Przejdź do forum
Rekrutacja ue Wrocl...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rekrutacja ue Wroclaw

11 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,325 Wyświetlenia
Qalulo

Witam

Wedlug harmonogramu dzis powinny byc wyniki rekrutacji na studia.
Na plantformie rekrutacyjnej nie mam zadnych informacji co do wyniku nie liczac statusu : Mozna skladac dokumenty.
Nie moge dodzwonic sie do uczelni . Czy to oznacza ze jestem przyjety??
Z gory dzieki za odpowiedz

10 odpowiedzi
Grinder23

na moje to tak ;d

ja sie probuje dobic na strone pg

Qalulo Autor wątku
Qalulo

Orientuje sie tez moze ktos jak to jest z ta rekturacja?
Zalozmy teraz dostalem sie do wrocka . Skladam tam papiery wszystkie , miejsce jest moje . Dopiero w piatek mam wyniki w krakowie . CZy bede mogl przeniesc papiery?

preludiumm

A co Ci szkodzi zanieść na dwie uczelnie?

Qalulo Autor wątku
Qalulo

Chodzi o to ze do obu uczelni potrzebuja oryginaly swiadectw maturalnych :P

radonis

przeczytaj dokładnie w regulaminie we wrocku masz napisane do kiedy musisz zlozyc dokumenty, jesli masz czas pozniej niz do piatku no to mozesz sie wstrzymac wtedy to chyba logiczne :) a na co do krakowa skladales?

Qalulo Autor wątku
Qalulo

Uek ekonomia. Chodze zesrany bo mam tylko 129 pkt :P
NIe moge dowiedziec sie jak to jest z tym zabieraniem papierow.W koncu moge, czy jak zloze to juz nie moge skladac na inne uczelnie ??

Do Wroclawia termin mam do piatku , a wtedy mam wyniki z Krakowia

radonis

możesz składać na tyle uczelni na ile Ci sie podoba, nawet jak zaniesiesz oryginał to potem możesz go jeszcze odebrać zawsze. Nikt Cie na siłe nie wezmie ;) na UEK powinno Ci to wystarczyc a powiedz mi jeszcze na jaki kierunek? Z tego co widzialem jakis wykaz rok czy dwa lata temu to wiekszosc kierunkow sie lapalo od 115-125 tylko MSG miały najwyzszy próg bodajże. powodzenia anyway ;)

Qalulo Autor wątku
Qalulo

Nom na ekonomie :)

preludiumm
fenekzgavry

Na ekonomię w zeszłym roku mogło być coś ok. 130, więc z tym 129 możesz być gdzieś na granicy. Zrobią drugi, a pewnie i trzeci nabór, więc póki co nie rób napinki. ;)