Przejdź do forum
Ban Na Ftp A P*

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ban Na Ftp A P*

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
629 Wyświetlenia
martinez92pl
Elite Grinder

Witam
Czy jak mam ban na ftp to moge miec problemy na p*?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
insanepro
Elite Grinder

Witam,

Rzuć okiem na regulamin https://polska.pokerstrategy.com/news/world-of-poker/FTP-kieszonkowy-FAQ-po-polsku_62444/

Niezależnie od powodu wykluczenia danej osoby z gry (multi-accounting, zmowa, problem z hazardem, samowykluczenie, itp.), jej aktywne konto na Full Tilt Poker / PokerStars także zostanie zablokowane. Obydwie platformy będą usuwać jednostki grające nieuczciwie oraz w taki sam sposób chronić hazardzistów, którzy byli w stanie otworzyć konto na drugim poker roomie.

Temat nie jest jeszcze zamknięty więc coś może ulec zmianie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

Podepnę się pod temat jak miałem niepodpięte stare ftp pod ps.com, to czy będę mógł założyć nowe konto i to uczynić? :D

Odpowiedz
Cytat
insanepro
Elite Grinder

Hej,

Na tą chwile jeszcze nie da się jednoznacznie stwierdzić czy taki manewr będzie możliwy.
PokerStars nie przedstawiło swojego stanowiska.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Moim zdaniem ważniejsze jest pytanie, czy stare podpięte konta nadal będą podpięte ;)

A z tymi banami to jednak dobry zwyczaj.

Odpowiedz
Cytat
martinez92pl Autor wątku
martinez92pl
Elite Grinder

napisz ktos do suportu p* z takim zapytaniem

Odpowiedz
Cytat
Fafarafa
Elite Grinder

Z tego co słyszałem Pokerstrategy straszy sądami FTP o zapłatę zaległej prowizji, podejrzewam więc że obie strony pracują nad jakąś ugodą, która pewnie zawierać będzie też warunki przyszłej współpracy.

Co do oszustów...ban to jedyne słuszne rozwiązanie

Odpowiedz
Cytat
McBurak
Elite Grinder

Napisane przez wukaesiak
Podepnę się pod temat jak miałem niepodpięte stare ftp pod ps.com, to czy będę mógł założyć nowe konto i to uczynić? :D

Mam nadzieje ze to ogarna, tez mialem niepodbiete konto z ftp, a rozwazam przeprowadzke, proponuje zeby nasi admini zglosili zapotrzebowanie do gory gdzies.

Odpowiedz
Cytat
martinez92pl Autor wątku
martinez92pl
Elite Grinder

Napisane przez Fafarafa
Z tego co słyszałem Pokerstrategy straszy sądami FTP o zapłatę zaległej prowizji, podejrzewam więc że obie strony pracują nad jakąś ugodą, która pewnie zawierać będzie też warunki przyszłej współpracy.

Co do oszustów...ban to jedyne słuszne rozwiązanie

jacy oszusci kumpel chcial zeby mu wyplacic kase i poszedl ban

Odpowiedz
Cytat