tylko pisza co im sie wydaje ...