Witam
Czy jak mam ban na ftp to moge miec problemy na p*?
Witam,
Rzuć okiem na regulamin https://polska.pokerstrategy.com/news/world-of-poker/FTP-kieszonkowy-FAQ-po-polsku_62444/
Niezależnie od powodu wykluczenia danej osoby z gry (multi-accounting, zmowa, problem z hazardem, samowykluczenie, itp.), jej aktywne konto na Full Tilt Poker / PokerStars także zostanie zablokowane. Obydwie platformy będą usuwać jednostki grające nieuczciwie oraz w taki sam sposób chronić hazardzistów, którzy byli w stanie otworzyć konto na drugim poker roomie.
Temat nie jest jeszcze zamknięty więc coś może ulec zmianie.
Pozdrawiam
Podepnę się pod temat
jak miałem niepodpięte stare ftp pod ps.com, to czy będę mógł założyć nowe konto i to uczynić?
Hej,
Na tą chwile jeszcze nie da się jednoznacznie stwierdzić czy taki manewr będzie możliwy.
PokerStars nie przedstawiło swojego stanowiska.
Pozdrawiam
Moim zdaniem ważniejsze jest pytanie, czy stare podpięte konta nadal będą podpięte
A z tymi banami to jednak dobry zwyczaj.
Z tego co słyszałem Pokerstrategy straszy sądami FTP o zapłatę zaległej prowizji, podejrzewam więc że obie strony pracują nad jakąś ugodą, która pewnie zawierać będzie też warunki przyszłej współpracy.
Co do oszustów...ban to jedyne słuszne rozwiązanie
Napisane przez wukaesiak
Podepnę się pod tematjak miałem niepodpięte stare ftp pod ps.com, to czy będę mógł założyć nowe konto i to uczynić?
![]()
Mam nadzieje ze to ogarna, tez mialem niepodbiete konto z ftp, a rozwazam przeprowadzke, proponuje zeby nasi admini zglosili zapotrzebowanie do gory gdzies.
Napisane przez Fafarafa
Z tego co słyszałem Pokerstrategy straszy sądami FTP o zapłatę zaległej prowizji, podejrzewam więc że obie strony pracują nad jakąś ugodą, która pewnie zawierać będzie też warunki przyszłej współpracy.Co do oszustów...ban to jedyne słuszne rozwiązanie
jacy oszusci kumpel chcial zeby mu wyplacic kase i poszedl ban