Przejdź do forum
Wybór auta do 500k ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wybór auta do 500k PLN

74 Posty
43 Użytkownicy
0 Reakcje
7,789 Wyświetlenia
Astu064

Cześć!

Od dłuższego czasu przeglądam forum, ale dopiero teraz potrzebuję Waszej pomocy :)

Potrzebuję wybrać samochód do 500k PLN, mam kilka propozycji ale nie mogę się zdecydować :f_cool: Poniżej linki do aut które wytypowałem. Jeżeli uważacie, że inne auta są dużo lepsze/ bardziej opłacalne- dajcie swoje propozycje. Interesują mnie tylko nowe auta, z salonu.

Pod koniec, jak uzbiera się kilka modeli przygotuję sondę. 500k PLN to nie mało, więc warto poświęcić trochę czasu na wybór wymarzonego samochodu.

1. RS 5 Coupé 4.2 FSI- od 387k PLN

2. BMW M4 coupe - od 341k PLN

3. BMW 640d xDrive Coupe M Sport edition - od 428k PLN

Jak widać chodzą mi po głowie auta raczej europejskie, w coupe :) Liczę na fajną, kulturalną dyskusję i pomoc w wyborze. Dzięki!

Odpowiedz
Cytat
73 odpowiedzi
Remington223

R u fo' real? :happy: :happy:

Odpowiedz
Cytat
Sebsn122

takim to dobrze.
ja jeżdżę fiesta wartą może 1,5k xD
kasa z poksa ?

Odpowiedz
Cytat
whiler

imo 31 Smartów, każdy w innym kolorze

Odpowiedz
Cytat
Karolp512

Napisane przez Astu064

2. BMW M4 coupe - od 341k PLN

chyba się zakochalem :deadhappy:

Odpowiedz
Cytat
Remington223

@up
+1 :milord:

Odpowiedz
Cytat
kubanus

1

Odpowiedz
Cytat
Astu064 Autor wątku
Astu064

takim to dobrze.
ja jeżdżę fiesta wartą może 1,5k xD
kasa z poksa ?

Hej,
Poksa uwielbiam, ale to nie jest moje główne źródło dochodu ( o ile w ogóle można powiedzieć, że zarabiam na pokerze :) )

imo 31 Smartów, każdy w innym kolorze

Jak mają być nowe, to jednak nie starczy. Poza tym, rozglądam się za czymś trochę większym jednak ;)

Odpowiedz
Cytat
sokahr

ja bym kupił porsche 911 :rolleyes:
a jeśli chcesz bardzo szybko jeździć to może nissan gt-r?

Odpowiedz
Cytat
Astu064 Autor wątku
Astu064

Napisane przez sokahr
ja bym kupił porsche 911 :rolleyes:
a jeśli chcesz bardzo szybko jeździć to może nissan gt-r?

Rozważałem GT-R'a, ale jak robiłem research, to okazało się że jest kosmicznie drogi w utrzymaniu, poza tym ledwo starczyłoby na podstawową wersję. Ale auto bardzo mi się podoba i też chodzi po głowie.

Odpowiedz
Cytat
ZolnierzSkez

Maserati Quattroporte, bo samochod musi miec drzwi z tylu. :heart:

Chyba starczy 500.

Odpowiedz
Cytat
viy67

Ja bym brał Audi ;) Ma w miarę zwykłą budę, a temat ogarniają kumaci.

Odpowiedz
Cytat
smoku

Hej Astu064.

Przeniosłem Twój wątek do odpowiedniego działu, bo nijak ma się on do pokera ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Nevrex

Czerwony na pewno najszybszy :D

Nie wiem co jest dziwniejsze, granie NL6 rekreacyjnie równocześnie pracując w dobrej firmie czy szukania porad z 'wyimaginowanych' samochodów (w odniesieniu do rzeczywistości samochodowej wypełnionej Golfami i Oplami) na forum pokerowym.

Odpowiedz
Cytat
MIStrZZZ

moze i nie nowe ale wybor dla mnie oczywisty.. nie ma lepszego auta pod wzgledem wygladu _cool:

Odpowiedz
Cytat
Thinloth

Nie ma to jak szukać pomocy przy wyborze auta do 500k PLN na forum pokerowym :facepalm: I co kupisz to które wybiorą użytkownicy PS?

Odpowiedz
Cytat
Astu064 Autor wątku
Astu064

Napisane przez Nevrex
Czerwony na pewno najszybszy :D

Nie wiem co jest dziwniejsze, granie NL6 rekreacyjnie równocześnie pracując w dobrej firmie czy szukania porad z 'wyimaginowanych' samochodów (w odniesieniu do rzeczywistości samochodowej wypełnionej Golfami i Oplami) na forum pokerowym.

Tak, jak pisałem na początku- jestem ciekaw opinii konkretnie na tym forum, ponieważ bardzo dużo osób może sobie pozwolić na podobnej klasy auta, a jeszcze większa część marzy i dąży do podobnego poziomu. Chce wybrać auto które rozpala zmysły a jednocześnie nadaje się do codziennej jazdy.

Napisane przez Thinloth

Nie ma to jak szukać pomocy przy wyborze auta do 500k PLN na forum pokerowym Facepalm I co kupisz to które wybiorą użytkownicy PS?

Patrz wyżej :)

Odpowiedz
Cytat

No nie wiem czy spora część może sobie pozwolić na auta za 500k Pln , ja się zaliczam do tych co nie mogą sobie pozwolić na żadne auto :D

Ps. bmw m6

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Napisane przez Astu064

Tak, jak pisałem na początku- jestem ciekaw opinii konkretnie na tym forum, ponieważ bardzo dużo osób może sobie pozwolić na podobnej klasy auta, a jeszcze większa część marzy i dąży do podobnego poziomu. Chce wybrać auto które rozpala zmysły a jednocześnie nadaje się do codziennej jazdy.

Że niby tu ? Nie wydaję mi się, zresztą jeśli coś kupujesz to jednak opinia kogoś czymś zafascynowanego jest najmniej obiektywna.

Skoro stać cie na takie auto to leć do salonu i patrz. Dałeś jakieś 3 które ci się podobają, jazda próbna i coś wybierzesz. A płacą 500k jazda próbna nie wygląda tak jak kupując auto za 40k. Więc możesz się troszkę pobawić autem. Przejedź się każdym i oceń sobie.

Dopisz sobie CLS 63 AMG, trochę ponad budżet ale skoro stać się na 500k to 100k to drobne.

Odpowiedz
Cytat
barteq88

:coolface:

ja bym wybrał Ferrari, bo tak samo jak bezcenne jest pisanie o wyborze auta do 500k PLN na PS, tak samo bezcenne jest posiadanie tego auta

Odpowiedz
Cytat