witam
Podczas standardowej sesji pokera natknąłem się na taką piosenkę:
i teraz uwaga to jest poważne pytanie czy ktoś mógł by zinterpretować tekst tej piosenki. Bo ja głupieje.
witam
Podczas standardowej sesji pokera natknąłem się na taką piosenkę:
i teraz uwaga to jest poważne pytanie czy ktoś mógł by zinterpretować tekst tej piosenki. Bo ja głupieje.
Musisz zapytac jakas kobiete
Jak spiewa sam artysta
"Kazda dziewczyna wieeeeeeeeeee"
Pamiętam w podstawowce kolega miał kasete tego zespołu..aj jak szpanował..a wszyscy mu zazdrościli
ja nie rozumiem w jaki sposob mozna sie natknac na taka piosenke podczas standardowej sesji pokera o_O
Każda panna chce mieć ananasa przecież to oczywiste, tak jak mężczyzna musi zbudować drzewo, spłodzić dom i posadzić syna tak panny muszą mieć ananasa. Taki jest cel ich egzystencji
jak juz sie wsluchasz w ten utwor, to polecam jeszcze "gul gul" i "zlociste promienie"
jeśli tarzan boy to tylko ten italo disco hit
frontoman niestety już od 16 lat [*] RIP [*]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Baltimora
a z naszego podwórka na ostanim grillu u mnie wszyscy śpiewali po pijaku
jak kamera najeżdza na tańczących na tym festynie to widać że jednemu gościowi "spierdolił reżyser z filmu" 45sek
ja podczas swojej sesji zupełnie przypadkowo natknałem sie na ten utwor
BUM TARA RARA CHODZ CHODZ KOCHANIE CHODZ ♠_cool:
Napisane przez kaftanos
witam
Podczas standardowej sesji pokera natknąłem się na taką piosenkę:i teraz uwaga to jest poważne pytanie czy ktoś mógł by zinterpretować tekst tej piosenki. Bo ja głupieje.
"Wielu ludzi poleca jedzenie ananasa lub picie soku z ananasa by sperma smakowała lepiej." Ja tak rozumiem refren
No co naprawdę przez przypadek lepiej youtube niż redtube. Tak serio jak niewiadomi o co chodzi to chodzi o seks ale żółty ananas wtf i ten śledź jeszcze