Przejdź do forum
Americans cardroom

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Americans cardroom

12 Posty
10 Użytkownicy
34 Reakcje
2,412 Wyświetlenia
art133

Pytam ponownie czy można tam bez problemu w/wy skrill?
I proszę siemas nie wymazywać bo przeczytałem regulamin i nie widzą łamiącego punktu.
Nie promuje stajni, nie ma linku ani strony !? Ani to nie jest affiliates!
Żaden odnośnik nie pasuje

Zasada 3: Zakaz reklamowania

• Zabrania się promowania stajni stakingowych z wyjątkiem SpinLegends. Dotyczy to w szczególności (ale nie tylko): postów, avatarów, sygnaturek, linkowania do kanałów na Twitchu zawierających odnośniki do konkurencji
• Zabrania się wystawiania ofert stakingowych przez inwestorów (wyjątkiem są trenerzy PokerStrategy.com) - oznacza to zakaz ogłaszania się przez inwestorów poszukujących graczy do stakowania
• Zabrania się zamieszczania próśb lub ofert prywatnych transferów pieniędzy
• Zabrania się reklamowania ofert affiliates lub stron pokerowych, które utrzymują się z działalności jako affiliate
• Zabrania się pozyskiwania graczy przez poker roomy, z którymi nie współpracujemy
• Wyłącznie nasi trenerzy, sędziowie i producenci filmów są upoważnieni do oferowania prywatnych treningów (prywatnych lekcji pokera)

Ostrzeżenie: Jeżeli będziemy mieć powód, aby podejrzewać, że reklama została umieszczona z zamiarem czerpania zysków, będziemy zakładać, że nie mamy do czynienia z normalnym użytkownikiem PokerStrategy.com, lecz z konkurentem i zastrzegamy sobie prawo do podjęcia czynności prawnych w związku ze złamaniem zasad konkurencji, jak również prawo do żądania

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
Panmorz

Po pierwsze to nie ma czegoś takiego, jak Americans cardroom.
Jeśli już, to istnieje poker room o nazwie: AMERICAS CARDROOM.

Ale z oczywistych względów nie reklamujemy go na tym forum.

To jest tak jasne, że nie trzeba tego tłumaczyć.

Odpowiedz
Cytat
arkhos

"Zabrania się pozyskiwania graczy przez poker roomy, z którymi nie współpracujemy"
Chyba nie do końca przeczytałeś nawet to, co sam wkleiłeś ;)

Odpowiedz
Cytat
art133 Autor wątku
art133

Napisane przez arkhos
"Zabrania się pozyskiwania graczy przez poker roomy, z którymi nie współpracujemy"
Chyba nie do końca przeczytałeś nawet to, co sam wkleiłeś ;)

A czy ja kur.. pozyskuje graczy! Wielcy obrońcy się znaleźli. To wy zacznijcie czytać ze zrozumieniem a nie przypierdal... się o literówke.

Zostali tylko na Tym forum maruderzy i spamerzy, przyszli popierdo... ale na pytanie nie odpowiedzieli.

Odpowiedz
Cytat
nobolandia

Wpłaty/ wypłaty skrillem są zablokowane.
Ale miesiąc temu przeszła mi wpłata karta skrilla.

Odpowiedz
Cytat
wrongbelief

nie można, ja wpłacałem bitcoinami

Odpowiedz
Cytat
kners1122

Ecopayz chyba smiga, przynajmniej sa opcje i na wplate i wyplate.

Odpowiedz
Cytat
art133 Autor wątku
art133

Dzięki Wielkie za odpowiedź.
Temat można zamknąć.
pozdr

Odpowiedz
Cytat
bariox

ile trwa wypłata na eco?

Odpowiedz
Cytat
bigabing123

Napisane przez art133
Dzięki Wielkie za odpowiedź.
Temat można zamknąć.
pozdr

A ja uważam ,że właśnie nie należy tego tematu zamykać ,bo sam miałem podobne pytanie jak ty a ciężko dokopać się gdzieś w necie do odp. i co do skrilla można wyczytać że jest obsługiwany ,a tu ktoś kto wie i pisze ,że nie jest ,więc wątek jak najbardziej wartościowy i pomocny. Zważywszy że w obecnej sytuacji wielu graczy szuka alternatyw na własną rękę ,każdy wie co i gdzie chce chce grać a temat tylko oszczędza czasu tym co uzależniają grę od dostępności określonych metod wpłat/wypłat na zbędną instalację softu i rejestrację. A Strategy robi się pomału stroną dla mędrców którzy nic nie wnoszą a tylko klepią bzdury od postu do postu dla własnej mentalnej masturbacji wynikającej z tegoż klepania.

Odpowiedz
Cytat
Tr0jkaTRNMD

wypłacałem na ecopeya i poszło

Odpowiedz
Cytat
profek20

Jaki czas oczekiwania wypłaty na ten moment ?

Odpowiedz
Cytat