Przejdź do forum
100 pytań do....

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 100 pytań do....

16 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
1,165 Wyświetlenia

Witam,

Chciałem wam oznajmić, że nasz czat, który się odbywał co tydzień, będzie teraz odbywał się raz na miesiąc ponieważ zauważyliśmy zbyt małą frekwencję.

|Pozdrawiam.

15 odpowiedzi

No cóż, może dlatego, że kontakt z adminami ma się w zasadzie na okrągło. Jesteście w końcu dostępni na forum prawie cały czas (czy Wy w ogóle śpicie? :)). Jeśli ktoś ma jakiś problem to wystarczy napisać na forum i sprawa bardzo szybko się załatwia. Taki dodatkowy czat w zasadzie służy tylko do pogadania sobie o wszystkim i o niczym więc nie jestem taki do końca przekonany czy jest to absolutnie konieczne.

Czasem się kimniemy ;)

Chcemy po prostu dodać opcję czatu jako dodatkową możliwość kontaktu.

Pozdrawiam.

kaczuba

To kiedy najbliższy?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam

Za tydzień, zapraszamy.

Pozdr.

rootpl

Dokładnie tak jak napisał Yarpengeralt.
Nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby pytać o coś na czacie, bo na forum zawsze ktoś pomoże, głównie moderatorzy, którzy robią na prawdę dobrą robotę.
pozdro

YogasPL

Siema! No to jak to piszesz Jakubie o tym, że czat będzie raz w miesiąciu a w tym tygodniu byl i za tydzien znowu bedzie to jak to w koncu?

ajcakoworp ot

Przecież taki czat wgl nie ma sensu ludzie, dammnn, może mi ktoś podać jakikolwiek argument za istnieniem czatu, bo nie chce mi się wymieniać tych przeciw. Pozdro ;']

Napisane przez YogasPL

Siema! No to jak to piszesz Jakubie o tym, że czat będzie raz w miesiąciu a w tym tygodniu byl i za tydzien znowu bedzie to jak to w koncu?

ajcakoworp ot

Cześć! Po pierwsze to nie ja pisałem, tylko Filip :)

Zrobimy czad w ten piątek, a następne będą już się odbywały co miesiąc.

ezrbod eizdęb

YogasPL

Napisane przez Jakub

Napisane przez YogasPL

ajcakoworp ot

Cześć! Po pierwsze to nie ja pisałem, tylko Filip :)
Zrobimy czad w ten piątek, a następne będą już się odbywały co miesiąc.

ezrbod eizdęb

wow niesadzilem :)

szakal1910

witam mam pytanko wiem ze moze nie ten temat ale czy na full tillt poker sa rozgrywane freerolle a takze jak zdobyc bilet na poker champion polska

AliAli

adam szakal?!?!?! witamy witamy !

mazaq

adam szakal :D :facepalm:

hellYeahEnT

Napisane przez szakal1910
witam mam pytanko wiem ze moze nie ten temat ale czy na full tillt poker sa rozgrywane freerolle a takze jak zdobyc bilet na poker champion polska

ZŁY DZIAŁ BANA MUU

Mooris

Napisane przez szakal1910

Witaj

Skoro wiesz, że jest to zły temat, to dlaczego tu piszesz ?

Mamy specjalny dział dotyczący platformy FTP - https://polska.pokerstrategy.com/forum/board.php?boardid=115

Zadaj proszę pytanie tam.

A tutaj proszę już nie spamować.

Cześć szakal1910.

Na Full Tilt Poker jest masa freerolli, zapraszam =>tutaj<=

znajdziesz większość odpowiedzi na swoje pytania związane z tym roomem.

Ent uspokój się trochę z tym Caps Lockiem i dogaduszkami.

To pierwszy post chłopaka na naszym forum, ma prawo pomylić działy.

Pozdrawiam