gratki :)) ja jestem tatusiem od 3 tygodni
wspaniale uczucie
skończy się grindowanie godzinami
dużo radości z córeczki ci życzę :))) oby zdrowo rosła :))
rośnie nam nowe pokolenie pokerzystów
gratki :)) ja jestem tatusiem od 3 tygodni
wspaniale uczucie
skończy się grindowanie godzinami
dużo radości z córeczki ci życzę :))) oby zdrowo rosła :))
rośnie nam nowe pokolenie pokerzystów
Gratki!:D Szkoda, że nie syn...ale jak to mówią wszedłeś all-in i przegrałeś coin flipa
Graty chłopaku. Co prawda będziesz miał teraz mniej czasu na grindowanie, ale na pewno warto się poświęcić :).
Gratki! Szkoda, że nie syn...ale jak to mówią wszedłeś all-in i przegrałeś coin flipa
Zależy jak na to patrzeć. Jeśli mamy chłopaka to zalety są takie, że możemy kupować mu zabawki, którymi sami się będziemy bawić :f_biggrin:. Z kolei od zarań dziejów jest tak, że synuś ma lepszy kontakt z mamusią, a córeczka z tatusiem, więc tu jest plus :f_cool:. A tak naprawdę najważniejsze, żeby było zdrowe, czego ci i jej życzę
no i gwarantowane wydatki na srednia kwote ok 250k PLN w przeciagu najblizszych 18 lat, a co pozniej to juz pominmy milczeniem...
ludzie ludziom zgotowali ten los
Graty!
Dużo zdrowia dla małej pociechy, a także dla Was, bo pewnie łatwo na początku nie będzie... ale to tak jak w pokerze, więc powinieneś podołać zadaniu
Pozdrawiam!
serdecznie gratuluję :), z żoną też już nie możemy się doczekać mamy termin na 20 grudnia
pozdrawiam, zdrówka życzę Maleństwu
i jak najwięcej przespanych nocy
Napisane przez Huricano
Gratki!:D Szkoda, że nie syn...ale jak to mówią wszedłeś all-in i przegrałeś coin flipa![]()
czy syn czy corka bez znaczenia wazne ze zdrowe
(wiesz co jest sztuka z dziury dziure zrobic
)
Napisane przez iunctim
serdecznie gratuluję :), z żoną też już nie możemy się doczekać mamy termin na 20 grudnia
pozdrawiam, zdrówka życzę Maleństwui jak najwięcej przespanych nocy
![]()
to fajnie zobaczysz jakie fajne uczucie
idz na porod rodzinny polecam !!!!! dla ciebie wspaniale doznanie a do twojej kobitki wsparcie co bardzo wazne i pielegniarki odrazu lepiej beda ja traktowac
Napisane przez babel92
Graty!![]()
Dużo zdrowia dla małej pociechy, a także dla Was, bo pewnie łatwo na początku nie będzie... ale to tak jak w pokerze, więc powinieneś podołać zadaniu![]()
Pozdrawiam!
hi hi DZIEKUJE WSZYTSKIM ZA GRATULACJE I SZCZERE ZYCZENIA ( oby lepiej mi szlo ojcostwo niz poker bo jak nie to lipnie bedzie ) (a najlepiej zeby i tu i tu bylo jak najlepiej ale wszystkiego miec sie nie da
KURDE ALE JESTEM SZCESLIWY!!!!!!!!
Wielkie gratulacje! Za około 5 tygodni na świat przyjdzie moja Karolinka
więc łączę się z Tobą w bólu
Napisane przez piotrj
Wielkie gratulacje! Za około 5 tygodni na świat przyjdzie moja Karolinkawięc łączę się z Tobą w bólu
![]()
duzoooooooo zdrowia dla twojej Karolinki
Gratuluję maleństwa i witam w klubie
Pozwoliłem sobie edytować wątek i wywaliłem offtop.
Napisane przez Jakub
Pozwoliłem sobie edytować wątek i wywaliłem offtop.
♠_thumbsup:
no to łatwiejsza sprawa już za wami, teraz trzeba będzie tą córeczkę wychować i w tej kwestii życzę samych sukcesów!