Przejdź do forum
100k Depositors Fre...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 100k Depositors Freeroll

18 Posty
16 Użytkownicy
0 Reakcje
1,457 Wyświetlenia
RotakesMan

Nawet nie myślałem, że będę miał okazję się tutaj kiedykolwiek wpisać, a tu taka niespodzianka! :f_biggrin:

W skrócie: zająłem 3 miejsce w 100k Depositors Freeroll! :f_cool:

Nawet nie wiecie jak się cieszę ^^ jest to mój 17 freeroll w życiu i 4 w kasie ( z tym, że 3 poprzednie to wygrane poniżej 20$ O.o) A tym razem udało mi się zaliczyć i to od razu 4 cyfrówkę!

Po 4h grania, gdy zaczęło mi się wydawać, że może jest szansa coś ugrać zacząłem czytać artykuły z mtt xD Powiem, że chyba jest w nich naprawdę niesamowity potencjał xD głównie w tabelkach push or fold :f_p:

Dziękuję PokerStrategy za te świetne materiały szkoleniowe! :f_thumbsup:

Po więcej info o turnieju zapraszam do swojego bloga, link znajdziecie poniżej (a co... trzeba się umieć reklamować :f_biggrin: )

17 odpowiedzi

gratuluję, niełatwo jest przebrnąć przez ocean donków :)

grzesiu1987ns

też w tym grałem no ale KK<QQ :P, Wielkie gratulacje dla Ciebie , świetny wynik _thumbsup:

No to ładnie zgarnąłeś _thumbsup:, tym bardziej, że to był freeroll.

wukaesiak

a jaka fajna tapeta :f_biggrin: gratki :f_thumbsup:

salyk

Gratulacje!

Super wynik _o:

gratki :) też miałem przyjemność grać, ale na poczatku KK<A2 i się pożegnałem z turniejem ;(

tuchor

Grats! Ja poleciałem po jakiejs 1,5 godziny...

jakubcz91

też miałem przyjemność grania ;) niestety już w 1 rozdaniu raise preflop miałem 10 10 < A 2 - koleś trafił fulla pff ... no i koniec gry ;) :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Mooris

Piękny wynik :) I to na takim fieldzie _thumbsup:

Gratulacje

tmonxx1

tez gralem i skonczylem jakos na 5k bo oczywiscie AA < QQ :P

graty .. ja byłem 843=30$

graty mnie sie niestey udalo wylecie cos kolo 800, moje AA niewystarczyly na Q9 jeszcze raz graty o takim wyniku mazylem

G1wave

G R A T U L A C J E _thumbsup: _thumbsup: _thumbsup:

RotakesMan Autor wątku
RotakesMan

Dzięki wszystkim za graty! :f_biggrin:

Już trochę ochłonąłem po tym turku :f_ugly:

@marcc1983 mam tylko nadzieję, że to nie ja Cię wyeliminowałem z tego turka, bo w pewnym momencie pushowałem A2s z Buttona i trafiłem A na Riverze, przeciwnik pokazał właśnie KK :f_ugly: to jeden z tych suckoutów jakie sprzedałem rywalom :f_p:

@wukaesiak dobra tapetka to +5 do skilla :f_thumbsup:

Żałuję tylko, że nie załapałem się na Poniedziałkowy chipcount :f_cry: tak chciałem wylądować chociaż w jednym newsie :f_frown: trzeba będzie widocznie jeszcze coś urwać :f_ugly:

Życzę wszystkim powodzenia przy stolikach! :f_thumbsup:

hot _thumbsup:

a sorry, to nie ten dział :facepalm:

@RotakesMan

Możliwe, że to właśnie Ty :) Wtedy się skróciłem niesamowicie i mi zostało 10BB :) Jeszcze raz graty.

Gratulacje ;]