Przejdź do forum
Swiateczne Zyczenia

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Swiateczne Zyczenia

11 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,240 Wyświetlenia

I oto 24 grudzien i wigila przy wspolnym stoliku(niestety nie cashowym X() z rodzina.

Czas zatem na jakies zyczenia.

Zycze wszystkim zeby ich wykresy nie wygladaly jak:

moj wykres wyglada podbnie jak wykres przekroju czynnego rozpadu elektron-pozyton na hardony od masy niezmienniczej ukladu e-p

ani jak wyniki sondazu dotyczacego wzrostu zaufania do naszego prezydenta ale raczej jak izobara na wykresie h-s dla pary wodnej czyli ogolnie zeby BR rosl X(
Zycze rowniez zeby fishe dobrze braly i grube siano wyplacaly(tak sie zrymowalo) X(

Wesolych swiat i trzezwego sylwestra!!!

10 odpowiedzi
dizadkobi

Ja także dołączam się do tych życiem. Niech wszystkim z Poker Strategy wiedzie się jak najlepiej.

Dołączam się do życzeń i mam małą uwagę:

W okresie świąt i w sylwestra w pokerroomach można będzie spotkać pewnie sporo nietrzeźwych graczy, więc może warto to wykorzystać :)

wlodi18

i ja rownież wszystkim wesołych świat zycze:)

Suseel

Tak wiec wszystkiego naj naj najlepszego zdrowych i pogodnych swiat zycze wszystkim maniakom z PokerStrategy :)

Wszystkim pokerowym maniakom, aby fisz fisza fiszem poganiał :] Wesołych Świąt!

Mooris

rowniez dolaczam sie do zyczen. Zdrowych, spokojnych Swiat dla wszystkich uzytkownikow PS :)
Pozdrawiam
Do zobaczenia przy stolikach

Ja również życzę wszystkim użytkownikom zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia!

Pozdrawiam :)

ubooter

Wesołych i pogodnych :)

qqryq

Nawzajem! :)

A ja kur... nienawidzę świąt. Ale niech wam się wiedzie panowie, jak tylko może.