Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Banroll $5

51 Posty
32 Użytkownicy
0 Reakcje
3,997 Wyświetlenia
Navek

Witam. Czy posiadając bankroll w wysokości $5 opłaca się wogóle coś grać? Sieć ipoker. Jeśli tak to s&g, cash, czy może MTT?

50 odpowiedzi

graj tam, gdzie uważasz, że coś zarobisz - jeśli cashówki to najniższe limity (chyba jasne), sng tylko na starsach bo tam są chyba najtańsze z najtańszych.
Był ostatnio szał u kolegi, któremu niejaki Wolando(o) (nie pamietam ile tam było 'o' to dałem w okresie ;) ) "kopsnął piataka" i chłopak dorobił się niezłej kaski - ale przede wszystkim wytrwałość i nauka - jak tego nie masz, to lepiej mi oddaj te $5 dolarów, ja sobie je przemnożę :f_thumbsup:

edit:
nawiasem mówiąc nie nazywałbym $5 bankrollem
lepiej powiedzieć, że po prostu masz piątaka luzem ;)

Robo69

Ja kiedys z 5$ na ipoker zrobilem 25$ grajac fixa a co do sng faktycznie najlepiej Starsy tam sa juz od 0.10c i mozna cos ugrac.Sam na Starsach zaczynalem troszke nizej bo od 0$ i jakos da sie zbudowac jakis bankroll
Pozdrawiam

ultraplazmator

zawsze możesz grac DoN'y na Everescie za 0.1$ ,0.25$, 0.5$ lub też SnG i MTT na strsach za 0.1$. Doradzalbym jednak przy takim bankrollu grac raczej te DoN'y aż do uzbierania jakiejs wiekszej mamony :P

Kaeresen

Na ipoker spokojnie możesz grac mikro sng i zbudowac rolla z tych 5$.

Qsypal

Najlepsi gracze PokerStrategy zaczynali kiedyś od 5$ i doszli do niezłej fortuny ;>

trzcinsky
ultraplazmator

:facepalm:

krzychoo89

Na czerwone...

DarksMen

Pograj trochę DoNy za 1$, sam tak kiedyś zaczynałem.

Z 5BI zaczynac grac? Troche za ostro...
Sa jednostolowe stoliki na everescie od 0.10 - idealne na nauke i zbudowanie rolla. Cierpliwosc podstawa, pozdrawiam:)

Franczo

Napisane przez trzcinsky

Napisane przez Qsypal
Najlepsi gracze PokerStrategy zaczynali kiedyś od 5$ i doszli do niezłej fortuny ;>

chej wreszcie ktos docenil mnie i mojom fortune!!!

.

Franczo

na Twoim miejscu za 5$........ poszukałbym słownik ortograficzny :f_thumbsup: :f_thumbsup: :facepalm: :facepalm: NIE ŁAM--->(jak to mówi Pani Basia)---> BĘDZIE GIT MAJONEZ KU**A

Napisane przez Franczo

Napisane przez trzcinsky

Napisane przez Qsypal

chej wreszcie ktos docenil mnie i mojom fortune!!!

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Hyba mało czasu pżebywarz na foróm, rze wypominaż trzcinsky'emu blendy. :facepalm:

mazaq

masz 12 zł, sowity roll.

Napisane przez mazaq

masz 12 zł, sowity roll.

Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :f_biggrin:

Fight!

Franczo

Ok, DOBŻE MUJ BŁOND. Sorry *** jusz nie bende

// bez przekleństw - mooris

Napisane przez AnyTwoPL
Sa jednostolowe stoliki na everescie

jak to wygląda? ;) hyhy

Napisane przez Navek
Witam. Czy posiadając bankroll w wysokości $5 opłaca się wogóle coś grać? Sieć ipoker. Jeśli tak to s&g, cash, czy może MTT?

ja ci powiem ze mialem sytuacje na FTP ze zostal mi 1,45$ i najpierw do 15$ gralem casha. potem sng i doszedlem z tego do 99,5$. wiec mysle ze sie oplaca grac.

medzikone

Ja z 17$ w 4 miesiące zrobiłem 700$ i rośnie dalej, więc na lajcie możesz zrobić 17/5*700 za 4 miechy :D :f_cool: