Przejdź do forum
3 miejsce w PokerSt...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 3 miejsce w PokerStars Polish Freeroll

17 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
2,368 Wyświetlenia

Siemka ,zagrałem sobie dzisiaj z rodakami freerolla -3 miejsce ,odpadłem flush versus full house (doszedł na river) i mimo że mój nick to luckyriverPL tym razem był unlucky .Gdy zostało 18 osób byłem extreme shortstack ale 3 all-inki wyjaśniły sytuacje( 99,KQs.55) :) Pozdrowionka ,poprawiłem swój bankroll o 11$ hehe

16 odpowiedzi

Gratuluję!

Pozdrawiam :)

a ja mam pytanko odnosnie freerolla dla polakow na titanie co trzeba zrobic zeby sie tam zarejstrowac. a narazie najwiekszy sukces odkad jestem na tym forum to 6 miejsce w $6 NLH $1,000 GP Freezeout.

Original od Regnak3
a ja mam pytanko odnosnie freerolla dla polakow na titanie co trzeba zrobic zeby sie tam zarejstrowac.

Nie mam pojęcia o jakiego freerolla chodzi. :P

Pozdrawiam

Original od Regnak3
a ja mam pytanko odnosnie freerolla dla polakow na titanie co trzeba zrobic zeby sie tam zarejstrowac.

Byc Polakiem ?( ?( :]

LOL :D No pewnie tak...

Original od simoo

LOL :D No pewnie tak...

Niestety... to nie wystarczy.
Trzeba jeszcze dokonac samodzielnie depozytu (nie wystarczy $50 od PS)

niestety to niewystarczy. Jestem Polakiem i niemoge sie i tak do nie go zarejstrowac ;)

kesil
PokerStrategist

Original od Regnak3
niestety to niewystarczy. Jestem Polakiem i niemoge sie i tak do nie go zarejstrowac ;)

wplata pomaga byc "lepszym Polakiem" :D
bo Polacy sa rowni i rowniejsi :D :D

konsad1
Elite Grinder

Witam
Chciałbym odnowić ten wątek.
Również próbowałem wejść do "polish freeroll" na titanie i cały czas nie mogę się zarejestrować, a dodam, ze wpłaciłem już swoje 20$ na ten pokerroom.
Pytałem także pomoc online o tą sprawę - niestety nie dostałem żadnej konkretnej odpowiedzi.

Czy może ktoś z forumowiczów uczestniczy w takowym turnieju ????
Jeśli tak, to jak to zrobił ???

Z góry dzięki za odp. !!

Pzdr

Lukasus
Elite Grinder

ja wpłaciłem 50 dolców i uczestniczyłem pare razy, raz nawet 2 byłem ( jak 1 raz grałem), ale ogólnie mało tam ludzi, ale poziom wysoki, ciężko coś ugrać i te nagrody nie za wielkie.

VictorM
Oldschool Grinder

Też grywam czasem w tym freerollu, ale dlaczego mogę to nie wiem. Zanim pieniądze z Poker Strategy doszły do nich zrobiłem wpłatę własną. Dopiero po trzech tygodniach zorientowałem się że jest taki freeroll na titanie i mogłem grać od pierwszej próby.
Podobnie zrobił mój brat, też wpłacił kasę zanim Stategy wpłaciło, też jest Polakiem ale grać nie może. Więc mogę tylko powiedzieć że nie mam pojęcia dlaczego jedni mogą grać a inni nie.

Vdova
Elite Grinder

Kiedy jest ten polski freeroll na PokerStars?

Thorek
Oldschool Grinder
polipid
PokerStrategist

1 - 65$
2 - 50$
3 - 37,5$
4 - 25$
5 - 12,5$
6 do 15 - 6,5$
byłem 2, 2X3, 1X5, 6X w 15
:)