Tzn. wszędzie w temacie, czyli przy stole pokerowym (w pulach, stackach- najczęściej, itd. ) Dziwne bo sytuacja jest bardzo świeża, bo od ok 3 tyg widziałem tą cyfrę w takich okolicznościach może 25-30 razy co wcześniej było rzadkością a cyfry typu 111, 222 itd. przykuwają moją uwagę, więc je zauważam. Co najgorsze pogorszyła się przez to moja gra, po części wynikająca z tego, że odchodzę od A-game i staram się uszczuplić taki stack nie czekając na blindy, gdzie występuje wspomniany numer, ale przeważnie udaję mi się go zlikwidować w drugą stronę. Słyszałem już opinie, że powinienem mocniej lub słabiej stackować...
odchodzę od A-game i staram się uszczuplić taki stack nie czekając na blindy, gdzie występuje wspomniany numer, ale przeważnie udaję mi się go zlikwidować w drugą stronę. Słyszałem już opinie, że powinienem mocniej lub słabiej stackować
Aha.
Z tym stackowaniem to oczywiście żart :), ale reszta jak najbardziej autentyczna. I najważniejsze, nie żalę się, nie proszę o pomoc etc. więc szkoda czasu na głupie komentarze, bo w tym czasie można by coś ugrać lub podszkolić strategię i efektywniej wykorzystać swój czas. Napisałem, bo to po prostu dziwne a gdy bym zauważył inną liczbę np. 222 w takiej ilości i takim czasie też by mnie to zdziwiło.
Tak tak, wiem, że to zjawisko ma nazwę, której tak nie lubię- wariancja, ale tutaj przerosła chyba samą siebie.
Napisane przez casalinga87
Heksakosjoiheksekontaheksafobia
Próbowałem kilka razy i... nie jestem w stanie tego wymówić