A mnie to nie wciągnęło. Pograłem 4 dni na Ogame i olałem, jeśli chcę grać w coś w nocy to dlatego, że mam ochotę, a nie dlatego, że muszę
Napisane przez Masterjari
Witam wszystkich!
Jest tutaj ktos kto gra online w gre Travian ? i w optymalnym przypadku w typ SPEED i na serverze comx ??? albo gral kiedys jest dobry i chcial by znowu grac ???
poszukuje graczy :)))Greetz
Jari
Ja bym z chęcią zagrał, ale bardzo trudno jest wytłumaczyć czteroletniemu dziecku, które chce iść na plac zabaw, że tata musi planować atak na wioskę Natarów i teraz nie ma czasu :P.
Jak dotychczas grałem na kilku serwerach, również speedzie, ale zawsze sam i było to straszne obciążenie i wielki złodziej czasu.
teraz jest przez tydzien naj gorzej bo jestem sam... moj partner na urlopie :((
chce ktos pomoc. choc by tylko wydawac wszystko + budowac cos ???
prosze sie zameldowac!
dzieki!
Jari
Napisane przez kopoland
Ahhh piękne czasy byłyA grał ktoś z was w Reddragona ??
Masakra!
Grałem w to chyba z pół roku i chociaż byłem w jakimś dobrym sojuszu i odnosilismy sukcesy, to do tej pory nie mam KOMPLETNIE zielonego pojęcia jak się grało w tą gre
Tony obliczeń, cyfr, liczby, kosmiczne wzory, cuda wianki na kiju.
Oj tez sie w traviana nagralem. Jedyne co mi pozostalo poza wspomnieniami to taki screenshocik z mojej stolicy:

boziu psychiczna gra pobudki o 3 w nocy i puszczanie wojsk ♠_o: podchodzi pod sado masochizm
caly czas szukamy kogos kto z nami po gra.
rank 73 w tej chwili
Ktos z interesem ?
Nie szkoda Wam, czasu na taki syf?
Ja nie chcę sobie oczu psuć, i jak siedzę przy kompie to tylko poker, poczta i najważniejsze rzeczy, a resztę czasu staram się spędzać aktywnie
Napisane przez Fokz
TheNaturat napisał
Te gry to złooo, żebym czas poświęcony na Ogame spędził na pokerze to oglądalibyście mnie już w HSP![]()
The Natural a na jakich uni grales? swego czasu gralo sie i gralo w Ogame'a
![]()
Ogame to zło
Całe życie na księżycu
ale TOP10 na Unii 2 było