http://ssupernova.bloog.pl/?podglad=1&ticaid=69f45
ambitny cel wiec powodzenia (nie wiedziałem, że na P* są stoły deep a jakiś czas temu gram grałem).
4431k rąk
Chyba jakaś pomyłka.
Według mnie cel nie osiągalny i chyba nie nadaje się jednak do działu "Nasze Sukcesy". Ludzie grają po 9 miesięcy ale na limitach 100x wyższych i akurat w tym przypadku nie jest to przesadą.
Znajdź sobie znaczenie przysłowia:
"Porywać się z motyką na słońce"
wtf co tu sie wogole dzieje? nl2 super nova? ku*** LITOŚĆI mysle ze po 9 miesiecznym grindzie 10+stolikow nl100++ najlepiej SH grajac po pare godzin dziennie (6-8) mozna by myslec o czyms takim. Chlopie czy to jest jakas zalosna prowokacja, czy moze nie czytales ile ptk trzeba ugrac na super nove i piszesz takie pierdoly ze szkoda gadac. Bardzo dawno nie mialem okazji tracic czasu na czytanie takich bzdur.
Chyba co po niektorzy nie zrozumieli
zaczynajac od Nl2 a nie na nl2 to po 1 male sporostowanie toku rozumowania niektorych tutaj
Po 2 jest to osiagalne wyzwanie ale pochłaniajace mnowstwo czasu . A i tak przepraszam z tym k to pomylka nie ma tego tam poprostu byc
co wiecej panie "spontan" pierwsze trzeba umiec czytac ze zrozumieniem ... i nie "porywam sie z motyka na słońce" bo wszystko mam wyliczone , kwestia trzymania sie 'grafiku" przekraczania limitów .To pozdrawiam krytykujacych ,zobaczymy co bedzie.
Warsaw zamierza przez grać 9 miesięcy, 25 dni w każdym miesiącu, po 6h każdego dnia, na NL200, 16 stołów tylko po to, aby wyrobić ten status.
Zadanie: Znajdź 5 różnic.
Napisane przez Donkamil
Warsaw zamierza przez grać 9 miesięcy, 25 dni w każdym miesiącu, po 6h każdego dnia, na NL200, 16 stołów tylko po to, aby wyrobić ten status.Zadanie: Znajdź 5 różnic.
On chce zrobić SNE czyli 10x punktów więcej.
Spontann, Donkamil chyba nie widzicie róznicy pomiędzy statusem supernova - supernova elite
"mysle ze po 9 miesiecznym grindzie 10+stolikow nl100++ najlepiej SH grajac po pare godzin dziennie (6-8) mozna by myslec o czyms takim" - Bardzo dawno nie mialem okazji tracic czasu na czytanie takich bzdur.
Spontann sam jesteś żałosny bo piszesz kompletne bzdury, i wypowiadasz się na temat o którym nie masz zielonego pojęcia...
Ahh, rzeczywiście. Pomyliło mi się, supernova elite a supernova.
Troszeczkę się wygłupiłem, ale nie uwierzę w taki cel zaczynając od takiego BR <NL2>.
Tak , czesc z was chyba myli supernove z supernova elite! Warsaw chce wyrobic chyba elite a nie zwykła supernove . Ludzie ogranijcie sie ,przykład chiren80 stawki nl 100 i wyrobil w rok supernove elite i co wy na to? żałosne ,próbuje sie kazdy wymadrzac nie majac chyba pojecia na czym to wszystko polega.Macie panowie na pokerstars.pl przelicznik zdobywania pkt. vp i fpp .Pierwsze zajrzyjcie potem sie wymadrzajcie
Będziesz potrzebował sporo samozaparcia. Jak masz jakiś cel, inny niż wyrobienie SN to da sie zrobić. Jeżeli wyrabianie samo w sobie jest celem to lipa. "z ciekawości czy sie da" to tego nie wyrobisz.
Wyswiadcze ci najwieksza przysluge jaka ktokolwiek wyswiadczyl ci w zyciu: oszczedze ci 9 miesiecy zycia.
Odpowiem ci na pytanie: To NIE jest mozliwe. Nie - zaczynajac od nl2.
EOT
Nie no nie przesadzajmy sama SN nie jest jedynym celem. Natomiast jest to jedno z głównych zadan do wykonania . Mam byc na plus z tego wyzwania natomiast bankroll nie tylko na ps bedzie budowany, przynajmniej narazie .Za kilka dni z innych platform powinienem zrobic cashouty i przelac na ps .Wpisy bede starał sie robic w miare co dzien (choc pewnie czasem juz czasu i sił nie znajde..).Co do bloga , spokojnie pierwsze wpisy byly robione tak na szybko , z czasem mysle dorzuce jakis licznik vpp i fpp .3m Cie sie