Przejdź do forum
Aktualizacje w opro...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Aktualizacje w oprogramowaniu iPoker

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
573 Wyświetlenia
Thorek
Oldschool Grinder

W kwietniu sieć iPoker zapowiedziała zmiany w oprogramowaniu poker roomów. Dziś wchodzą one w życie. Oprócz nowego systemu rozdawania kart (w którym karty rozdawane są równocześnie, żeby przyśpieszyć grę), czekają na was jeszcze następujące nowości:

• Turnieje heads-up i shootout
• SnG z wpisowym 1 $ - 200 $ (Hold'em/PLO)
• Turnieje rozpoczynające się co 20 minut
• Rewanże w turniejach SnG heads-up

Kolejne aktualizacje w sieci iPoker

Największa zmiana to nowy system VIP. Poziomy Elite VIP mają na celu zwiększenie lojalności graczy, a operatorzy oferować będą:

• do 54 nowych poziomów nagród
• elastyczne ustawienia chroniące przed spadkiem statusu
• nowy design paska postępu
• zaawansowany mechanizm gromadzenia punktów ze stałymi bądź płynnymi okresami na osiągniecie statusu, nawet do 12 miesięcy.

Pokazany poniżej przykład dotyczy statusu SuperElite, który sugeruje, że dostępny będzie coroczny status podobny do Supernova Elite na PokerStars. Nowy system VIP działa równolegle ze starym systemem i postęp gracza w obu z nich obliczany będzie jednocześnie.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
aldon7
Elite Grinder

instalowalo mi sie 10 minut, ale w sumie w wygladzie nic sie nie zmienilo? Tak ma byc?:D

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Hej,

Nie ma obecnie żadnych zmian w samym wyglądzie.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Rinnok
Elite Grinder

czyli ten stary vip na wh zostaje? a jak moge sprawdzac ten nowy? i czy on daje mi cos dodatkowo dla nizszych statusow typu hillowy (lvl 5 straight, lvl 6 flush?)

Odpowiedz
Cytat
aldon7
Elite Grinder

czyli dzis wbilo:

szybsze rozdawanie kart
turniej HU i shootout
i jakies tam sng

i tyle?

Rozumiem ze dalsze zmiany beda stopniowo wprowadzane tak?

Pytam bo taki szumny news, a zmiany kosmetyczne.

Odpowiedz
Cytat
adrianos999
Oldschool Grinder

Ja jakoś nie widzę zmian w rozdawaniu kart itp. Nie wiem po co ten news, który raczej wprowadza zamieszanie.

Odpowiedz
Cytat
aldon7
Elite Grinder

hehe :)

Jest zmiana w rozdawaniu, ale jak widac nie sa to jakies rzucajace sie w oczy zmiany :D

ps: zamiast rozdawania kazdemu graczowi osobno, dealer rozdaje wszystkim jednoczesne

Odpowiedz
Cytat