witam przeczytałem wlasnie temat o włamaniu na konto na starsach i kradziezy 5k$.
Sam tez gram na starsach i trzymam w zasadzie cały swoj pokerowy dorobek własnie tam i srednio mi sie podoba perspektywa zeby ktos sobie zabrał moją kase.
W jaki sposób najlepiej zabezpieczyc sie przed czyms takim?Czy lepszym rozwiązaniem jest trzymanie całej kasy na MB a na roomie tylko kase na gre w danym momencie?
na pewno warto trzymac kase w kilku miejscach, czyli czesc na roomie, czesc na mb, ewentualnie jeszcze na jakims innym roomie.
przelew to kwestia kilku minut wiec zawsze jak zabraknie mozna doplacic.
po drugie polecam tokeny - nie wiem ile kosztuja na ps, ale na full tilcie to z tego co pamietam 5000 ftp wiec warto w cos takiego zainwestowac, wtedy konto jest na pewno duzo bezpieczniejsze.
pozdrawiam
na ftp mozna wymienic 100 medali iron mana na taki token, ci co uzywaja zachwalaja
na starsach znalazłem taki token za jakies 500 fpp tylko cos tam pisze ze one time password i nie wiem za bardzo o co chodzi bo dla supernowy takie tokeny sa po 4000 fpp
wiecie cos o tym tokenie za 500 fpp dla bronz star?
dla supernovy token jest za 500fpp, jak masz golda to 1500. Ja właśnie takiego zakupiłem i jestem bardzo zadowolony i duzo spokojniejszy. Polecam
one time pasword to jest bodajze 25 takich jednorazowych haseł a jak kupisz zwyklego to masz nieograniczona ilosc
Witam,
oprócz tokena takie podstawowe rady:
- inne hasła na różnych roomach
- pamiętać żeby na maila hasło też było skomplikowane bo jak Ci się włamią na maila to też masz po koncie
- nie zapisywać haseł na kompie nigdzie
tylko lepiej już na kartce papieru jak nie zapamiętasz
- raczej unikać logowania się z innych komputerów
Pozdrawiam