Gra/gral ktos w te gierke?
o 18 rusza nowa runda.
moze jakis wspolny gang?
Wez sie chlopie za grind a nie jakis glupoty
Gralem w to troche, jak jeszcze nie znalem pokera. Pamietam, ze w czolowce byly Smerfy, przez moment nawet tam bylem
Ja tez gralem kilka lat temu w PGW a potem w "mordercy z pgw".
Teraz przy starcie nowej rundy chcialem z sentymentu popykac, ale to jednak nie ma sensu. Nie ma tej frajdy co kiedys, a w dodatku trzeba by klikac ze 20h na dobe.
heh tez to grindowałem chyba ze 3 sezony zaliczyłem teraz raczej czasu bym na takie cudo nie znalazł
sie neta nie mialo i sie chodzilo do pseudo kafejki zeby grac. Pamietam, ze znajomy kiedys jakies tam hajsy zgarnal na koniec sezonu
edit : i jeszcze to chwilowe poczucie winy jak sie z jakas gaska pisalo, ze sie ja wezmie do gangu, namawialo sie kilka minut, a pozniej napadzik
Hmmm ta gra kiedyś dość dobrze trzymała klimat jak się było w porządnym "gangu" (PGW
) bo faktycznie grali tam ludzie z mafijną zajawką.
Czy nie jest przypadkiem teraz tak, że gangi sie nie liczą i już tylko o kasę organizatorom chodzi ? Tak pytam, bo grałem z 10 lat temu.
szkoda czasu, bez bota ani rusz a 24/7 nie będę tam siedział
ale muszę przyznać ze fajnie się w gim bazie grało
tez gralem w gimnazjum, jakos od 9 do 14 edycji, ogolnia masa czasu na to szla tym bardziej jak zaczelo sie robic kukly -> napadac na glowna postac ;e
glownie siedzialem w PGW, kilka razy bylem tam liderem
z perspektywy czasu zajebisty klimat byl jak sie siedzialo w kilkunastu na ircu a tu nagle boom, ktos napadl na gang bo jakas sierota zlapala gdzies kontakt
albo nocne ustawki na innych majac wtyke w ich gangu