Jeszcze ciepły
Wpłaciłem dzisiaj 15dolarow zeby zagrac sobie sesje i jak widac z niezlym skutkiem.

Jakby ktos mogl to niech poprawi obrazek
Jeszcze ciepły
Wpłaciłem dzisiaj 15dolarow zeby zagrac sobie sesje i jak widac z niezlym skutkiem.

Napisane przez rafalk100
Jeszcze ciepłyWpłaciłem dzisiaj 15dolarow zeby zagrac sobie sesje i jak widac z niezlym skutkiem.
1 - gratki, dobry wynik
2 - żeby wkleić fotkę przez kod img musi się ona kończyć rozszerzeniem, a nie frontslashem, czyli w Twoim wypadku "1102kguar.jpg" zamiast "1102kguar.jpg/". Inna sprawa że imageshack ssie, lepiej wrzucać na tinypic, tam masz gotowy kod, który działa
Dzisiaj kolejny final table. ♠_biggrin: Wczesniej były deepy ale zabrakło w koncowce:/.
Pushnalem K9 na sb, niestety bb obudził sie z A9. Szkoda, bo jeden gracz miał 6bb i moglem wyszczurzyc jeszcze 1 albo 2 miejsca wyżej

P.S. Wiem, wiem, bankroll managment
Gratulacje oczywiście, ale jakbym był na Twoim miejscu, to bym wypłacił jakąś część od razu, żeby czuć, że się coś zarobiło, a jak tak 'shotujesz' to różnie to się może skończyć. Wałkowane milion razy, ale pomyśl nad tym.
Gratki
widze ze coraz wiecej nas w czubie sie robi co cieszy patrzac na niewielka (stosunkowo) ilosc graczy ;-)
Napisane przez BleakAmaranth
Gratulacje oczywiście, ale jakbym był na Twoim miejscu, to bym wypłacił jakąś część od razu, żeby czuć, że się coś zarobiło, a jak tak 'shotujesz' to różnie to się może skończyć. Wałkowane milion razy, ale pomyśl nad tym.
Część oczywiście od razu wypłacam , tylko muszę czekać 48h od dokonania wpłaty.