Hej może wiecie na jakim kanale będzie można oglądnąć dzisiejszy mecz( nie mam polsatu sport, mm cyfre+)
Napisane przez przemek20011
Ponawiam pytanie, gdzie Janowicza będzie można oglądnać??
Siemka,
ogólnie leci jak wiadomo tylko na Polsat Sport i najlepsza opcja będzie wykupienie weeb.tv, najlepiej wykupić kod na allegro, gdyż dostajesz go z automatu więc nie trzeba czekać :).
Do końca meczu Del Potro vs. Djokovic jeszcze trochę więc spokojnie sobie ogarniesz sprawe z weebem
Pozdrawiam :sdrink
ten link dziala. Mecz Djokovic del porto mozna ogladac. Jakos jest srednia, ale za darmo mozna ogladac. Komentarz po wlosku
na allegro placisz 4,99zł zamiast 3,99zł za 3 dni
ja przed chwila kupiłem kod ze strony weeb.tv i jest automatycznie przyznawany dla osob placacych mbankiem multibankiem i jeszcze jakimis innymi
Potwierdzam, od ponad roku mam abo na weeb.tv i mam wszystkie kanaly sportowe, mase filmowych, i w ogole jest zajebiscie.
hd na weeb.tv zacina mi sie. Ogladam na razie za darmo, ale nie wiem jak dlugo to potrwa?
Napisane przez doodikoff
hd na weeb.tv zacina mi sie. Ogladam na razie za darmo, ale nie wiem jak dlugo to potrwa?
zapewniam cie że nie długo, poszukaj innego streama
zaplacilem przez Alior i myslalem ze dostane od weeb tv kod od razu, ale napisali mi ze dostane jak potwierdza platnosc. Szybko to robia czy tak jak normalny przelew bo ten dotrze do nich w poniedzialek, a wtedy to juz po calym wimbledonie bedzie
normlanie co za badziewie, dostalem maila ze trwa to do 12 godzin. Jakby nie mozna bylo karta zaplaci.