Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Zostałem TATA :)

58 Posty
44 Użytkownicy
0 Reakcje
4,343 Wyświetlenia
makusik

gratki :)) ja jestem tatusiem od 3 tygodni :) wspaniale uczucie :) skończy się grindowanie godzinami :P :P

dużo radości z córeczki ci życzę :))) oby zdrowo rosła :))

rośnie nam nowe pokolenie pokerzystów :D

Nomedes

nowy narybek :f_biggrin:

Huricano

Gratki!:D Szkoda, że nie syn...ale jak to mówią wszedłeś all-in i przegrałeś coin flipa :D

Thorek

Graty chłopaku. Co prawda będziesz miał teraz mniej czasu na grindowanie, ale na pewno warto się poświęcić :).

Gratki! Szkoda, że nie syn...ale jak to mówią wszedłeś all-in i przegrałeś coin flipa

Zależy jak na to patrzeć. Jeśli mamy chłopaka to zalety są takie, że możemy kupować mu zabawki, którymi sami się będziemy bawić :f_biggrin:. Z kolei od zarań dziejów jest tak, że synuś ma lepszy kontakt z mamusią, a córeczka z tatusiem, więc tu jest plus :f_cool:. A tak naprawdę najważniejsze, żeby było zdrowe, czego ci i jej życzę :f_thumbsup:

Nomedes

no i gwarantowane wydatki na srednia kwote ok 250k PLN w przeciagu najblizszych 18 lat, a co pozniej to juz pominmy milczeniem...

ludzie ludziom zgotowali ten los :facepalm:

babel92

Graty! :)
Dużo zdrowia dla małej pociechy, a także dla Was, bo pewnie łatwo na początku nie będzie... ale to tak jak w pokerze, więc powinieneś podołać zadaniu :D
Pozdrawiam!

salyk

Gratulacje!

Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla córeczki :)

iunctim

serdecznie gratuluję :), z żoną też już nie możemy się doczekać mamy termin na 20 grudnia
pozdrawiam, zdrówka życzę Maleństwu :) i jak najwięcej przespanych nocy :)

Scoti1986
KudlatyPL

:f_grin:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

uczucie faktycznie nie do opisania :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Huricano
Gratki!:D Szkoda, że nie syn...ale jak to mówią wszedłeś all-in i przegrałeś coin flipa :D

czy syn czy corka bez znaczenia wazne ze zdrowe :)
(wiesz co jest sztuka z dziury dziure zrobic :) )

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez iunctim
serdecznie gratuluję :), z żoną też już nie możemy się doczekać mamy termin na 20 grudnia
pozdrawiam, zdrówka życzę Maleństwu :) i jak najwięcej przespanych nocy :)

to fajnie zobaczysz jakie fajne uczucie

idz na porod rodzinny polecam !!!!! dla ciebie wspaniale doznanie a do twojej kobitki wsparcie co bardzo wazne i pielegniarki odrazu lepiej beda ja traktowac

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez babel92
Graty! :)
Dużo zdrowia dla małej pociechy, a także dla Was, bo pewnie łatwo na początku nie będzie... ale to tak jak w pokerze, więc powinieneś podołać zadaniu :D
Pozdrawiam!

hi hi DZIEKUJE WSZYTSKIM ZA GRATULACJE I SZCZERE ZYCZENIA ( oby lepiej mi szlo ojcostwo niz poker bo jak nie to lipnie bedzie ) (a najlepiej zeby i tu i tu bylo jak najlepiej ale wszystkiego miec sie nie da :) :) :) :) :) KURDE ALE JESTEM SZCESLIWY!!!!!!!!

piotrj

Wielkie gratulacje! Za około 5 tygodni na świat przyjdzie moja Karolinka :f_love: więc łączę się z Tobą w bólu :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez piotrj
Wielkie gratulacje! Za około 5 tygodni na świat przyjdzie moja Karolinka :f_love: więc łączę się z Tobą w bólu :P

duzoooooooo zdrowia dla twojej Karolinki :)

krzysiekmiszcz

Gratuluję maleństwa i witam w klubie :)

Pozwoliłem sobie edytować wątek i wywaliłem offtop.

=)

musashi87

Napisane przez Jakub
Pozwoliłem sobie edytować wątek i wywaliłem offtop.

_thumbsup:

no to łatwiejsza sprawa już za wami, teraz trzeba będzie tą córeczkę wychować i w tej kwestii życzę samych sukcesów!

PatriceMilev

Gratulacje :)
Polecam imię Patrycja _tongue: