Śpieszę donieść, że zająłem 3 miejsce w turnieju nr 100869331 na Poker Stars, o puli gwarantowanej 10k, z której zrobiło się 20070 $ i wygrałem 1755,17$.
Trochę statystyk:
- uczestnicy - 2007;
- buy-inn - 11 $;
- miejsca płatne - 306.
- czas trwania (dla mnie) - 5:45 h.
Poległem dość nieszczęśliwie 88 v AQ - Q przyszła przeciwnikowi na rivierze.
O dziwo soft był bardzo ok...)) Nic a nic nie odbiegał tym razem od statystycznej średniej, a nawet dla mnie był w miarę szczęśliwy, do ostatnich rozdań, gdzie nie dochodziło nic specjalnego, bloty. No, bywa...))
Z ciekawszych rozdań:
- moje Q8 v 47 - flop Q47 i przeciwnik daje all-inn, ja sprawdzam i okazuje się, że on ma właśnie 47. Uratował mnie river - 8.
- moje QJ v AA i AK - flop 47J. Gracz z AA all-inn, gracz z AK all-inn, ja dokładam (miałem 2x ich stack), turn - J, river - Q...
- Najbardziej popłynąłem na AQ w treflu v KK, ale potem się odbiłem, no i
- moje Kc 3c v AA - flop 2h 6c Ks - przeciwnik daje all-inn (ze stackiem +/- 1,5 mojego), ja wchodzę ( i już wychodzę po papierosy, bo mi się skończyły). Turn 5c, river 8c i...trzy następne godziny bez fajek...
A teraz pytanko do Uczonych - chciałbym cośkolwiek wybrać, choćby na flaszkę - w jaki sposób? Zarejestrowałem się w Moneybrokers i Neteelerze, ale z Neta ślą mi jakieś durne maile, że niby zdjęcie na dowodzie im się nie podoba i mam zrobić jakieś inne czy cóś, a z Money - nie wiem...
Gdyby kto zechciał dopomóc, stawiam piweńko...