Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

wpłaty

5 Posty
3 Użytkownicy
11 Reakcje
1,303 Wyświetlenia
kwachu89

Czy ktoś jeszcze ma problem z wpłatą środków na PartyPoker za pomocą karty MasterCard albo Netellera?
Jeszcze w zeszłym tygodniu mogłem dokonywać wpłaty za pomocą karty, teraz mi odrzuca transakcje. ZA pomocą Nettelera to samo, mimo zaznaczenia celu wpłaty na PartyPoker też mi odrzuca. Ktoś ? coś?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Artok

@kwachu89
Skrill, Nettler oraz banki działające w Polsce blokują płatności na rzecz stron uznanych prez Ministerstwo Finansów za nielegalne.

Odpowiedz
Cytat
bigabing123

Napisane przez Artok
@kwachu89
Skrill, Nettler oraz banki działające w Polsce blokują płatności na rzecz stron uznanych prez Ministerstwo Finansów za nielegalne.

Przeczytaj to co napisałeś pomyśl, i nie pisz bzdur
ani PP ani PS nie widnieją w rejestrze stron oferjucych nielegalny hazard na stronie MF, więc nie powielaj farmazonów

Odpowiedz
Cytat
Artok

No to powiedz to szefostwu Skrilla, który sam blokuje wpłaty Polaków. To, że P* i PP nie ma na liście mają głęboko w czterech literach.

Odpowiedz
Cytat
bigabing123

Napisane przez Artok
No to powiedz to szefostwu Skrilla, który sam blokuje wpłaty Polaków. To, że P* i PP nie ma na liście mają głęboko w czterech literach.

zaraz do nich zadzwonię i im powiem. Coś jeszcze przekazać? nie wiem pozdrowić czy poprosić szefostwo o wydanie specjalnego oświadczenia w którym np. Cię przepraszają i proszą o wybaczenie?

Odpowiedz
Cytat