Przejdź do forum
Bet365 a SSS

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bet365 a SSS

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
441 Wyświetlenia

Problem polega na tym że na micro stawkach sss nie da się wprowadzić na niższe limity. NL2 i NL4 stoły mają min buy in 1$. Pytanie? Modyfikować SSS i grać nadal i wychodzić przy 1.10 i przy 1.20?

Myślałem nad tym że zamiast SSS może pograć MTT i SNG bo już na micro się da grać. Może sobie darować ten room? Ale tracić mój bonusowy BR to chyba nie jest dobry pomysł...

5 odpowiedzi

Witaj,

rzeczywiście pozostawienie podstawowego BR to kiepski pomysł. Niestety taka zmodyfikowana gra SSS raczej nie przyniesie oczekiwanego skutku. Najlepszą opcją wydaje się nauka SnG i gra na SnG z najniższym wpisowym :) jest to bardzo dobry sposób budowy rolla :D

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Właśnie myślałem nad sng. Problem polega że nigdy tego nie ćwiczyłem. Myślałem by nprzetestować jak sesje będą iśc jeżeli nie przyniosą oczekiwanego wyniki przerzuce się na sng.

seb66666
PokerStrategist

tzn sprobuwac ten zmodyfikowany sss? wchodzic z 1.10 i wychodzic z 1.20? w zyciu nie wyjdzie. sss polega na tym ze masz 20BB i w wiekszej czesci rozdan wchodzisz all-in, a 1.10 to jest ponad halfstack wiec juz bodchodzi blizej bss , w kazdym razie, albo SNG, ablo BSS albo zmiana roomu, ale nigdy przenigdy wedlug mnie nei graj tkaiej hybrydy jak sss z 55% Binu:)

Napisane przez NaTTanael
Właśnie myślałem nad sng. Problem polega że nigdy tego nie ćwiczyłem. Myślałem by nprzetestować jak sesje będą iśc jeżeli nie przyniosą oczekiwanego wyniki przerzuce się na sng.

icm trainer, treningi, filmiki tmfingera z danej odmiany sitów, którą zamierzasz grać i jazda :rage:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki panowie za pomoc :f_thumbsup: