Przejdź do forum
bezpieczeństwo BM

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] bezpieczeństwo BM

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
452 Wyświetlenia
mefiprv

witam przeczytałem wlasnie temat o włamaniu na konto na starsach i kradziezy 5k$.
Sam tez gram na starsach i trzymam w zasadzie cały swoj pokerowy dorobek własnie tam i srednio mi sie podoba perspektywa zeby ktos sobie zabrał moją kase.
W jaki sposób najlepiej zabezpieczyc sie przed czyms takim?Czy lepszym rozwiązaniem jest trzymanie całej kasy na MB a na roomie tylko kase na gre w danym momencie?

5 odpowiedzi
bersu

na pewno warto trzymac kase w kilku miejscach, czyli czesc na roomie, czesc na mb, ewentualnie jeszcze na jakims innym roomie.
przelew to kwestia kilku minut wiec zawsze jak zabraknie mozna doplacic.

po drugie polecam tokeny - nie wiem ile kosztuja na ps, ale na full tilcie to z tego co pamietam 5000 ftp wiec warto w cos takiego zainwestowac, wtedy konto jest na pewno duzo bezpieczniejsze.

pozdrawiam

Sanczezzo

na ftp mozna wymienic 100 medali iron mana na taki token, ci co uzywaja zachwalaja :)

mefiprv Autor wątku
mefiprv

na starsach znalazłem taki token za jakies 500 fpp tylko cos tam pisze ze one time password i nie wiem za bardzo o co chodzi bo dla supernowy takie tokeny sa po 4000 fpp

wiecie cos o tym tokenie za 500 fpp dla bronz star?

arkeyo

dla supernovy token jest za 500fpp, jak masz golda to 1500. Ja właśnie takiego zakupiłem i jestem bardzo zadowolony i duzo spokojniejszy. Polecam

one time pasword to jest bodajze 25 takich jednorazowych haseł a jak kupisz zwyklego to masz nieograniczona ilosc

Witam,

oprócz tokena takie podstawowe rady:

- inne hasła na różnych roomach
- pamiętać żeby na maila hasło też było skomplikowane bo jak Ci się włamią na maila to też masz po koncie
- nie zapisywać haseł na kompie nigdzie :) tylko lepiej już na kartce papieru jak nie zapamiętasz :D
- raczej unikać logowania się z innych komputerów

Pozdrawiam