Dnia 1 lipca nastąpi połączenie podmiotów Revolut Payments UAB z Revolut Bank UAB, co oznacza, że wszyscy klienci Revolut Payments UAB zostaną przeniesieni do Revolut Bank UAB.
wlasnie sie zastanawiam..z tym ze numer IBAN pozostaje ten sam, wiec konto nadal bedzie litewskie?
Napisane przez Rinnok
wlasnie sie zastanawiam..z tym ze numer IBAN pozostaje ten sam, wiec konto nadal bedzie litewskie?
Pewnie tak ale widziałem na fb że już zmieniają niektórym na polskie.
co to oznacza w praktyce ?
Oznacza to, że zapukają do waszych drzwi smutni panowie w czerni, jak nadal będziecie używać revoluta do gamblerki.
Mam na revolucie trochę kasy, do lipca nie zdążę przemielić, co polecacie zrobić żeby uciec z kasą stamtąd?
Napisane przez FulHaus
co to oznacza w praktyce ?
Oznacza to, że zapukają do waszych drzwi smutni panowie w czerni, jak nadal będziecie używać revoluta do gamblerki.
Nikt nie zapuka jedyny problem to taki że przelewy będą blokowane
Napisane przez kubapol1990
Mam na revolucie trochę kasy, do lipca nie zdążę przemielić, co polecacie zrobić żeby uciec z kasą stamtąd?
płać kartą albo wypłać w bankomacie... proste
Nie takie proste bo mam na revolucie jeszcze ponad 200K i szukam jakiś innych sposobów żeby nie tracić na prowizji przy wypłacie z bankomatów, a z płacenia karta to może z kilkadziesiąt tysięcy w 2 miesiące wydam…
Nie takie proste bo mam na revolucie jeszcze ponad 200K i szukam jakiś innych sposobów żeby nie tracić na prowizji przy wypłacie z bankomatów, a z płacenia karta to może z kilkadziesiąt tysięcy w 2 miesiące wydam…
Napisane przez kubapol1990
Możesz na skrilla spróbować przelać albo inny fintech
Edit: czekaliście na polski IBAN? no to macie
h**ps://subiektywnieofinansach.pl/revolut-znow-zaoferuje-polskie-numery-kont-bankowych-co-to-oznacza/
sorry nie mogę linków wstawiać bo są jakieś głupie ustawienia...