Przejdź do forum
1.10 2k guar

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

1.10 2k guar

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,410 Wyświetlenia
rafalk100
Oldschool Grinder

Jeszcze ciepły ;) Wpłaciłem dzisiaj 15dolarow zeby zagrac sobie sesje i jak widac z niezlym skutkiem.

Jakby ktos mogl to niech poprawi obrazek

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
mtszrk
Oldschool Grinder

Dobrze zainwestowane 15$ ;)
Graty.

Odpowiedz
Cytat
loosekiddie
PokerStrategist

Napisane przez rafalk100
Jeszcze ciepły ;) Wpłaciłem dzisiaj 15dolarow zeby zagrac sobie sesje i jak widac z niezlym skutkiem.

Jakby ktos mogl to niech poprawi obrazek

1 - gratki, dobry wynik ;)

2 - żeby wkleić fotkę przez kod img musi się ona kończyć rozszerzeniem, a nie frontslashem, czyli w Twoim wypadku "1102kguar.jpg" zamiast "1102kguar.jpg/". Inna sprawa że imageshack ssie, lepiej wrzucać na tinypic, tam masz gotowy kod, który działa ;)

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Gratulacje!

Odpowiedz
Cytat
rafalk100 Autor wątku
rafalk100
Oldschool Grinder

Dzisiaj kolejny final table. _biggrin: Wczesniej były deepy ale zabrakło w koncowce:/.

Pushnalem K9 na sb, niestety bb obudził sie z A9. Szkoda, bo jeden gracz miał 6bb i moglem wyszczurzyc jeszcze 1 albo 2 miejsca wyżej :)

P.S. Wiem, wiem, bankroll managment ;)

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth
BlackMember

Gratulacje oczywiście, ale jakbym był na Twoim miejscu, to bym wypłacił jakąś część od razu, żeby czuć, że się coś zarobiło, a jak tak 'shotujesz' to różnie to się może skończyć. Wałkowane milion razy, ale pomyśl nad tym.

Odpowiedz
Cytat
ikarPL
PokerStrategist

Gratki
widze ze coraz wiecej nas w czubie sie robi co cieszy patrzac na niewielka (stosunkowo) ilosc graczy ;-)

Odpowiedz
Cytat
rafalk100 Autor wątku
rafalk100
Oldschool Grinder

Napisane przez BleakAmaranth
Gratulacje oczywiście, ale jakbym był na Twoim miejscu, to bym wypłacił jakąś część od razu, żeby czuć, że się coś zarobiło, a jak tak 'shotujesz' to różnie to się może skończyć. Wałkowane milion razy, ale pomyśl nad tym.

Część oczywiście od razu wypłacam , tylko muszę czekać 48h od dokonania wpłaty.

Odpowiedz
Cytat
ktosik
Oldschool Grinder

Gratulacje - teraz chyba już spokojnie możesz grać przestrzegając BRM

Odpowiedz
Cytat