Wczesniej dzieki Waszej pomocy kupilem sobie telefon, tak wiec tym razem prosze Was o podanie słuchawek dokanałowych. Cena do 150 zł
Link Text...
lepszych nie potrzeba. miałem, zgubiłem, ale kupuję jeszcze raz. takie same.
Przydałby mi sie jednak mikrofon dla wiekszej wygody
Zastanawiam sie nad jbl j22 i Brainwavz Delta z mikrofonem. Ktos posiada i moze sie wypowiedziec ?
To zależy do czego potrzebujesz słuchawek. Jeżeli chcesz słuchać muzyki z telefonu to nie potrzebujesz słuchawek za 100zł.
Ja do telefonu używam słuchawek Sony SBH50, są to bezprzewodowe słuchawki bluetooth z wyświetlaczem i bajerami (czytanie maili, smsów, możliwość wykonania/odebrania połączenia itd). Ale ja nie jestem audiofilem i na telefonie raczej słucham podcastów lub audiobooków.
Spoiler

Warto nadmienić, że słuchawki wytwarzają wysokie pole elektromagnetyczne. Wyjątkiem są air tube, które przesyłają dźwięk poprzez kanały powietrzne. To takie przykładanie do mózgu pola, które zapewne niekorzystnie wpływa na zdrowie. Sam osobiście też używam ,ale staram się jak nie ma nikogo w domu grać na kolumnach. http://www.igya.pl/czynniki-chorobotworcze/promieniowanie-gsm/444-promieniowanie-elektromagnetyczne-a-zdrowie-elektroskazenie-hormony-i-rak
Tu takie nakreślenie informacji.
Sam testowałem poprze program na telefon, zbliżając do kolumn miernik szaleje , podobnie zachowuje się przy słuchawkach.
Napisane przez zajcur
Napisane przez gofermarcin
Link Text...Spoko, ze przeczytales ze zrozumieniem
![]()
Może masz takie uszy, że i te dają rade!
Napisane przez evog
To zależy do czego potrzebujesz słuchawek. Jeżeli chcesz słuchać muzyki z telefonu to nie potrzebujesz słuchawek za 100zł.Ja do telefonu używam słuchawek Sony SBH50, są to bezprzewodowe słuchawki bluetooth z wyświetlaczem i bajerami (czytanie maili, smsów, możliwość wykonania/odebrania połączenia itd). Ale ja nie jestem audiofilem i na telefonie raczej słucham podcastów lub audiobooków.
Spoiler
Czesto slucham muzyki z telefonu, a siedzac przy komputerze tez korzystam ze sluchawek, wiec dobra jakosc nie zaszkodzi. Generalnie moglbym wziac cos z nizszej polki cenowej, ale nie widze niczego z mikrofonem
Napisane przez zajcur
Link Text...Spoko, ze przeczytales ze zrozumieniem
![]()
Może masz takie uszy, że i te dają rade!
W sumie to ja zajac jestem - to by sie zgadzalo
Akurat mam do sprzedania a-JAYS two, jak byś był zainteresowany to napisz na priv.
wiem, ze mowa o dokanałowych, ale pomyśl o Koss porta Pro, idealny do urzadzeń przenosnych (60 ohm, wysoka skutecznosc), jest tez wersja z mikrofonem
http://www.morele.net/sluchawki-z-mikrofonem-koss-iporta-pro-bialy-141407-585422/