Odpowiedzi na dwa pierwsze "pytania" mnie rozwialiły.
Jak w realu, dziennikarzyna rzuci hasło i czeka na złotą myśl
filmik mojego kumpla, to jest dopiero trailer ale zajebisty. Do 0.5 min filmik jest nudny ale nie wyłączać nioe pożałujecie
Napisane przez Wojtalenko
filmik mojego kumpla, to jest dopiero trailer ale zajebisty. Do 0.5 min filmik jest nudny ale nie wyłączać nioe pożałujecie
może nie mam poczucia humoru, ale mnie to wcale nie śmieszy
Niech kolega poprzestanie na trailerze..
nie znacie sie na sztuce tu nie chodzi o treść merytoryczną filmu tylko o gre aktorską. Mnie ten film zajebiście śmieszy
nie znacie sie na sztuce tu nie chodzi o treść merytoryczną filmu tylko o gre aktorską. Mnie ten film zajebiście śmieszy

Przyznam, że teraz zacząłem podejrzewać, że to prowokacja
może ja mam jakieś dziwne poczucie humoru ale mnie to naprawde zajebiście śmieszy, 1.13 wymiata
może ja mam jakieś dziwne poczucie humoru ale mnie to naprawde zajebiście śmieszy, 1.13 wymiata
nawet mina mi nie drgnela i do samego konca czekalem na jakis "cud", ktory rzuci mnie na kolana.
Ten temat może już zakończmy. Nie każdy nadaje się na gwiazdę, ale nie ma co krytykować
Wrzucać ciekawe rzeczy !
Fajnych masz kumpli ♠_thumbsup:. No i fajne filmiki krecicie ♠_thumbsup:. W ogole jestescie fajni ♠_thumbsup: