Przejdź do forum
Sesja- motywujmy si...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Sesja- motywujmy się!!!

23 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
2,005 Wyświetlenia
damianpat

Ponieważ jak pokazała ankieta większość społeczności tu studenci
To w tym wątku możemy się nawzajem motywować;)
Na początek ja:
w środe egzamin z histologi, tak nudne, że po 10 minutach zaczynam grac na komorce
tydzień później biochemia: wzrokowe rycie wzorów
2 tyg później fizjologia na szczescie dosyc ciekawa,

Tak mi sie kur*** nie chce!!!wolałbym pograć w pokera etc
zmotywujcie mnie jakoś;)

22 odpowiedzi

Ale masz lajcik ja mam tak:

pn. Zachowania organizacyjne x2 (zaliczenie +egzamin zerowy)
wt. Ekonomika gospodarki żywieniowej (zal.)
śr. Ekonomika gospodarki żywieniowej (egz.)
czw. Komunikacja społeczna x2 (zal., potem egz.)

wt. Zarządzanie (zal.)
śr. Makroekonomia (egz.)

pn. Zarządzanie (egz.)
śr. Zachowania organizacyjne (egz.)
czw. Nauko o organizacji (egz.)
pt. Prawo (egz.)

Kto mnie zmotywuje do nauki :D ?

Oleyy1

ja was moge z-anty-motywowac pewna historyjka. w 1wszym semestrze drugiego roku mialem sesje z gatunku "killer". ale, ze glupi nie bylem, a i przedmioty mi podchodzily, postanowilem wyciagnac jak najlepsze wyniki (w domysle stypa naukowa). wiec przez 3 tygodnie praktycznie z domu nie wychodzilem, zapomnialem jaki kolor ma piwo, generalnie tylko nauka... cel osiagniety (srednia wysokaale juz nie pamietam ile) i zalapalem sie na top6 na calym roku. stypy byly przewidziane dla top7.

no wlasnie.... byly. bo trafilo na rok, w ktorym z polaczenia 2 zielonogorskich uczelni powstal Uniwerek i w zwiazku z reorganizacja stypy byly zdaje sie 2 na nasz rok...

wiec milej nauki panowie i panie :P

Mnie interesuje tylko zaliczenie ;)

todr

pierwszy raz od 1 semestru 1 roku jest nadzieja na sesje bez poprawki,
zostaja dzisiaj elementy prawa

hip hip hura! :
do nauki a nie forum! :D

Rodrigo1988

Kolos z Prawa Karnego w czwartek , 10 dni potem egzamin z tego przedmiotu tak popieprzony że trzeba będzie pewnie na pamięć ryć
26 czerwca Prawo Międzynarodowe Publiczne , łatwy ale nudny do bólu,
A w poprawkowej jeszcze z 8 ;( ;( ;(egzaminów do których nie będę miał czasu podejść w sesji. ;( ;( ;(

kfas

Ehh ja mam własnego motywatora: zeby nie miec poprawek we wrześniu i być wtedy w Barcelonie, oglądając mecze i wypoczywając na plazy, podczas gdy wam będzie ******** w Polsce :P
Niestety motywacja często nie wystarcza... a czasem i nauka tez nie :P

Prosimy nie używać niecenzuralnych słów na forum - JacekPL

kfas

No to pozdrawiam z Barcelony ;)

Seq
Seq

damianpat napisał
Ponieważ jak pokazała ankieta większość społeczności tu studenci
To w tym wątku możemy się nawzajem motywować;)
Na początek ja:
w środe egzamin z histologi, tak nudne, że po 10 minutach zaczynam grac na komorce
tydzień później biochemia: wzrokowe rycie wzorów
2 tyg później fizjologia na szczescie dosyc ciekawa,

Tak mi sie kur*** nie chce!!!wolałbym pograć w pokera etc
zmotywujcie mnie jakoś;)

No to Ci powiem,że hardcorowa sesja....ciekawy jestem wyniku?

U mnie za tydzień farma. :/

lekarz20

seq tez na leku?

