Przejdź do forum
Support PS jest sup...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Support PS jest super;-)

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
587 Wyświetlenia
Janosikgdy

Zgodnie z maksymą, na złe narzekać a dobre chwalic, chciałbym pochwalić support Pokerstrategy, który jest niezawodny;)
Wczoraj przez własną głupote po formacie, straciłem dostęp do mojej najważniejszej skrzynki email. Znajdowały się na niej przypomnienia do haseł. Nie byłem w stanie zalogować się na PS, nie mogąc wygenerować hasła. Support okazał się super i za sprawą wysłanego ticketa, rano czekał na mnie email od pracownika Ps, który był super pomocny;)
W taki sposób Support PS wygrał, z supportem Titana, i Netellera, a w nagrodę otrzymuję tego posta ;)

2 odpowiedzi

Chyba nie kontaktowałeś się nigdy z supportem ... skoro chwalisz PS :D Miałem kiedyś problem z wypłatą (na żadnej przeglądarce nie mogłem dać "wypłać"), napisałem do supportu i dosłownie 10 minut później telefon w którym miła Pani poinformowała mnie, że kasę mam na koncie MB :)

Damian: sorry obowiązek, obowiązkiem jest, nie płacą mi za wspieranie konkurencji ;)

np, w takim razie usuń post, bo nie ma on sensu :)

adramalech

Janosikgdy napisał
Wczoraj przez własną głupote po formacie, straciłem dostęp do mojej najważniejszej skrzynki email.Znajdowały się na niej przypomnienia do haseł.

Sorry Janosikgdy... ale muszę skomentować część Twojej wypowiedzi po ostatnich akcjach ze znikającą kasą. Tylko się nie obraź.
Żeby przez Twoją lekkomyślność pierwszy lepszy craker nie stał się posiadaczem hasła do twojej "najważniejszej" skrzynki @....
Może jestem sto, a nawet dwieście lat za murzynami ale takie informacje przechowuje... w notesie... Tak takim papierowym schowanym w szufladzie.

pozdro