Przejdź do forum
Sposoby na sen (wyś...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Sposoby na sen (wyścig o TOP 250)

49 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
3,401 Wyświetlenia
diablik7
PokerStrategist

Ja do tej pory gralem krotkie sesje na 4 stolach FL FR. Niestety bardzo szybko wyszlo, ze po prostu nie umiem grac (stracilem 20$ i to nie byl down swing) i zwolnilem troche. Teraz gram na 2 stolach tylko i koncetruje sie na tym, zeby kazdy ruch byl jak najbardziej +EV. Powoli odrabiam straty. Zeby sie nie nudzic czytam ksiazke ("Winning low limit hold'em" Lee Jonesa). Jesli czuje chcby minimalne zmeczenie robie sobie kawe na poczatku co kilka godzin, potel trzeba coraz czesciej niestety...

Ale tak jak pisalem - z tego co wiem to najlepszy sposob na zmeczenie to sen.

murkins
Elite Grinder

a ja dziś stwierdziłem że nie potrafie grać 16 fr 0.5-1 więc zostaje przy 12 :) moze do top 250 uda sie wskoczyc :P

Masqb
BlackMember

16 FR grałeś? :D chyba ze 3 roomy musiałeś odpalać :P

darekuryga
Oldschool Grinder

jezeli chodzi o FTP przy NL10 i NL25 16 stolow to nie problem ale NL100 hmm ciekawostka jeszcze do tego FR :P

napisz moze na jakim roomie grasz te 16 stoliczkow?

petesam
Oldschool Grinder

to nie jest NL 100 tylko fixed limit 0.5/1 o ile sie nie myle.

murkins
Elite Grinder

stars ale stwierdziłęm po 1000 rekach że 12 to optimum bb/100 ponad 4 po 14k lap więc chyba dobrze idzie :P

Riverneed
PokerStrategist

Maggman, Panadol, po ile godzin dziennie gracie teraz?

medytacja pomaga. przy dobrej wprawie w medytacji mozna obnizyc potrzebę snu do 3-4h na dobę i bedziesz dzialal na wysokich obrotach bez zadnego zmeczenia. Do medytacji trzeba niestety spelnic kilka istotnych warunkow tj. nie spozywac alkoholu, nie przeciazac organizmu fizycznie, wykonywac duzo cwiczen relaksacyjnych, wykonywac cwiczenia rozciagajace itp.
Powodzenia :)

damianpat
BlackMember

6 doba z niewielka iloscia snu ;)
1,2 nocny poker
3,4 tlumaczenie by zdazyc na czas;)
5,6 balancing;)!!!
najgorzej było przy noc 5
wracam o 3 rano z imprezy i od dziewczyny i dzwoni maggman
"czy to pan, który żyje w swiecie pokera i wielkich pieniedzy" schowalem juz auto i siedze sobie i mysle czy nie zagrac w pokera;)
ale dobra wsiadam na rower i jade, bo potrzebuje kasy szybko i musze wyplacic, a akurat musze wstrzymac sie jeszcze przez te pare godzin

i witalismy dzien do 6:30 zazarcie dyskutujac o pokerze i o niczym
"chcialem cos powiedziec" "co" "juz nie wiem" "dawaj stary przypomnij sobie to moglo byc wazne" takie BLACK MEMBER PARTY ;)

plan na dzisiaj, znalezc sobie jakas mala norke i nie rzucac sie w oczy, a moze swiat okaze sie laskawy;)