Przejdź do forum
25k hu championship

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 25k hu championship

17 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
989 Wyświetlenia
Puczek

Pytanie moje, bedzie gdzies z tego relacja? Jest jakis live stream? Dzieje sie cokolwiek?
Troche zbiera mi sie na wymioty, jak mam ogladac allin-fest w main evencie zamiast np. tego, lub solidnych 6max eventow (daj boże mix eventy)

Dla nie wtajemniczonych:
1[Monaco] Gus Hansen
2[Canada] Matt Marafioti
3[United States] Eric Froehlich
4[United States] Anthony Guetti
5[United States] Yevgeniy Timoshenko
6[United Kingdom] Jake Cody
7[United States] David Paredes
8[Russia] Nikolay Evdakov

Kolejnosc oczywiscie nie ma znaczenia, to HU event.
Winner: $851,192

PS.
Gustav, kto? Gustav! kto? Gustav!!!

16 odpowiedzi
salyk

Wczoraj na treningu mówili, że 3 czerwca ma być relacje.

Jest i mój ulubieniec :)
Gus FTW :f_thumbsup:

Fafarafa
Puczek Autor wątku
Puczek

Dzieki wielkie, wyglada na to, ze za kazdym razem kiedy wchodzilem na wsop.com, akurat omijala mnie reklama z live streamem (what are the odds on that _ugly: _ugly: _ugly: )

Wiec dzieki(po raz kolejny) i razem z salykiem siadam i kibicujemy Gustavowi :f_thumbsup:

Kaeresen

wow, ponad 3h bez edycji linka, bedzie przetasowanie wsrod modow cos czuje

Puczek Autor wątku
Puczek

Nie zebym byl niegrzeczny czy cos, ale widze ze w kims przejawia sie klasyczna polskość- dopie**lić drugiemu, pomimo tego ze nic cie cala sprawa nie dotyczy. How classic.... :facepalm:

Kaeresen

jesli chodzi ci o mnie to chyba nie ogarnąłes o co chodziło w moim poscie
po prostu nie mozna wrzucac na forum linkow z pokertexasu z tego co mi wiadomo i zawsze bylo to edytowane blyskawicznie i w FORMIE ŻARTU zaobserwowalem ten fakt
hejter-radar wiruje ci na najwyzszych obrotach, wyluzuj porcięta i patrz na swiat przez różowe okulary
pozdrawiam

Nasir99

Dokładnie Puczek nie skumałeś o co chodzi. To odnosiło się do kogo innego więc chill

Puczek Autor wątku
Puczek

Doskonale wiem o co chodzilo, wyobraz sobie ze uprawiasz merytotyczna konwersacje, z osobnikiem o zaistne wyraznym i wyrazniajacym sie z tlumu ilorazie inteligencji (zwanym potocznie IQ).

Milo mi rowniez, ze zwracasz mi uwage, na poziom mojego "hejterstwa" i postrzegania swiata, nastepna sesje z psychologiem odwolam, i udam sie do ciebie. Mam nadzieje ze moge na ciebie liczyc.

Twoja FORMA ZARTU, nie dotarla do mnie wiec, jednak mysle ze to wystarczajacy powod zeby od razu naskoczyc na moje prywatne odczucia, postrzeganie swiata i w ogole wszystko co najgorsze.

A dlaczego zaczalem? Dostaje szalu jak widze na forum (o dziwo dzieje sie to tylko na forum) ludzi ktorzy wpierdalaja/prosze nie przeklinac, dohpaz) sie w nie swoje sprawy, kiedy ich zycie jest prawdopodobnie(przypominam, tylko forum) zrujnowane, bez perspektyw i do dupy. W tej sytuacji nie wylapalem twojej FORMY ZARTU, i jezeli to byl zart, to przepraszam (apropo, to slowo nie jest takie trudne)

Kaeresen

przeprosiny przyjęte, twój atak szału był pochopny

KudlatyPL

Napisane przez Jakub

:f_cool:

Szwejk

Puczek grywasz jeszcze hu w omaszke ;p ?

Puczek Autor wątku
Puczek

Nie, tak jak nie rozpoznalem zartu kiersna, tak nie znalem sie na zartach calldownu z gutshotem, i hit na river _ugly:

Teraz jestem nudnym graczem nlh BSS _frown:

Edit.
A jabuk jednym obrazkiem potrafi sytuacje rozładowac. Pro-mod allert (wazelina stopien zaawansowany)

JuelzWicco

Jak już jedziesz wazeliną to celuj dokładniej :P

Nie "jabuk" a Jakub :P

Z kim przegrał dwan ?

z Gusem ; )

Puczek Autor wątku
Puczek

Gus - confirmed.

Najdluzej grany mecz w Ro16.

haha racja, nie trafilem z poślizgiem. _ugly: