Witam,
Chciałem wam oznajmić, że nasz czat, który się odbywał co tydzień, będzie teraz odbywał się raz na miesiąc ponieważ zauważyliśmy zbyt małą frekwencję.
|Pozdrawiam.
Witam,
Chciałem wam oznajmić, że nasz czat, który się odbywał co tydzień, będzie teraz odbywał się raz na miesiąc ponieważ zauważyliśmy zbyt małą frekwencję.
|Pozdrawiam.
No cóż, może dlatego, że kontakt z adminami ma się w zasadzie na okrągło. Jesteście w końcu dostępni na forum prawie cały czas (czy Wy w ogóle śpicie? :)). Jeśli ktoś ma jakiś problem to wystarczy napisać na forum i sprawa bardzo szybko się załatwia. Taki dodatkowy czat w zasadzie służy tylko do pogadania sobie o wszystkim i o niczym więc nie jestem taki do końca przekonany czy jest to absolutnie konieczne.
Czasem się kimniemy
Chcemy po prostu dodać opcję czatu jako dodatkową możliwość kontaktu.
Pozdrawiam.
Dokładnie tak jak napisał Yarpengeralt.
Nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby pytać o coś na czacie, bo na forum zawsze ktoś pomoże, głównie moderatorzy, którzy robią na prawdę dobrą robotę.
pozdro
Siema! No to jak to piszesz Jakubie o tym, że czat będzie raz w miesiąciu a w tym tygodniu byl i za tydzien znowu bedzie to jak to w koncu?
ajcakoworp ot
Przecież taki czat wgl nie ma sensu ludzie, dammnn, może mi ktoś podać jakikolwiek argument za istnieniem czatu, bo nie chce mi się wymieniać tych przeciw. Pozdro ;']
Napisane przez YogasPL
Siema! No to jak to piszesz Jakubie o tym, że czat będzie raz w miesiąciu a w tym tygodniu byl i za tydzien znowu bedzie to jak to w koncu?
ajcakoworp ot
Cześć! Po pierwsze to nie ja pisałem, tylko Filip
Zrobimy czad w ten piątek, a następne będą już się odbywały co miesiąc.
ezrbod eizdęb
Napisane przez Jakub
Napisane przez YogasPL
Siema! No to jak to piszesz Jakubie o tym, że czat będzie raz w miesiąciu a w tym tygodniu byl i za tydzien znowu bedzie to jak to w koncu?ajcakoworp ot
Cześć! Po pierwsze to nie ja pisałem, tylko Filip
![]()
Zrobimy czad w ten piątek, a następne będą już się odbywały co miesiąc.ezrbod eizdęb
wow niesadzilem
witam mam pytanko wiem ze moze nie ten temat ale czy na full tillt poker sa rozgrywane freerolle a takze jak zdobyc bilet na poker champion polska
Napisane przez szakal1910
witam mam pytanko wiem ze moze nie ten temat ale czy na full tillt poker sa rozgrywane freerolle a takze jak zdobyc bilet na poker champion polska
ZŁY DZIAŁ BANA MUU
Napisane przez szakal1910
Witaj
Skoro wiesz, że jest to zły temat, to dlaczego tu piszesz ?
Mamy specjalny dział dotyczący platformy FTP - https://polska.pokerstrategy.com/forum/board.php?boardid=115
Zadaj proszę pytanie tam.
A tutaj proszę już nie spamować.
Cześć szakal1910.
Na Full Tilt Poker jest masa freerolli, zapraszam =>tutaj<=
znajdziesz większość odpowiedzi na swoje pytania związane z tym roomem.
Ent uspokój się trochę z tym Caps Lockiem i dogaduszkami.
To pierwszy post chłopaka na naszym forum, ma prawo pomylić działy.
Pozdrawiam