szkoda mi kasy ;)odpuszczę sobie te intercity, ziper, widzę, że znasz się na rzeczy we wrześniu planuje mala tygodniowa wyprawe rowerowa, jestes chetny? ;)plan podrozy to Lodz Budapeszt, mozesz sie przylaczyc na dowolnym kawalku
Niestety, w tej chwili nie mam roweru i do września nie będę miał. Poza tym nie będziesz jechał przez moje okolice. Jakbyś kiedyś zbłądził w okolice Jeleniej Góry, to zapraszam na piwo i pokera.
Jak lubisz pojeździć w terenie, to na pewno coś znajdziesz w okolicy fajnego. Bo wkoło jest dużo tras rowerowych.
Kończąc off-topic, nie wiem, czy to już było, ale padłem z tej piosenki. posłuchajcie
everyday normal guy
damianpat napisał
szkoda mi kasy ;)odpuszczę sobie te intercity, ziper, widzę, że znasz się na rzeczy we wrześniu planuje mala tygodniowa wyprawe rowerowa, jestes chetny? ;)plan podrozy to Lodz Budapeszt, mozesz sie przylaczyc na dowolnym kawalku
yo yo yo
Wlasnie wrocilem z 3 tygodniowej wyprawy rowerowej po Ukrainie, napisz troche wiecej szczegolow na temat Twojego wypadu a moze wybiore sie z Toba ( o ile mozna ) dokladnie mi chodzi o to ile planujesz robic km dziennie ? jaka srednia predkosc ? gdzie noclegi ? itd ....
pozdro kopoland
o super;) może będę miał kompana sorry ze offttopuje offtopowy wątek i dlatego założe osobny i tu dam linka
Oleyy1 napisał
http://www.boreme.com//boreme/funny-2008/betting-with-weed-p1.php
pokerowo
musial miec dobre POT odds
xkombajnx napisał
musial miec dobre POT odds
buhahahaha, cudne. klaniam sie w pas, mistrzu dwuznacznosci
politycznie:
Dawno, dawno temu trzej bracia - Slowianie szli szukac dla siebie miejsce na swiecie. Pierwszy zatrzymal siê Czech i tam powstala Republika Czeska. Lech i Rus ruszyli dalej. Nagle zza boru wylecial bialy ptak - orzel i zaczal krazyc nad wêdrowcami. Lech odebral to jako znak, zostal tam - i tak powstala Polska. Rus ruszyl dalej, poszedl w prawo, szedl, szedl, szedl... Ostatnio widziano go w Gruzji.
kopoland napisał
Z serii niezwykle - Mario w 5 min
A on nie gra na jakimś kodzie? Te roślinki powinny chyba go zabić.
Witam,
Oto co pisze jeden z graczy z wyższych stawek w swoim blogu:
Much has been made about my peeing habits. For those that aren't up to speed, I pee in a plastic water bottle while I am playing poker because I don't want to lose all of the EV (I’ve estimated that it costs me around $150 to pee) I will lose by taking the time to sit out on all of my 12+ tables and then get back up on them all so I can take advantage of the "glamour" of peeing in a toilet.
Czy to jest normalne??
To pewnie jak dziewczyna jego chce sexu to jej wylicza w dolarach ile to bedzie kosztować
adramalech napisał
simoo napisał
kopoland napisał
po prostu mega !![]()
Polecam!
![]()
zgadzam się z przedmówcą
![]()
![]()
![]()
Kaspersky
Anti-Virus 2009
Access denied
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL:
The following error was encountered:
The requested object is INFECTED with the following viruses: not-virus:BadJoke.HTML.Agent.b
Please contact your service provider if you consider it incorrect.
Generated:
Tue Sep 16 04:34:40 2008
Kaspersky Anti-Virus 2009