Przejdź do forum
Aplikacja PokerStar...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Aplikacja PokerStars na androida działa Wam?

10 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,905 Wyświetlenia
jejeejej
Oldschool Grinder

Przestała mi dziś działać apka starsów na androidzie. Ponownie zainstalować się nie udaje. Czy komuś dziś udało się uruchomić te aplikacje na telefonie bez żadnych problemów?

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
przemek9422
Poker Player

Aktualizacja wyskoczyła, ale działa tak jak działała

Odpowiedz
Cytat
jejeejej Autor wątku
jejeejej
Oldschool Grinder

U mnie po tej aktualizacji wyskoczyło, że poker* nie jest zainstalowany. Może ktoś kiedyś miał taki problem i wie jak to rozwiązać?

Odpowiedz
Cytat
Rust888
Legacy Member

Też tak miałem. U mnie sprawę załatwiło zainstalowanie DNSet - aplikacji, która zmienia DNS-y na te od Google.

Odpowiedz
Cytat
jejeejej Autor wątku
jejeejej
Oldschool Grinder

Nie pomogło niestety

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87
PokerStrategist

Napisane przez jejeejej
U mnie po tej aktualizacji wyskoczyło, że poker* nie jest zainstalowany. Może ktoś kiedyś miał taki problem i wie jak to rozwiązać?

Masz zaznaczone w opcjach zezwalaj na instalacje aplikacji innej niz sklep play? Ja dzis robilem aktualizcje i poszlo bez problemu.

Odpowiedz
Cytat
jejeejej Autor wątku
jejeejej
Oldschool Grinder

Problemem okazala się za mała ilość pamięci, dziwne bo wczoraj taka sama ilość nie była problemem, ale usunięcie kilku plików rozwiązalo sprawę

Odpowiedz
Cytat
Kindek90
Elite Grinder

Na jakim SmartFonie działa PokerTracker4?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Raczej na żadnym nie odpalisz PokerTrackera. Musiałbyś mieć Windowsa na nim (pełnego, a nie tej wersji mobilnej). Miała powstać lub powstała wersja Lumii z możliwością pracy jak destop, ale kupno telefonu pod grę w pokera nie będzie ani wygodne, ani opłacalne. Już chyba lepiej zainwestować w jakiś tablet z pełnym Windowsem ;)

Odpowiedz
Cytat

haaaaa:f_drink::f_drink: :f_eek: :f_drink: :f_drink:

Odpowiedz
Cytat