Przejdź do forum

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Avatar na forum PS

29 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
2,188 Wyświetlenia

Witam,

czy nie myslicie ze fajnie by bylo gdybysmy mogli wstawiac avatary do swojego profilu na forum?? Ja zawsze lubie je ogladac, bo niektorzy maja fajne pomysly (nie wszyscsy ;P) a kto jaki ma status moze byc podpisane nizej! Poza tym lepiej sie kojarzy ludzi.

28 odpowiedzi
Bilson

Myślimy. Niemców zagadaj.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mozna by im jakos pokazac, ze to dobry pomysl, moj glos nie ma sily przebicia, ale jak wiecej ludzi sie zglosi, moze jakas ankieta???

murkins

apropos avatarów gdzieś widziałem print screen z P*( mnóstwo ludzi wstawia zdjęcia swoich dzieci ) i na czacie gadka po angielsku
A: ej ty B ale masz brzydkiego psa w avatarze
B: to nie pies to moje dziecko
:D :D
jeśli by administracja wprowadziła avatary to poprosiłbym również o opcję ich zablokowania/nie oglądania =)

zgadzam sie z pomyslodawca. wlasnie chcialem sobie profil scustomizowac i sie nie da :/ ogolnie to sie obejdzie bez tego ale przyznacie ze lepiej mozna userow kojarzyc ;). podejrzewam jednak ze to taka troche franczyza i nie ma mozliwosci za bardzo

fajna opcja, ja mam fajny avatar, ktory chetnie bym wrzucil, te srebra zlota brazy juz mi sie znudzily dawno

murkins napisał
apropos avatarów gdzieś widziałem print screen z P*( mnóstwo ludzi wstawia zdjęcia swoich dzieci ) i na czacie gadka po angielsku
jeśli by administracja wprowadziła avatary to poprosiłbym również o opcję ich zablokowania/nie oglądania =)

Nie ma nic gorszego niz avatary z dziecmi. Kiedy ci ludzie zrozumieja ze nikt nie chce ogladac ich potworkow ?
I jak najbardziej jestem za avatarami na ps, bylo bylaby opcja "zablokuj ten avatar"

Barteklo

Oj Puciek lepiej żeby jeden z nazych Adminów nie zajrzał tutaj bo bana dostaniesz :) :)::D :D:D::D :D (ma na P* avatar z dzieckiem :) )

I pewnie uwaza ze jest to piekny widok na ktory kazdy musi patrzec, niestety prawda jest inna ;p

Puciek napisał

murkins napisał

Nie ma nic gorszego niz avatary z dziecmi. Kiedy ci ludzie zrozumieja ze nikt nie chce ogladac ich potworkow ?

I jak najbardziej jestem za avatarami na ps, bylo bylaby opcja "zablokuj ten avatar"

Za 50$ skasuję twojego i mojego posta i nic nie powiem adminowi. :D

Pozdrawiam

No deal ;p

No to fail...

Walderam

simoo napisał

Padłem :D :D :D

Riverneed

simoo napisał

Puciek napisał

Ja mogę to teraz zrobić za 100 $. Puciek, decyduj się szybko, bo czas nie gra na Twoją korzyść :D

Loose-Loose Situation ftw!

lol chinczyki rzadza. ten zorro/batman nadaje sie do "umarlem..." nawet jest chyba taka piosenka autorstwa goscia "schmaletz - zorro batman" lol x 100 :D

Riverneed napisał

simoo napisał

Puciek napisał

Ja mogę to teraz zrobić za 100 $. Puciek, decyduj się szybko, bo czas nie gra na Twoją korzyść :D

A bynajmniej, uwazam ze czas dziala na moja korzysc poniewaz zdaze zwiac do czechoslowacji ;p

VictorM

Wracając do tematu to ja jestem zdecydowanie przeciw dowolnym avatarom. Tak jak jest jest ok. Jak komuś się nie podoba brązowy lub srebrny to niech wyrobi diament.

Macias09

Dokladnie, jak ktos ma ten diament to jest szacun, a brazowych nikt nie bierze na powazne :D

kaczuba

Dla mnie również obecny system z avatarami jest najodpowiedniejszy, przynajmniej nie jest zbyt pstrokato i nie muszę się zastanawiać jaki obrazek sobie ustawić. :D