Seq
Seq

Też...:D

Nie spodziewałem się, ,że jeszcze jakiś medyków tutaj spotkam, a tu miła niespodzienka.;)

Ale Wy chyba dopiero początki: I, II??

Sądząc po egzamach damianpat-a to II, chyba Lublin, bo u nich jest Histio i Biochemia na 2-gim. Ja Histo-badziew miałem na 1wszym. ;)

damianpat Autor wątku
damianpat

ja jestem na w Łodzi i mam histo do poprawki ;(

a Ty seq? końcówka już?

Seq
Seq

Jak pchnę tę nieszczęsną farmę to już V-ty. :D

To histo już formalośc jak sobie poradziłeś z tamtymi 2 kobyłami. ;)

3mam kciuki.

Poprawkę mam dopiero za 2 tygodnie (?() - algebra, więc trudno raczej nie będzie. Co do medycyny to mam nadzieję, że dołączę do braci lekarskiej już w przyszłym roku...

<--------- :D ładnie wygląda. Szkoda, że pewnie tylko na kilka dni

lekarz20

Seq napisał
Też...:D

Nie spodziewałem się, ,że jeszcze jakiś medyków tutaj spotkam, a tu miła niespodzienka.;)

Ale Wy chyba dopiero początki: I, II??

Sądząc po egzamach damianpat-a to II, chyba Lublin, bo u nich jest Histio i Biochemia na 2-gim. Ja Histo-badziew miałem na 1wszym. ;)

ja teraz na 2:D wiec jakas bio histo itd:D

Seq
Seq

No to życzę powodzonka, bio i histo , jak jeszcze dojdzie fizjo to będziesz miał co robic. ;) Ja na szczęście miałem to jakoś podzielone,że tylko fizjo i biochemia, więc było do przeżycia. ;) Histo na 1wszym.:D

damianpat Autor wątku
damianpat

vindu a co poprawiasz maturę i rok zimowałeś na polibudzie ;)?

damianpat Autor wątku
damianpat

Muszę się pochwalić zdałem histologię ;)i mam już wakację, nie wierzyłem, że to się uda

dla niezainteresowanych to jest najbardziej ch.. nauka świata, która polega na tym, "siatkówka-część oka ma 10 warstw opisz wszystkie"

na pierwszym terminie brakło mi 2 punktów, bo była krzywa Gausa i nawet60% nie dało rady, bo kujony z roku nabiły tyle punktów na kołach, że zawyżali

a na poprawce jaka kultura, pisała "gorsza" połowa roku, ta która będzie lekarzami, a nie asystentami ;), i wszyscy solidarnie napisali tak, że musieli obniżyć punktacje, żeby ktoś zdał

ja się uczyłem jakieś 24 godziny bez przerwy, bo wziąłem się dzień przed i zarwałem nockę, bo mnie moja dziewczyna zmusiła ;)

rano zasnąłem na światłach, na szczęście mnie obudzili ;)

powodzenia wszystkim w sesji ;)

MoroP

Mnie w piątek czeka prawo karne :(

lekarz20

damianpat napisał
Muszę się pochwalić zdałem histologię ;)i mam już wakację, nie wierzyłem, że to się uda

dla niezainteresowanych to jest najbardziej ch.. nauka świata, która polega na tym, "siatkówka-część oka ma 10 warstw opisz wszystkie"

na pierwszym terminie brakło mi 2 punktów, bo była krzywa Gausa i nawet60% nie dało rady, bo kujony z roku nabiły tyle punktów na kołach, że zawyżali

a na poprawce jaka kultura, pisała "gorsza" połowa roku, ta która będzie lekarzami, a nie asystentami ;), i wszyscy solidarnie napisali tak, że musieli obniżyć punktacje, żeby ktoś zdał

ja się uczyłem jakieś 24 godziny bez przerwy, bo wziąłem się dzień przed i zarwałem nockę, bo mnie moja dziewczyna zmusiła ;)

rano zasnąłem na światłach, na szczęście mnie obudzili ;)

powodzenia wszystkim w sesji ;)

najgorsza z tego jest chyba embriologia:D brrr