Przejdź do forum
sit @ go na jakich ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] sit @ go na jakich stawkach gracie i jakie programy do ?

8 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
837 Wyświetlenia
Pawelj77
PokerStrategist

otrzymałem $81euro ($100) za poleconych PS na Mansion ipoker
gram s@g 1$ ale na 10 osób idzie mi słabo jeszcze nie miałem 1 miejsca
moje all-in przed flopem prawie zawsze ma przewagę ale przegrywam
na 24 i 30 osób odpadam na bublu lub jestem w kasie
na więcej osób lepiej mi idzie
czasami próbuję za $2 ale podobnie

dziś rano zagrałem dwa turnieje po $5
double-up podwoiłem się +4,5$
i drugi turniej z początkowym stackiem 3000 zająłem 1/10 +19,5$
całkiem inny poziom lepiej mi się gra
sprawdzają ze słabymi kartami blefują itd

może lepiej grać na $5 ?

czy ktoś gra na ipoker $5 i może potwierdzić jaki poziom

podpowiedzcie jakie programy do s@g
na jakich stawkach gracie i na ile osób najlepiej grać

7 odpowiedzi

Ja gram na titanie, czyli w sumie to samo co mansion i jesli chodzi o turnieje to wręcz odwrotną sytuacje miałem, grałem turnieje za 1-2$ i wszyscy wchodzili all-in albo już na PF lub na Flopie ze średnimi kartami (we wczesnej fazie), w środkowej i późnej oczywiście tylko all-iny PF były. Raz zagrałem DoN za 5$ i tam wszyscy byli paaaasywni aż do bólu, przy blindach 200/400 było jeszcze 9 osób w grze, niestety odpadłem, AKs < JJ (oczywiście wojna blindów, zawsze wtedy odpadam bo się okazuje, że akurat wtedy kiedy ja mam dobrą kartę to SB/BB ma lepszą ~~)

asiuniad
PokerStrategist

No u mnie było tak że za 1$ szło bardzo dobrze Roi ponad 30% , na stawkach 2$ natomiast katastrofa roi w okolicach 0%, w końcu jak udało się przejsc na stawki 5$ nastapil prawdziwy przelom i bankroll zaczal szybko rosnac na tym limicie moje roi wynosilo jeszcze ostatnio ok 50% :)) teraz troche spadlo ale i tak jest wysokie:)

piotereczek
Oldschool Grinder

ja gram na starsach po 1+20c i parę pierwszym miejsc się trafia na sesje , raz nawet byłem 2/45 osób , ale moje all iny w większości wchodzę , typu wygrana z J2 przeciwko AK ,

Ja gram od tygodnia tylko i wylacznie sitgo:)jeszcze tylko 20$ i wchodze na 3$+40:)gram sitgo 18 i 27 osobowe i NL Omaha H/L 18 osobowe.

budzior
Oldschool Grinder

Ja gram same Sit&Go. Np. 1+20c na PokerStars (9 graczy). Na 10 gier tylko 5 razy byłem w cashu, ale 4 razy byłem pierwszy. :) Ponadto gram 2+20c na 90 osób. Idzie mi w miarę na każdej... Często widzę tych samych ludzi i kurde sciagnalbym sobie jakis program do statystyk czy cos... To sie kupuje czy mozna za darmo? Jak to jest?

bMh
bMh
Oldschool Grinder

Mozesz sciagnac triala Pokertrackera albo holdem managera.

rumbacz
PokerStrategist

Ja ze swojej strony z czystym sumieniem moge polecic turnieje Dob, ostatni rozegrałem 11 takich turków i 8 razy byłem w kasie, a ani razu nie weszłem w rozdanie, zawsze pas. Na 888.