Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
2,689 Posty
620 Użytkownicy
60 Reakcje
465.1 K Wyświetlenia
damianpat

szkoda mi kasy ;)odpuszczę sobie te intercity, ziper, widzę, że znasz się na rzeczy we wrześniu planuje mala tygodniowa wyprawe rowerowa, jestes chetny? ;)plan podrozy to Lodz Budapeszt, mozesz sie przylaczyc na dowolnym kawalku

Odpowiedz
Cytat

Niestety, w tej chwili nie mam roweru i do września nie będę miał. Poza tym nie będziesz jechał przez moje okolice. Jakbyś kiedyś zbłądził w okolice Jeleniej Góry, to zapraszam na piwo i pokera. :D
Jak lubisz pojeździć w terenie, to na pewno coś znajdziesz w okolicy fajnego. Bo wkoło jest dużo tras rowerowych.

Kończąc off-topic, nie wiem, czy to już było, ale padłem z tej piosenki. posłuchajcie :) everyday normal guy

Odpowiedz
Cytat
kopoland

damianpat napisał
szkoda mi kasy ;)odpuszczę sobie te intercity, ziper, widzę, że znasz się na rzeczy we wrześniu planuje mala tygodniowa wyprawe rowerowa, jestes chetny? ;)plan podrozy to Lodz Budapeszt, mozesz sie przylaczyc na dowolnym kawalku

yo yo yo :) Wlasnie wrocilem z 3 tygodniowej wyprawy rowerowej po Ukrainie, napisz troche wiecej szczegolow na temat Twojego wypadu a moze wybiore sie z Toba ( o ile mozna ) dokladnie mi chodzi o to ile planujesz robic km dziennie ? jaka srednia predkosc ? gdzie noclegi ? itd ....

pozdro kopoland

Odpowiedz
Cytat
damianpat

o super;) może będę miał kompana sorry ze offttopuje offtopowy wątek i dlatego założe osobny i tu dam linka

wyprawa

Odpowiedz
Cytat

Oleyy1 napisał
http://www.boreme.com//boreme/funny-2008/betting-with-weed-p1.php
pokerowo

musial miec dobre POT odds

Odpowiedz
Cytat
damianpat

dobre ;)

Odpowiedz
Cytat
Oleyy1

xkombajnx napisał
musial miec dobre POT odds

buhahahaha, cudne. klaniam sie w pas, mistrzu dwuznacznosci :)

Odpowiedz
Cytat
Oleyy1

politycznie:

Dawno, dawno temu trzej bracia - Slowianie szli szukac dla siebie miejsce na swiecie. Pierwszy zatrzymal siê Czech i tam powstala Republika Czeska. Lech i Rus ruszyli dalej. Nagle zza boru wylecial bialy ptak - orzel i zaczal krazyc nad wêdrowcami. Lech odebral to jako znak, zostal tam - i tak powstala Polska. Rus ruszyl dalej, poszedl w prawo, szedl, szedl, szedl... Ostatnio widziano go w Gruzji.

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat
Lukasus

Nie lubię prymitywnych żartów z serii ... twoja stara, ale to jest dobre =)

Odpowiedz
Cytat
adramalech

Nie wyrobicie ze śmiechu :D

Odpowiedz
Cytat
kopoland

Z serii niezwykle - Mario w 5 min

Odpowiedz
Cytat

kopoland napisał
Z serii niezwykle - Mario w 5 min

A on nie gra na jakimś kodzie? Te roślinki powinny chyba go zabić.

Odpowiedz
Cytat

Witam,
Oto co pisze jeden z graczy z wyższych stawek w swoim blogu:

Much has been made about my peeing habits. For those that aren't up to speed, I pee in a plastic water bottle while I am playing poker because I don't want to lose all of the EV (I’ve estimated that it costs me around $150 to pee) I will lose by taking the time to sit out on all of my 12+ tables and then get back up on them all so I can take advantage of the "glamour" of peeing in a toilet.

Czy to jest normalne??

Odpowiedz
Cytat
MoroP

To pewnie jak dziewczyna jego chce sexu to jej wylicza w dolarach ile to bedzie kosztować :)

Odpowiedz
Cytat
Qsypal

A Staszka już znacie?:)

I drugi jego filmik :)

Odpowiedz
Cytat
bubel

Kot ninja mnie pokonał :D

Odpowiedz
Cytat
Bilson

hehe zajebisty kociak :)

Ja natomiast padłem jak to zobaczylem :D

Odpowiedz
Cytat
Riverneed

Dla interesujących się polskim hip-hopem :D

Odpowiedz
Cytat
murkins

adramalech napisał

simoo napisał

kopoland napisał
po prostu mega ! :D

http://www.dali.dj/google/

Polecam! :D

zgadzam się z przedmówcą :D :D :D

Kaspersky
Anti-Virus 2009
Access denied
The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL:

http://www.dali.dj/google/

The following error was encountered:

The requested object is INFECTED with the following viruses: not-virus:BadJoke.HTML.Agent.b

Please contact your service provider if you consider it incorrect.
Generated:
Tue Sep 16 04:34:40 2008
Kaspersky Anti-Virus 2009

=)

Odpowiedz
Cytat