Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wypłata z UB

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
345 Wyświetlenia
Kady82

od jakiegoś czasu staram się wypłacić $ z UlimateBet drugi raz gadałem z suportem i nie do końca rozumiem co mi napisali, mógł by mi ktoś to przetłumaczyć ?

Please bear with me while I access your account.
Payouts: Recent legal developments in the United States have resulted in an extraordinary high volume of payout requests and inquiries, and are causing processing issues in general for us.
Payouts: We are currently working hard to resolve these issues and to return to normal service.
Payouts: We apologize for any inconvenience.
Payouts: Your withdrawal request is a priority. Thank you for your patience in this matter.
MK: but i`m not a US player, and i get withdraw from ftp and P*
Payouts: Yes Sr, I understand but this situation has led to an unprecedented high volume of payout requests and inquiries, and is causing processing issues in general for us.

BTW, wypłacił ktoś $ od czarnego piątku z UB??

1 odpowiedź

Generalnie nie współpracujemy z UB i nie reklamujemy tej platformy, a tak oto kończą się przygody z nią. Natomiast domyślam się, że to dla Ciebie ważna sprawa, więc postaram się pomóc. Luźne tłumaczenie:

* Ostatnie zajścia w USA spowodowały wielką ucieczkę z UB i mamy w związku z tym dużo papierkowej roboty.

* Robimy co możemy, aby rozwiązać te problemy i przywrócić normalną funkcjonalność.

* Przepraszamy za niedogodności.

* Twoja wypłata jest dla nas sprawą priorytetową. Dziękujemy za twoją cierpliwość.

-> (twoja wypowiedź)

* Tak, rozumiem, ale ta sytuacja spowodowała niespotykaną do tej pory liczbę wypłat i zapytań, co doprowadziło do ogólnych problemów z ich przetwarzaniem.

Z uwagi na to, że nie wspieramy tej platformy, jestem zmuszony zamknąć wątek, natomiast mam nadzieję, że wyjaśniłem ich odpowiedź.

Pozdrawiam