Przestała mi dziś działać apka starsów na androidzie. Ponownie zainstalować się nie udaje. Czy komuś dziś udało się uruchomić te aplikacje na telefonie bez żadnych problemów?
U mnie po tej aktualizacji wyskoczyło, że poker* nie jest zainstalowany. Może ktoś kiedyś miał taki problem i wie jak to rozwiązać?
Też tak miałem. U mnie sprawę załatwiło zainstalowanie DNSet - aplikacji, która zmienia DNS-y na te od Google.
Napisane przez jejeejej
U mnie po tej aktualizacji wyskoczyło, że poker* nie jest zainstalowany. Może ktoś kiedyś miał taki problem i wie jak to rozwiązać?
Masz zaznaczone w opcjach zezwalaj na instalacje aplikacji innej niz sklep play? Ja dzis robilem aktualizcje i poszlo bez problemu.
Problemem okazala się za mała ilość pamięci, dziwne bo wczoraj taka sama ilość nie była problemem, ale usunięcie kilku plików rozwiązalo sprawę
Raczej na żadnym nie odpalisz PokerTrackera. Musiałbyś mieć Windowsa na nim (pełnego, a nie tej wersji mobilnej). Miała powstać lub powstała wersja Lumii z możliwością pracy jak destop, ale kupno telefonu pod grę w pokera nie będzie ani wygodne, ani opłacalne. Już chyba lepiej zainwestować w jakiś tablet z pełnym Windowsem