Witam. Wygrałem ostatnio trochę ponad 100$ na PS, chciałbym to wypłacić aczkolwiek nie mam konta bankowego, osiemnastka w listopadzie ale jest takie coś jak izzyKonto w Mbanku, dla nieletnich i chciałbym się was spytać czy jest sens zakładania tego konta? Czy będę mógł przelać te 100$ bezpośrednio na to konto i wypłacić sobie jakoś w bankomacie ???
Osoba niepełnoletnia nie może grać w pokera. Nie wiem na kogo masz konto na PokerStars, ale bądź pewien, że wypłata nie dojdzie do skutku, gdyż dane konta osobistego/netellera/moneybookers muszą się zgadzać z tymi z PokerStars.
Jeśli mama wyrazi zgodę, podaj jej konto.
Lepiej graj i nikomu się nie kapsluj ile masz lat. Wypłać jak będzie 18. Bo jeżeli zrobią Ci weryfikacje danych to polegniesz i skonfiskują hajs.
hmmm...czyli mam czekać do 18....a za to zwykłe konto z Mbanku coś sie płaci ? (nie bd zakładał dla nie letnich po 18 )
a pozatym co polecacie grac na bankroll 100$ ? w sensie jakie turnieje bo na stolikach to jakoś średnio mi sie gra ;/
Napisane przez szymon511
hmmm...czyli mam czekać do 18....a za to zwykłe konto z Mbanku coś sie płaci ? (nie bd zakładał dla nie letnich po 18 )a pozatym co polecacie grac na bankroll 100$ ? w sensie jakie turnieje bo na stolikach to jakoś średnio mi sie gra ;/
zapomnij o kasie, jeśli masz konto na siebie to pewnie wpisałeś fałszywe dane