Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Słuchawki

16 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,116 Wyświetlenia
zajcur

Wczesniej dzieki Waszej pomocy kupilem sobie telefon, tak wiec tym razem prosze Was o podanie słuchawek dokanałowych. Cena do 150 zł

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi
djhowk

Link Text...
lepszych nie potrzeba. miałem, zgubiłem, ale kupuję jeszcze raz. takie same.

Odpowiedz
Cytat
zajcur Autor wątku
zajcur

Przydałby mi sie jednak mikrofon dla wiekszej wygody :f_cool:

Zastanawiam sie nad jbl j22 i Brainwavz Delta z mikrofonem. Ktos posiada i moze sie wypowiedziec ?

Odpowiedz
Cytat
evog

To zależy do czego potrzebujesz słuchawek. Jeżeli chcesz słuchać muzyki z telefonu to nie potrzebujesz słuchawek za 100zł.

Ja do telefonu używam słuchawek Sony SBH50, są to bezprzewodowe słuchawki bluetooth z wyświetlaczem i bajerami (czytanie maili, smsów, możliwość wykonania/odebrania połączenia itd). Ale ja nie jestem audiofilem i na telefonie raczej słucham podcastów lub audiobooków.

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
pawel1410

Warto nadmienić, że słuchawki wytwarzają wysokie pole elektromagnetyczne. Wyjątkiem są air tube, które przesyłają dźwięk poprzez kanały powietrzne. To takie przykładanie do mózgu pola, które zapewne niekorzystnie wpływa na zdrowie. Sam osobiście też używam ,ale staram się jak nie ma nikogo w domu grać na kolumnach. http://www.igya.pl/czynniki-chorobotworcze/promieniowanie-gsm/444-promieniowanie-elektromagnetyczne-a-zdrowie-elektroskazenie-hormony-i-rak

Tu takie nakreślenie informacji.
Sam testowałem poprze program na telefon, zbliżając do kolumn miernik szaleje , podobnie zachowuje się przy słuchawkach.

Odpowiedz
Cytat
gofermarcin

Link Text...

Odpowiedz
Cytat
zajcur Autor wątku
zajcur

Napisane przez gofermarcin
Link Text...

Spoko, ze przeczytales ze zrozumieniem :f_o:

Odpowiedz
Cytat
gofermarcin

Napisane przez zajcur

Link Text...

Może masz takie uszy, że i te dają rade!

Odpowiedz
Cytat
zajcur Autor wątku
zajcur

Napisane przez evog
To zależy do czego potrzebujesz słuchawek. Jeżeli chcesz słuchać muzyki z telefonu to nie potrzebujesz słuchawek za 100zł.

Ja do telefonu używam słuchawek Sony SBH50, są to bezprzewodowe słuchawki bluetooth z wyświetlaczem i bajerami (czytanie maili, smsów, możliwość wykonania/odebrania połączenia itd). Ale ja nie jestem audiofilem i na telefonie raczej słucham podcastów lub audiobooków.

Spoiler

Czesto slucham muzyki z telefonu, a siedzac przy komputerze tez korzystam ze sluchawek, wiec dobra jakosc nie zaszkodzi. Generalnie moglbym wziac cos z nizszej polki cenowej, ale nie widze niczego z mikrofonem

Odpowiedz
Cytat
zajcur Autor wątku
zajcur

Napisane przez zajcur

Link Text...

Może masz takie uszy, że i te dają rade!

W sumie to ja zajac jestem - to by sie zgadzalo :banana:

Odpowiedz
Cytat
gofermarcin
Spoiler

Odpowiedz
Cytat
zajcur Autor wątku
zajcur

Spoiler

hahaha, zniszczyles xD :appl: :mdr:

Odpowiedz
Cytat
gofermarcin

A tak na poważnie... Maxell MHX-RF500S cieżko dostać

Odpowiedz
Cytat
02bub02

Akurat mam do sprzedania a-JAYS two, jak byś był zainteresowany to napisz na priv.

Odpowiedz
Cytat
thefoe

wiem, ze mowa o dokanałowych, ale pomyśl o Koss porta Pro, idealny do urzadzeń przenosnych (60 ohm, wysoka skutecznosc), jest tez wersja z mikrofonem
http://www.morele.net/sluchawki-z-mikrofonem-koss-iporta-pro-bialy-141407-585422/

Odpowiedz
Cytat
zajcur Autor wątku
zajcur

zdecydowalem sie na jbl j22, dzieki wszystkim za pomoc _drink:

Odpowiedz
Cytat